Екстрими краси

Фотографія Chen Chang створив детальний проект про світ пластичної хірургії. Вона фотографувала 5 дівчат, які змагаються за звання четвертого «Модель косметичної хірургії». Це змагання, спонсорована клінікою з так званої «Ботейський район» – район Shins. З населенням 50 мільйонів і площею трохи більше, ніж Ойо, Південна Корея стрімко стає глобальним центром косметичної хірургії. У 2009 році на території країни було понад 4000 клінік, а 46% дорослих дівчат в Сеулі відвідали пластичний хірург в певній точці життя. Кожна з дівчат, які беруть участь у конкурсі, була надана пластичної хірургії, вартістю $15,000. Приз - це можливість отримати погляд, який вони мріяли, а також можливість розповісти свою історію онлайн. Після декількох місяців операції, які включили підготовку та післяопераційне відновлення, учасники, які не всі задоволені результатами операції, з'явилися перед суддями. На першому фото до того, як ви переможете конкурсу, 21-річний Ган Чі-хай.

10 зображень Жан Хун

1,1 км Han Chi-Hai, 21 студент. Через її масивну щелепу, дівчина часто чаться в школі і університеті. Але Ган Чі-Хай вирішив змінити, взявши участь у конкурсі пластичної хірургії. Вона була однією з лише 300 дівчаток, щоб застосувати. У двох і пів місяців вона буде мати дві операції на її підборіддя. «Коли я на автобусі або метро, я думаю, що люди просто шукають на мій підборіддя», – каже вона.

р.

2. Гонконг Хай-Чин, 21 - ще один фіналіст. На цій фото вона отримує рентгенівський промінь її підборіддя, який також пройде операцію незабаром.

3. У Лікарі вивчають щелепу Гана Чи-хай, щоб переконатися, що дівчина не має протипоказань до операції.

4. 19-річний Xi Jae-seo сподівається, що після операції вона стане фотогігієнічною. вона хоче усадити її обличчя, що вона вірить зробить її більш красивим. Дівчина мріє стати актрисою.

5. Умань Медсестри готують 28-річної скрипки Єонг Гінг-Хвай для операції. Дівчина каже, що вона так нещастя з нею обличчя, що вона страждає від безсоння протягом майже року.

6. Жнівень Джонг Гінг-Хуя чеек операції в повному гойдалці

7. Про нас Мати іншої конкурсної допомоги, Чонг Чі-Хай Лі Мі-Сук, кріслі після перегляду її дочки коротко після операції. Дівчинка таємно від батьків наноситься на участь у змаганнях, щоб не турбувати їх

8. У У день після операції Чонг Чі-Хай і її матері залишили клініку і повернулися додому. На шляху до станції вона відчувала хворобливі наслідки операції.

9. Навігація Хі-Хай обличчя через два тижні після операції. Незважаючи на те, що все-таки набрякла, її сонячні щіки виштовхують вперед, які візуально зробили її обличчя меншою.

1 999 р.

10. Через два місяці після операції Ган Чі-Хай виграв моделі змагання косметичної хірургії. Вона каже, що її низька самооцінка піднялася помітно з хірургічним втручанням, і вона керується, щоб закохатися в любові.

Джерело: