Я був в лікарні знову.

Викладач Поцікавила мене, на початку березня я приписав місце в клініці, де вони збираються імплантувати іноземні предмети в моєму тілі. І відповідно до моєї рефлексної звички, коли я залишаю будинок, я автоматично кладаю свою улюблену мильної камеру в кишені. Коли у вас є пристрій вручну, що дозволяє вам взяти кілька фотографій, ви починаєте натискання все. Цей час не був винятком, хоча я почав зніматися тільки на третій день після операції, тому я бажко розповісти вам все, що передувало момент, коли я знову почав рухатися самостійно в космосі.

75 фото через barankin1000

р.

1,1 км Як класичний, я стартую з вішалка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Дуже приємним сюрпризом був безкоштовний сейф. Неприємно покинутих футболок, виправдивши мій стан, я не зможу вигинати хоча б трохи протягом тривалого часу, тому речі, видалені з себе, спрямовані на те, щоб кинути їх на полиці.

р.

2,2 км Я буду писати про все детально, я буду писати про те, як добре і поганий, буде багато, багато літер.

Для того, щоб я був запланований звіт до відділу 6 березня о 8:00 ранку, а операцію заплановано 11 березня. Зібравши валізу, дражаючи Ірининку трохи (але краще засердитися, ніж турбуватися про те, що засмагати), залишивши її на фермі з пучоком c.u. був практично в той час, привезений братом в клініку.

По-перше, мені довелося звернутися до служби, це невеликий лічильник при вході в відділ, там я відразу радий, що я, швидше за все, піти додому сьогодні, виходить, що це передсердь, тобто я переживаю сьогодні, і якщо у мене немає ніяких хронічних або експоненціальних захворювань, і я не потрібно голитися до операції, то я буду вдома ввечері. Під ножем було кілька людей, які бажали піти під ножем, всі вони відправили на спеціальну залу очікування з некомфортними кріслами і ще більш некомфортний магазин. А потім протягом дня вони називаються для різних обстежень і заповнювати папірами. Весь цей час я мав сидіти в нормальному стільці або переїхати з підлоги на підлогу самостійно. Через стіну з «вітаючої кімнати» – це «їдальня», в якій можна заварити чай, каву, взяти воду з газом і без машини, їсти варення, вершкове масло, мед з трісками або хлібом або яблуками, все це безкоштовно і без обмежень. Коли прийшов час на обід для пацієнтів у відділі, ми також привеземо лотки з обідом.

16 o'clock, було три з нас зліва, один чоловік був прийнятий до підопічних, і через 20 хвилин вони подали нам про операцію (люкі), хтось був випущений додому рано, хтось був поставлений в палату, і три з нас чекали останню розмову з лікарем, перед тим як я особисто мав три розмови з трьома різними лікарями. За цей час я був фіолетовий, я можу зрізати без анестезії, і я не відчуваю його, майже вісім годин міцного крісла і багато прогулянок зробили мене ходити зомбі з однією метою, щоб лежати десь. До того, як ті ж лікарі, які бабили мене, щоб ходити практично повністю і сидіти якомога простіше, а потім заснували марафон.

Але в кінцевому підсумку все закінчилося і я хотів би говорити, я був удачливий, була ще одна жінка, яка спробувала лягти на лавці, але вона не вдалося, вона була занадто вузька магазин.

Протягом тривалого часу лікарі затримали мене з наслідками, дозволили мені підписати багато документів з різними ризиками, перерахованими в них, для яких вони не відповідають після підписання цих документів. Ви не підписали документи, як це, ви не маєте операції, єдина альтернатива.

Потім вони дозволяють мені спінювати апаратні засоби, які вони збираються ввести в мене, і з радісними виробами за останні хвилини наших зборів, вони, нарешті, знайшли джерело всіх моїх проблем. Після того, як вони весело запевняють мене, що зараз це було обов'язково остання операція на моєму хребті, тут вони будуть вирізати, подрібнити, свердлити в цьому і цьому місці, викрутити його тут, і це буде видалено, і ця частина буде вставлена замість. Тоді вони відправили мене додому з замовленнями, щоб повернутися до них або в неділю 10 березня до 18:00 або 11 березня, але в 6:30 ранку я вибрав перший варіант.

У неділю, відновивши список c.o. для Ірини, взявши непакований валіз і ноутбук, він пішов жити в державному ліжку на невідомий період. Терміни перебування в лікарні були дуже винні з двох тижнів до декількох місяців, ніхто не може прогнозувати результат операції. З мого спілкування з місцевими лікарями я вже знав, що вони намагаються залити якомога більше негативності у пацієнта, після чого він стає більш керованим і у разі успішного результату він дуже вдячний, а у разі помилки або невдачі завжди можна сказати: «Ми попереджали!» Решта пацієнтів висловила такі ж думки, і жінка, яка залишалася після мене в кімнаті очікування, сказав після першої розмови з лікарем: "Якщо вони описували все, що може статися мені раніше, я не приходжу сюди, але просто вмирати вдома. й

У неділі ніч відділ виглядав ідилліч, практично порожні коридори, пара відвідувачів, що прокручують коридор з хворими родичами, рідкісні мони з підопічних і леонально-медсестра, що перетинається від підопічних до підопічних викликів і світильників, над входом до підопічних.

Я був присвоєний номеру 13, я не страждаю від преюдії, я не хотів би звертати увагу на це, але сусіди відразу нагадували мені, що багато готелів не мають кімнат з такою кімнатою.

3. У Камера три, дуже добре в кінці коридору, дуже мало людей, які проходять, були серед перших.

Навіть на шляху до підопічних, вони намагалися дати мені вечерю, але я відмовився, завтра операцію, не варто заповнювати попит. Сусіди були двома пансіонатами, німецькими та Польськими, вже готували до розряду. Досить приємні діди, тільки жахливо занурюючись в ніч і кожен раз приступив до туалету, перевертають на вогні над ліжком і над передніми дверима, і так як у мене є ліжко прямо в в в'їзді і навпроти дверей до ванної, я в ті короткі моменти, коли я зумів зануритися від ударного світла і запалити двері.

Уранці, як правило, вони не дали їжі, відправлених на душ, змушені носити клапт, який не закріплюється ззаду (Я пам'ятаю Ентоні Хопкінс, в одному з плівок, подрібнити п'яту точку), маринувати нижню білизну і спеціальні панчохи, в панчохах потрібно було запалити до розряду. Тоді вони дали мені заспокійливу таблетку, а в чверті до десяти ранку приймали мене в операційну кімнату на власному ліжку. У передопераційних лікарів і медсестри прийшли в свою чергу, вводили себе за назвою і посадою, розповіли свої обов'язки під час роботи, вже трохи прокинувся, до того часу катетер був вставлений і почав заглиблювати деякі розчини. Потім вони попросили мене переходити до операційного столу самостійно, і як тільки я кладаю на неї, вони відразу кладуть маску знеболювання на обличчі, тому я був введений в анестезію вперше, перед усіма розчинами і ін'єкційами. На мій погляд я проходив десять секунд, тільки вдалося відповісти на питання: «Ви відчуваєте зміни в середовищі? й

Не знаю, що з маски до трьох луків і питання: «У вас все правильно?» Що викликало хвилю незламного веселощів. Я зумів зловити погляд на пучок труб з пластикових пакетів висить над головою, який пішов до мене під ковдрою, пучок дротів, що йдуть під ковдрою до деяких пристроїв з екраном, на передпліччя просто почав затягнути манжет автоматичного тонометра. У околицях було кілька грядок, на яких хворі різні секси і віки з однаковою кількістю шлангів і трубок укладають в різний ступінь адеквації. А годинник на стіні був 6:15, і я був сподіватися не ранку. І кут від якого я побачила лікарів, які мене розслаблялися, був прямий цинічний, злегка спотворені особи, що згинаються над камерою, і звук був досить звичайним.

Припустимо, що я є героя і може піти додому принаймні зараз. запитав на напій, сушарка була як алкогольна кам'яна прогулянка протягом декількох тижнів і пити тільки горілка з рідин весь цей час. У воді відмовилися – сказав рано, відмовляючись занадто: "У вас є катетер, все йде, - він пішов і сам, але хірург був звичним і весь час хотів пересуватися.

Вони попросили мене перемістити ноги, потім руки, кожен, включаючи мене, був щасливий, все було нормально функціонувати. Після чого в післяопераційному номері була година і половина. Після того, як я почав відчувати біль в животі і спині, порізати там і там, а потім в губах і носа. Ліки болять трохи до теперішнього часу, були дуже набрякли і шкіра з'явилася повністю, щоб перша пара днів не могла дозволити випити гарячий чай, а в носі перед поверненням в сторону качки пески труби з киснем.

Я повернувся до нас з настроєм демо, що надходить до дверей мого дому, сусіди дали мені непристойну овуацію до них приєдналися медсестри і пара пацієнтів, які перебували в цьому моменті в коридорі, тільки квіти не було.

Я не в змозі спати, що ніч. Перш за все, біль, незважаючи на знеболюючі речовини, які я поганий додатково і все ще працювала кожну пару годин, вона не хочу відмовитися від позицій і при кожному невеликому русі вона трохи в мене, особливо в шлунку. По-друге, краплі, труби перешкоджають нормальному розміщенню руки. По-третє, я лежав весь час в одному положенні, на спині і вся тіло була потоплена жахливо, хоча на ніч вони намагалися повернути мене на боці, але я глазурований, на перших рухах я перекручував божевільний біль і залишився лежачи на спині. По-четверте, не було п'яти катетерів у лівій руці, і вони були всі міцно закріплені декількома шарами клею пов'язку, моя рука, ймовірно, відійшов від мене під час роботи і я мріяв, що ранок прийде незабаром, вранці всі катетери обіцяли вийняти і випустити руку (ручка зліва на ще два дні). П'ятий, крім сусідів хропіння, знаходився щодня, щоб перевірити на мене?

На початку восьмого ранку нова медсестра вступила в палату з великим тролейбусом, вона була обходом, немає обов'язкового обходу лікарями. Щодня настає медсестра, просить про проблеми, вимірює артеріальний тиск, температура, дає ліки на день, дає ін'єкції, зміни заправок, допомагає вдяганню, і робить постійні ноти в медичній історії, і лікар приходить тільки при необхідності, якщо він бачить з записів, які не все в порядку на перший день після операції.

Медсестра звільнила мене з усіх голок, Band-Aids, і обіцяє звільнити мене від катетера в моєму сечовому міхурі по обіду, і я не дозволяв отримати ще.

І сказав, що все добре пішли, і вони змогли зробити дві операції в рядку, тіло пережили, інакше їм доведеться зробити ще один за кілька днів. Тепер я фарширований праскою і я збираю до кільця, коли я отримую через контроль аеропорту, але ви не можете покласти магніти на мене, метал не магнітний. І я був вручений спеціальними аусами, в яких вказується, що я монтувався, в якому кількості і в якому розмірах, завжди слід перевозити з собою, якщо щось відбувається до мене, лікарі повинні знати, що у мене є імпланти, і головне показати перед введенням каркаса металодетектора.

Після пари годин, останній катетер був остаточно видалений з сечового міхура, я відразу ж був призначений для спілкування з дружкою без посередників, потім виявилося, що я також мав дві труби, що приклеюються з моєї спини в кінці яких дві гідні пляшки. Це називається дренаж, і я повинен піти з ним протягом трьох днів, весь цей раз, twig був смоктання труби, дуже незручно. Коли ви лежите на спині в місцях, де ви йдете поза пресами, коли вам потрібно перетягнути пляшки в руки, коли ви лежите, потрібно спочатку випрямити шланги і покласти пляшки з двох сторін ліжка і постійно відчувати сторонніх тіл всередині вас, це, ймовірно, чисто психологічний фактор.

Перший раз, щоб отримати дуже страшний, я пам'ятаю, як це було після попередніх операцій, наступний раз, коли отримання болю в кілька разів менше, рожевий в декількох прийомах. По-перше, витягти і покласти ноги на клумбі зігнути їх в колінах, тепер відпочивати з ними і натирати руками на правому ліжку, в той час як відпочивати ноги і підтягувати руки, wobbling і ковтати snot з слізами, ви включаєте до вашої сторони, медсестра поруч з вами, але допомагає тільки з порадами, необхідно навчитися себе. Я кладаю, відпочивають, випрямляючи дихання, тепер я обережно опускаємо ноги на підлогу, кладемо знову, відпочивають, відпочивають руками проти матраца і відштовхуючись від нього плавно (це важливо) Я перенесу тіло до вертикального стану - сидів !!! Знову ж, димова ламка, випрямляючи дихання, зачісують вугілля з очей, відпочиваючи на краю ліжка руками і відштовхуючи вас навпіл, потім повільно, з собачками, випрямляючи. І при диханні і відновленні нормального серця можна спробувати ходити, головне не поспішати і забувати про нормальні кроки, тільки невеликі кроки.

Все добре пішов, я пішов в туалет на власній і пішов назад до ліжка, довелося лежати до вечору, поки не сталося фізіотерапевт. У цей час німецький сусід був розвантажений і інший сусід, влаштувався з метою перевозити мене на вакантне місце біля вікна, від входу.

У передмісті є ліжко, де я провів перші дві ночі і моє ліжко зліва від вікна.

4. У Поки я перевозився біля підопічних, новий сусід був введений в вхідні двері. Ще один німецький дід, тому національний склад не змінився: російська, Польська, німецька. Правда, новий дав враження про те, що він повністю загубився в невинності і склерозу. Він розповів про те, що аніматорно, неперевершено відповісти на питання персоналу або просто ігнорувати їх. Але якнайшвидше зателефонуйте, він відразу почав спілкуватися з телефонним співрозмовником. Так це був весь час, коли він був з нами в палаті, повністю відключений від реальності до тих пір, поки родичі або знайомі називаються або приходять, і спілкувалися з ними як нормальна людина.

Як я вже писав, я перевозився на «козир» місце вікна, ліжко з ноутбуком на столі і тролейбусом на ніг.

5. Умань Я зупинюсь докладніше на ліжку. По-перше, кожна клумба супроводжується столиком з висотою регульованою кришкою, столиком на колесах і легко переміщається. Телефон відразу фіксується, при бажанні ви можете отримати номер міста і зателефонувати і отримувати дзвінки за стандартними тарифами. Невеликий екран - телевізор, навушники кріпляться до нього, заборонено дивитися телевізор без навушників. Я не використовував мій телефон або телевізор, у мене був мобільний телефон і ноутбук з мене, Wi-Fi в номері був гідний, він коштує 2, 50 в день або 15.50 на тиждень, перший день я взяв на день, і другий день після операції я підключений протягом тижня.

6. Жнівень На ліжку зручною панеллю управління можна отримати в будь-якому положенні. Що я активно використовую після майстерності всієї мудрості дизайну. До речі, я був удачливий, ліжко було з останніх моделей, працювали практично безшумно і я, замість процідування болючих місць вночі, повертаючи на себе, натискали кнопки, що внесли себе в зручне положення за допомогою дивного обладнання і не турбуючи сон сусідів. Але дідусь приніс нам на третій день, ліжко працювало голосно, як ліфт у високоповерховій будівлі.

7. Про нас З Я розповім вам про ліжко, продовжую тур приміщення. На стіні у ванній вішати одноразові рукавички з трьох розмірів і ручного санітажу. Лікарі і медсестри завжди використовуються ці атрибути. Якщо вони збираються виконувати будь-яку процедуру пацієнтом, вони відразу кладуть на рукавички, а потім перекидають їх в сміття і відразу знезаражують руки. Якщо ви просто пішли в приміщення, розмовляли без дотику нічого, то на виході руки також обов'язково знезаражуються. На правому боці стіни видно невеликий щит, медсестра, що надходить в сторону, відразу ж притискала кнопку на ньому, зелений світло запалився в коридорі над входом в сторону, що означалося, що незнайомці не могли входити в палату і в той же час решта персоналу знала, куди шукати колегу. Також вбудований динамік і персонал може розповісти один одному з різних номерів. Якщо в іншій кімнаті хтось натискав кнопку виклику персоналу, в приміщенні якого персонал був в той момент, динамік почав вичавити і номер номеру і номер ліжка, звідки наданий сигнал на заголовку (відповідав, що вони не забули натиснути кнопку на вході). На щитовидній панелі керування всі лампочки в приміщенні можна регулювати яскравість кожної лампочки.

р.

8. У Це те, що ванна кімната в кімнаті виглядає як.

Р

9. Навігація Гель, шампуні, креми і лосьйони були включені безкоштовно, на полиці видно дві пляшки з найбільш використовуваними.

10. Ця ручка може регулювати нахил дзеркала над раковиною, дуже зручно для тих, хто не може стояти.

11. Поблизу туалету і в душовому куточку туалетно-рятувального працівника.

Р

12. Чому потрібно пояснити ці стільці?

13.00 р. Руки, перевірені, протримані щільно на стіні.

14. І вид з вікна був схожий на крутий пентхаус, коли я пішов в клініку на вулицю до + 17 і сонце, але в день експлуатації погода погіршилася і наступного ранку ми знайшли цей вид з вікна.

15.00 р. Панель керування Lightbulb з тривожною кнопкою, ви можете поговорити з ним, як телефон, він висить вниз над ліжком, і це як я натискав його.

16.00 р. Поруч з кожним ліжком, змащеним панелями, трубами з киснем і декількома розетками на них, всі розетки встановлюються трохи вище стандарта, тобто над талією стандартної людини, яка дійсно полегшує життя.

17.00 р. Я бачу тебе все про палату. Я не дозволяв виїхати з ліжка до тих пір, поки хтось з ортопедського відділення. За годину після сніданку прийшов ортопед. За допомогою краватки я спробував знайти талії і виміряти обсяг. Він не поганий, але він зробив деякі висновки і загорнув мене в ортопедичний ремінь, без якого я не можу навіть спати в наступні 6 тижнів, правда і біль відразу знизився.

Після обіду лікар-фізіотерапевт нарешті прийшов, розкочуючи цей блок з ним.

18 років Вона запрошувала мене в променад по коридору, хоча вона повинна була одягатися мене перед рукою, для мене було якомога простіше одягатися тільки в одноразових підробках, мій сором'язливість зникла кудись дня до.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Зробивши одне коло по коридору, я став дуже ангітованим (не в сексуальному розумінні, якось це було не раніше, хоча я оцінив фігуру лікаря) і попросив на другий тур. Шукаю мене, підрахувавши мій пульс, хороший лікар, дав мені ще один кошик, вона в першій фото і дозвольте мені піти на соло плавати з словами: «Незрівнянна прогулянка, тільки затвердити курс, ви натягуєте на ліву, але вона пройде через деякий час, тому ви будете прогулятися самостійно, тільки трохи, 10-15 хвилин пішки і годину і половину до ліжка». Більше днів без візерунка, а потім я спробую ходити з вами без допомоги. Поки я ходив, я зумів зустрітися з усіма лікарями з відділу, я чув так багато ян і слів радості, як на моєму акаунті, так і на їх рахунку. Я радий, що я ходжу, і вони роблять так добре.

На наступній прогулянці я приніс мені камеру. Перш за все, звичайно, потрібно взяти картинку шведського столу або їдальні, як вам подобається, так і зателефонуйте. Це невеликий номер з вбудованим кухонним гарнітуром.

19.00 р. Як ви можете побачити, є чайник, є посудомийна машина, є водяна машина за мийкою, ви хочете газу, ви не хочете. Вази, що стоять на столі, порожні, але періодично з'являються плоди.

У першому фіксаторі невеликі термоси і спеціальні муги з кришками, з яких зручно пити в положенні лежачи.

20. У ящику, різні чайні, фрукти, трав'яні, чорні з і без ароматиків, і зелений чай.

р.

21. У холодильнику: варення, масло, маргарин, вершки, молоко, мед.

22. Мікрохвильова піч. У шафках муги, окуляри, деканти, пляшки води (синій, часто блимає в рамці). У ящику під чаєм є миттєва кава, тріщини, хліб, цукор і цукровий замінник (можна худнути над тим, щоб відкрити його, і я не міг). Всі це можуть бути використані хворими і їх відвідувачі без обмежень.

23. З іншого боку, є невелика кімната для зберігання.

р.

24. У цій формі їжа подається на столиках біля ліжка. Чай слід заварити самостійно, а каву залити в муги.

р.

25. Вони прекрасно варять і порція гідна, не їсти все за перші три дні. Пішохідний обід, обідній суп - обов'язково.

р.

26.

27. На дев'ять годинних годинах з ранку доходить кішер і замовлення їжі наступного дня з цього меню. Меню першого тижня в клініці. Для обіду ви можете вибрати з трьох страв. Вона говорить над стовпчиками.

#1 “Ви будете насолоджуватися харчуванням в домашніх умовах. й

#2 “Вайт і смачний з низьким вмістом калорій”

#3 «Це можливість без м’яса і без риби»

990 Р

28. На задньому плані вибір на сніданок, вечерю та напої. Тут фантазії безмежні, ви можете влаштувати різні варіанти, це замовлення сніданку і вечерю, яка приймала багато часу.

Р

29. Ліки видаються один раз на добу вранці, і до наступного ранку, в цих коробках. У мене все одно є самотні вечірні таблетки.

30. У першій частині я написав про спеціальні автомагістралі для контролю в аеропортах, це те, що вона виглядає як.

31. Баркоди та розміри кожної деталі імплантовані у мене.

32.

33. Це кошики, які медсестри приходять навколо.

34. У вітальні чекаю, де я сидю весь день в твердому стільці, є спеціальна шафа з вазами для квітів, які привозять до хворого. Що говорить напис.

р.

35.

36.00 Р Для відвідувачів є кілька книг, і шафа-купе, щоб підопічним одягом не лягли.

37. Великодній зайшов, щоб Великодній зайчик був обов'язковим.

38. Хтось змітив міцний стілець для більш комфортного крісла.

р.

39.00 р. Тут можна прочитати газети та журнали.

40. Дуже магазин, на якому виснажена жінка спробувала лежати на перший день, можна посидіти на ньому протягом короткого часу.

41. Про антитромботичні панчохи, які я мав показати весь час, я писав. Навіть з здоровою спиною проблематично, є спеціальний пристрій для заправки їх. Це точно внутрішнє Тім з цим пристроєм збирається покласти на ноги після душу.

(КМ)

42. І так виглядають вже облаштовані ноги, колір гартів я не можу вибрати, тому не вдалося без них:

43. І з цими візками йдуть техніки.

р.

44. У п'ятницю меню на наступний тиждень доступний.

45. Ще один обід.

46. Як тільки ви отримаєте в клініку, пластиковий браслет з усіма даними пацієнта кладуть на руки, так як в готелі і добре, що не на нозі.

Р

47. Поруч з усіма коридорами, поручня також дуже зручна, він припинив палити пару разів і розслабляючи їх.

48. Прийом в сторону.

49.00 р.

р.

50.00 р. Це не сковорідки або каструлі, це «дуки», унітаз для постільної білизни.

51. У таких контейнерах, харчування доводять до відділення, всередині лотків з їжею, на кожному з яких додається листок з ім'ям і прізвищем пацієнта, номер і список замовлених продуктів.

52. Пост по догляду.

53.

54. Центральний лобі клініки.

55.

56.00 р.

57.00 р. В середині фойє є підставкою для всієї клініки.

58. Ось трохи бістро.

Габаритний зображення

59.00 р. Ви можете взяти фотографії, але тільки тому, що люди не впадуть в кадр, дівчина з інформаційного столу попередила мене про це. Таким чином, багато картинок довелося взяти буквально на рейду.

Всередині ліфтів є два контрольні панелі, на нормальній висоті і низькій, плюс знак з інформацією про які підлоги яких відсіки.

60.

61. У фойє є розклад поїздів і автобусів за схемою руху всіх маршрутів.

62. Навколо вольфрамових тостерів і каркаса з'явилася перемикач дверного прорізу, всі двері в коридорах автоматично і відкриті з простим пресом на ключі.

63.

64.

65. Є банкомат.

66.00 Р Невелика лавка з туалетно-косметичними засобами, пресом, книгами та солодощами, чіпсами, напоями.

67. Великий підземний паркінг, недорогий у порівнянні з містом, оплачується в машині.

68. Перед виходом поза автоматичним санітарним засобом.

69.00 р. На першому поверсі знаходиться басейн і тренажерний зал, без дозволу лікаря вони не допускаються.

70.00 р.

3610Р. 4200Р.

71. Перед випискою мемо на те, як поводитися на «цитіцину»

72.

73.00 р.

74.00 р.

75.00 р. І з громадянами.

й

Не хворіють на це.

Джерело: