Надія Патрерук. «Коли я малюю, я, ймовірно, перейде в транс. й

Анатолій Голубовський

Я не можу сказати, що я близько до всіх Nadia працює на суді. Хоча, звичайно, вона щира в її сльозах і часто цікава. Тексти пісень, а це означає: Але її картини захопили прямо. Я не знаю, і я не хочу, щоб пояснити чому. Так буде. Я зробив пропозицію, щоб розповісти про це все. На жаль, це цікаво, чому і як людина раптом приходить до певних точок повороту в житті.
- Ви Київ?
Так.
- Чому ви вирішили перевести?
Я бажав незалежності. І допомогти батькам.
Після того, як університет Гринченко був відкритий, і можна було ввести вільний відділ. Я б'ю на англійську та німецьку. Німецький шляп, але після вивчення ринку, я зрозумів, що це процитовано. Я думав, "Чому не?" Я не мав планів стати вчителям, хоча мій мама був вчитель. Я хочу працювати з мовами. Я нарешті отримав. І я кохав німецьку. Я працюю з дітьми. Уважно, більшість дітей люблять мене. Я просто спілкуюся з ними, як дорослі. Скільки ми не хотіли лікуватися як дорослим?
- Як ви здійснили в Чека?

Після закінчення я хотів піти до Карпенка-Карого. Вона навіть пройшла незалежне тестування - історія і мова, хоча після цього вона вже отримала ступінь магістра. Але вони мали ті вимоги. Я набрав. Я пішов на попередні заняття. Я дуже сподобалося, класи збудували мене.
З Я вже була дівчина у віці від 23 років (за стандартами Карпенка для вступного курсу – ти стара жінка), і моя перша освіта була вільною, мені довелося платити за навчання в Карпенка-Карого. Я був живий з розповіли мене не хвилюватися, він буде платити за мої дослідження. Не мій стиль, але я не відмовляється від допомоги. Тексти пісень, а це означає: Він вірив у мене і я не проти. Але ми взяли участь, рідко, і там не було особливого вибору - Я не мав можливості працювати і навчатися одночасно (і в Карпенці люди працюють на решетарах до ночі). Звісно, я збираюся, але мені довелося відмовитися від вступу і йти до роботи, щоб підтримати себе.
Через три роки дівчина з університету, яка знає про свою пристрасть до театру, розмістила інформацію до ВК з коментарем: «Чи вас цікавить, є можливість». Немає нічого спільного з театром. Інформація про вступ до Чека.
У мене була інша особиста драма, сидячи на санативах. Подума про стоячу на сцені зробила руку шаке. І я вирішив піти на триденний тренінг для Неслова.
На другий день навчання підійшов Анатолій Миколайович з питанням про страх. У мене була маленька проблема з босом. Я підійшов до Нелову, запитав, як я можу позбутися від цього тремору і спліт-басів при спілкуванні. Він консультує вас, щоб свідомо створити стресові ситуації. А потім оголосив, що якщо хто цікавиться, іспити в Чека неділі. Я думав, "Дуже, стрес це так стресовий." Я прибув на неділю і отримав.
-Для того, щоб ви пофарбували час?

-Надія. Далі. Це різні. Я дуже багато енергії. Я маю на увазі, ми повинні покласти це надлишок десь. Не достатньо для мене. І тут я раптом знайшов місце, де я можу віддати свої емоції, почуття, думки. Ви можете дізнатися, що ви можете ввести, ви можете змінити, ви можете змінити себе... і це було дуже цікавим. Не всі розуміють, так. Але є. Коли людина або два приходить до вас і каже: "Ви знаєте, я думав про це після вашого шоу..." Я не подбаю про номер. Я піклуюся про те, що хтось знає, і він змінює їх в деяких випадках. Або він бере щось для себе. Це може бути одиниць. Але я щаслива.
Я мав чотири ідеї. Один з них був про художника. Цей ескіз мав фон. Учора, друзі і я пішов до Праги. 8 березня хлопці хотіли подарувати мені щось. З Я досить небайдужий одяг, було питання - що подарувати? Я подарував все, що це було так... Я захоплююся покупками. А потім один з друзів, знайдених на оглядовій палубі в Празі, в дощі, під час екскурсії 8 березня палітра. Варто забути художника. Дощ, вологий. І це палітра. Це був так дивний. Я взяв її в знак і взяв його з собою.
Тоді я прийшов з цим ескізом - досить пригнічує. Митець малює сухі кольори про її мертву дитину. Художній керівник Миша Костров заявив "NO." Я кинувся всю ніч. А потім вийшов в трансформовану форму в моно ескіз. Це не так. Але все в житті призводить до чогось. І це добре, коли є люди, які кажуть «не» своєчасно, тому що пізніше він перетворюється в хорошу і якісну «так».

А потім з'явилася перерва в класах в театрі, що було відсутнім, там ніде залити накопичену енергію. Для роботи в арт-студії Гроші були бульчиті, чому ні?
Учитель був абсолютний флегмат. Він попросив мене малювати яблуко і пляшку. Він кладав тіні. І для мене все, що ви повинні зробити правила нудно. Я малюю, і я блюю себе подразненням. Він прийшов до мене і запитав мене, якщо він повинен навчити мене, як намалювати і що б він хотів дізнатися? Я видихнув, природно, "монет". Моя улюблена художниця та стиль імпресіоністів, щоб дізнатися, як малювати, вірити мене. Тоді я почав шукати мій стиль. Я не можу сказати, що я знайшов. Як з поезії, все різне. Але більше анотації, я думаю. Ор виразизм. Іноді Імпресіонізм ударів ... Я вивчав різні напрямки, але поки я не можу дати своє визначення. Це суміш.

Я отримую. Як дитина, я був учням від живопису в класі. А потім, за сорок років, раптом вийшов досить випадково, що я був добре на малюнку.

- Я занурився канонами. Хочу вийти за межі форм, які з яких причин вважається правильним. Як дитина, займався танцями, моделюванням, малюванням. Що я хочу. Я ще не знаю. Але я відчуваю, що все це не випадково і веде мене кудись. Я пофарбую як щітки, так і мастином, своїми руками, я, ймовірно, почнемо з ніг незабаром.) Я малюю (Я не пишу, але досить малювати) емоція, почуття, що я відчуваю, коли я сидю на сонці.
Коли я малюю, я, ймовірно, перейде в транс. Я сидю перед полотном. Я закривав очі. І коли я відчинив його, я більше не Nadia Patrilyuk. Чому я вибираю певні кольори, візьміть мастин, використовуйте цю щітку або малюйте пальцями – я не знаю. Просто буває.
Я займіть пляшки вина, залийте її в стакан, візьміть ковпачок. А потім забуваю все — вино, музика, кішка проти ноги. І за кілька годин я випав з реальності. Це як хтось або щось, але не мене, це робить.
1846-1945 рр.

до Автор: Джон Уйндхам Це називається Чокі. Про маленького хлопчика Матвія і його явний друг, як вона здавалося батькам. Однак друг не був у всіх явних, але цілком реальний. Такого беневоентного відчуження, який навчив Метью багато. Включаючи живопис. Так хлопчик охарактеризував його стан, коли Чокей "вражений" його, приблизно таким же чином. Що він не зовсім йому.

- Дуже цікаво. Я повинен прочитати його. Я не вірю в себе.

- Ви не вірите в художника? Або взагалі?

- Як художник, як актор. А потім вниз список.

- Чому це?

- Досить карнизний. Чоловік, який сказав, що я був талановитий і вільний і так далі і так далі, раптом, коли він зламав, він сказав, що він мене не захопив. Для тих якостей, які були в очах. Too свободи слова. Але в цілому незагальнено. Занадто емоційний. Ну і так далі. Тексти пісень, а це означає: І це свого роду підірвав свою віру в себе. Я не розумію, що я був чи те, що я повинен бути, якщо що я був протягом 5 років, і це було добро для нього, виявилося, щоб бути повним «не знаю». І зламав. Я плутаний. Я починаю зрозуміти, як це таке.
Я дуже емоційно сприймає все і дуже залежить від думки інших. Я працюю зараз. Але особливо я піклуюся про думки про те, що я поважаю і любов.
Недавній, хоча це стає міцним, але все ще ловить.
Але коли я помістив свою першу картину на FB і Misha Kostrov на зустрічі сказав, що це було схоже на реінкарнації Wag Gogh - Я просто розглянувся внутрішньо. Для всіх нас важливо, щоб наші викладачі вірять у нас. Що б.

На думку інших. Принаймні ми слухаємо його. Важко знайти абсолютно незалежну. Це трохи страшно. Ще одне - не намагатися порадувати всіх.

до Я теж. Я догляд. Але думка цих, навіть 10% людей, важливо мені. Я не люблю все в театрі, кіно, живопису. Я люблю арт-хаус, рок і рол, сині і абстракції. Є багато речей, які не за смаком. Але я знайшла краси в ній! Я довго не забрав. Я просто зробив. Для мене простіше писати.

до Це природний процес. Про 7-8 років тому я почув хорошого тренера сказати, що нам потрібно в житті? Знайдіть свій власний і спокійний. Ми всі, свідомо чи ні, в цьому пошуку.

- Ймовірно. Але тут цікаво. Коли коло вже сформований - більш-менш уявіть, хто любить фотографії, раптом такі сюрпризи відбуваються! Людина, здавалося б, різні смаки, сет-ап айден, дзвінки і каже, що він любить свої картини і готовий купити один! Він просто відбиває дах.

Чому ти заперечуєш його можливість завоювати свій живопис?

- Я не говорю. Це просто так дивний. Я дізнався, що ми думаємо занадто багато. Ми повинні зробити більше. До, до і до.

- Золоті слова

Не пропарювання - як це або ні. Тоді речі будуть оселитися. Недавній випадок. Ідея одного проекту виникла - це така божевільна суміш - суміш театру, сучасного танцю, що відображається в тонах на полотні з вашим тілом. Більше поезії.

Погляд Чи запрошуємо мене до вистави?

до Це буде спійманий на камері. Навігація Коли ви починаєте рухати кудись, є опорна сила. Звідти оператору. Люди, які готові допомогти. Я запитаю, «Що я тобі?» Вони кажуть, "Ком на. Ми творчі люди. Ми зробимо угоду. І я вірю, що так, ми будемо. Я просто говорю про гроші, і я не чіпую його. Тексти пісень, а це означає: І тоді вони легко приходять.

Це, вони не кінець, але засіб до кінця.

- Я.

- Про "допінг". Чи легше працювати моно або в поєднанні з кимось?

-Моно. Звичайно, моно. Я складна людина...

- Який?

Я. Я маю свого роду енергії. Я знайшов багато людей, які я комфортний з комфортом. На жаль, у чоловіків немає багато. Просто пара людей. Більше жінок. Але я шукаю. Щоразу в Чека, я кажу всередині себе: «Для мене, моя енергія». Не зовсім ще.
Я віддаю себе тільки. Скільки ескізів я придумав! А потім один не працює, інший ... все, що потрібно вести переговори. Це просто поцікавить мене. Коли я бачу мету, я хочу, щоб досягти його якомога простіше. Ми завжди повинні врахувати людський фактор і обставини, оскільки у нас є власні обставини – діти, сім’я, робота. Нерідко ієрів мене. Але це життя.
І милосердя. Я сіла на 10 м., я знаю, що є до 2 годин - і нехай. Добре проконсультуйтеся з друзями, з вибором музики, кольорів. Моя людина вже знає мене. Це люди, які відчувають мене. Тож думка про мене важлива. Але я завжди роблю те, що ближче до мого кишечника. Вам необхідно довірити себе першим.
В цілому я відповіла тільки від себе. Я дуже відповідальна людина. І якщо я роблю щось, я поставив його на рівні мега-імпорта. На рівні місії. Якщо я не буду, світ згорнеться.
Я допоміг мій мотоцикл друг вижити. Імовірність виживання було оцінено на 8%. Я сказав, що він вижити. Я його знав. Що сталося. Але мені довелося кинути всю силу. Все. А потім він працював. Чоловік живий. І було відчуття, що ви могли б зробити багато, але це було б сакрою. Для кого. Я ще не навчився.

Ви відчуваєте почуття відчуттості?

до Що сталося після цього. Бо він кладав його в голову, а потім я пробив її, а потім мої друзі, і я пішов. Але це бульсит. По суті, немає відчуттів. Ось тільки хтось віра в вашу відчужливість, яка транслюється до вас. І якщо прийняти його, ефект посилюється. І це, коли ви починаєте натискання вашого мозку з цими недоліками. І відмивайте себе, якщо немає подібного ефекту в інших областях. Це смішно. Все має свій час і все відрізняється. Для того, щоб розпочати життя, не винаходите.

Ви коли-небудь придбали дешевий телефон? Як і більшість людей, вони, ймовірно, робили.

Ні.

- Складання або принципово?

- За принципом. Ви не знаєте, що ви не робите. Немає пояснення.

- Дуже специфічний.

- Як це.

- На жаль, ви на суді трохи менше спокусливих. Зберігайте тепло дуже важко.

Я не знаю. Я завжди шукав значення. Правда. Я не змогла, я думав, що все повинно бути глибоко. Я не впевнений, що я розумію значення поняття «глибоко», але це те, що я пов'язаний з нервом. І тоді я зрозумів, що це стрес. Ні, багато людей, як це. Я багато разів сказав, що це цікаво для мене. І було задоволення. Але я розумію, що це не добре для чеки. Це може бути корисним у майбутніх проектах.

- Не пріоритет - театр, живопис, танці?

-Надія. І перед тим, що це буквально, щоб Це, ви знаєте, деструктивна думка: Я чоловіка без призначення. Аах! Проксимус Я нічого. А потім одна людина сказав мені: "Ви отримали мету знайти." І було простіше.
У мене був нижчий комплекс через відсутність мети. Lived просто жити. Я був просто помочився, коли люди просили мене про мету життя. Що таке ціль? Про нас Що ви йдете? ?
А потім я зрозумів, що якщо ви не повинні кудись піти на всіх, ви отримаєте розбирання. Не вдалося встановити конкретну мету для себе. Я хочу це зробити. Пофарбувати картину. Зробіть навчання. І, наприклад, для створення галереї мистецтва або будь-якого іншого великого – це не так. І я втратив. Хто я? Що мені? Не знаю.
Я просто роблю. Я збираюся кудись. Щоб дізнатися своє призначення. Я не знаю, де це призводить. Але мені цікаво. Цікавий процес. Я роблю чоловіка, не в результаті. Хоча, якщо процес цікавий, результат все ще буде.

Жванецький думав: «Робота пиття в мистецтві значно недооцінена.» Чи можете ви прокоментувати своє ставлення?

- Я охолоджую з питтям. Хтось говорить, що це заважає, шкідливі та ін. Що під його впливом більше мистецтва. Не знаю. Я люблю сухе вино з льодом. У мене є скло або два, поки я готували. Або на обід. Або коли я живопис. Я внутрішню французьку. Француженка не подбає про це. Я відчуваю себе таким же чином. Я не думаю, що це гріх або апокаліпс. Все повинно бути весело. Той, хто свідомо відхилив його, Добре зроблено, теж. Це бізнес. Я не входжу в життя інших людей. У мене є власні скручування.

- Коли ми очікуємо вашу продуктивність?

- Я не можу сказати напевно. Оператор безкоштовно в кінці червня, але в цей час я зайнятий, у мене є довгоочікуваний відпочинок - Я літаю в Чорногорії. Тексти пісень, а це означає: Але я думаю, що ми зробимо це влітку. Шукаю величезну полотну. Я вкрита фарбою. Оператор, до речі, побачив мої картини, говорить - шедевр.

- Ви плануєте на сцені?

- Чека?

-Так. Або в будь-яку точку.

- Я хочу зробити фільм. І для площі ви повинні виростити себе. Це різні. Я не зовсім в цьому форматі. Я використав для відсутності легкості. Я повільно знайшов його. Але я точно спробую спробувати. Підготовка до навчання. Повільно, хоча. Я лаціна. Хоча, ви знаєте, я припинив відштовхувати себе - швидше, швидше - це почав краще. Я відчув, як я рапсую себе. Це просто час. Час дуже відносна концепція. Наприклад, в студії Чека я почав розуміти щось тільки після двох і півріччя. Так ми побачимо. Мапа Я зроблю соло шоу. Це мрія.
І, нарешті, про живопис: ви тільки пофарбуєте для себе?
Коли я почав, я пофарбував для себе і моїх друзів. Я даю вам фотографії. Ті, хто любить їх, звичайно. Дуже приємно бачити, як ви залите на полотні, має сенс, коли ця картина не стоїть на стінах, але повісить в чий будинок і порадує когось. З усіх картин я маю лише половину. Але це не те, що я вся. Коли я бачив очі цих людей, я відчуваю себе щасливим. Поки що головне призначення мого існування я думаю. Принаймні це приносить радість. Картина знаходить свого майстра. Я, якщо вона шукає. Тоді я не можу фарбувати довгий час. Я консультував в таких випадках, щоб розгортати картину, що стоїть на стіні, щоб вона не взяла на себе енергію. Я спробував його, вона допомогла пара разів. Я думаю, що я про «вихід». Я вже підказав. Я вирішив зупинитися з подарунками і фарбою для виставки. Це буде цікавий досвід, чому б не? Час розповість. Я маю на увазі, я маю на увазі, в невеликих кроках...
Знімки, які я не можу дати апріорі. Це фотографії, які я пофарбував під потужним почуттям. Приклади «Оутсайд вікна» (при старті Майдану), «Пайн» (коли вони почали знімати) і «Світи» (пресовано Бродським). Останній живопис "Місяця". Я не можу давати 'втракція'. Це моя душа. І це дуже відрізняється від того, що я малю. Мама захотіла. Вона не схожа на все. І ось. Різні речі, щоб бути цікавими. Я теж поезії. Ви просто повинні охопити його. І просто перемістити. Життя в русі.

р.

Надін працює:
www.facebook.com/profile.php?id=100001594216121&sk=photos&collection_token=100001594216121%3A2305272732%3A69&set=a.638739532855848.1073741831.100001594216121&type=3