Як було збережено стрижки

Це будинок, де ці стрижки з'явилися ... дах був розібраний, і вони залишилися.

«Чи ви хочете відкинути їх? й

Як було збережено стрижки Р

Я не бачив таких маленьких, як прозорі, іноземці просто, немає я не можу, це занадто важко, коротко, я взяв їх до барна, залишила їх, ймовірно, в надії, що вони ... добре, звичайно,...

Але моє серце, безумовно, не може стояти його, і в годину я вже працював після мух і копаючи диких тварин Інтернету в пошуках інформації про те, що годувати їх.

Як було збережено стрижки р.

Це те, як почалася наша історія, пташенята ate регулярно кожні 2 години і виросла годинником.

Всі мої "FU-U" Я проштовхував у сторону і щасливо побігти після мух і лугів (останній я купив) варене окропом, змішане з рубцевим яловичиною, сиром сиром і ми з задоволенням)

Ми раділи кожному новому пері і виросли

Де б вони були – скрізь вони взяли їх з ними в машині, навіть на морі ... кожні 2 години вони повернулися до автомобіля, щоб годувати.

Ось крила, хвіст...

Я не знаю чому.

великий

Я кладаю душу в них, але прийшов час, щоб звільнити їх. Я був загиблим, якби я летіти з ними, і довге був страшний.

Вони приїхали додому і пішли на підлогу.

І це перша спроба звільнити їх, вона не вичерпала відчайдушно чіпляючи до своїх ніг і задняла я, як блюга, найгірше те, що вони будуть падати, вони не зростають висоти, не можна знайти потім.

Як було збережено стрижки Р

Я дуже щасливий.

І через 2 дні, сьогодні, 30 липня, вони сіли в руках довгий час, хвилі свої крила і ще вони взяли заспокійливе в небо, де вони забивають на локацію інших хребтів ... в душі все перетворилося так важко, щоб частина з ними.

Я відчуваю себе дуже, щоб сльози, я пропустив їх дуже багато, але я щасливий ще більше ... Я сподіваюся, що вони зараз ховаються над моїм будинком, я дивлюся на небо є всі ж ...

Джерело: odnoklassniki.ru