Дитячий пробіг

Я отримав наказ від видавничого дому, який збирався публікувати брошуру про те, як правильно поводитися, якщо ви проходите заручно після того, як Беслан трагедія, яка мала включати мою статтю «Як навчити дітей, як поводитися з терористами, коли вони стають хостами?» Мої думки відійшли від Бесланської трагедії до більш загальної тематики. І ось що я зробив.

Я хочу сказати вам прямо, мої шановні читачі, як Януша Корчака колись сказав, коли він і його діти вступили в газову камеру концентраційного табору фашиста:

Я не знаю. Я не знаю тебе, не знаю вашої дитини. І я не знаю, як інші терористи будуть поводитися, що Бог заборонений, візьмуть вас і ваша дитина.

Чому я погоджуюсь писати цю статтю?

Я працюю протягом багатьох років і зараз працює з гуртожиток. Ці люди, які не були добровільно завезені заручниками батьків, босів, дружин, чоловіків, друзів і т.д. Вони не можуть втекти з цього, здавалося б, невидимість. В результаті вони потрапили в неприємності, які називаються «неврозом», конфліктом, кризою, квареллю.

Таким чином, використовуючи наші принципи, вони зуміли бути толерантними, поки вони не проводяться. В результаті батьки припинили тероризацію їх, босів гасять або змочували їх сексуальними позовами. Багато хто зумів втекти з тиранії дружин і чоловіків, дітей переповнено вихователі, педагоги і батьки, молоді чоловіки почувають себе добре в армії, навіть якщо їх юнітів були вирощеними хазингом, дівчатам уникнути насильства, дорослі шукають просування і багато іншого. Але я не даю їм правила, я вчив їх принципи, і вони працювали самі правила.

Крім того, я взяв участь в психологічному супроводі масових трагедії, які відбувалися в Ростовській області, зокрема, після вибуху в Волгодонську, а протягом шести років кадрового обслуговування в армії все відбулося.

Але найголовніше – клуб KROSS (клуб, який вирішив освоїти напружені ситуації). У Ростов-на-Дону вже 20 років успішно працює. Люди приходять в клуб, який впаде в складну ситуацію в результаті конфліктів в сім'ї або на роботі, нещасних випадків, смерті близьких. Якщо вони не перестали відвідувати заняття, ми змогли допомогти їм. Забуті наші класи та діти різного віку, починаючи від 3 років. Дітям навчаються наші методи набагато швидше, ніж їхні батьки через їх пластичність.

Так я розвив деякі принципи.

Але перед цими принципами я хочу дати конкретні приклади їх використання.

Дитячий садок

Надія, 6-річна дівчина, скаржаться на її маму про її вчитель, які часто лікують на її несправедливості. В результаті вона не хоче йти до дитячого садка. Вона починається з ранку з матері. Ми обговорюємо цю ситуацію в одному з тренінгів. Ми дочка та інші діти приїхали до нас на навчання, потім не було. Я пропоную, що моя мама навчить свою дочку деякі наші техніки. Моя мама категорично відхилялася від такої можливості. Я назвав Надія і запитав її. Вона підтвердила, що через поведінку вчителя і її завжди несподівані кришки для дівчини не хочуть піти в дитячий садок. Фінансова ситуація матері, яка підняла свою дочку самостійно, не дозволяла їй найняти свербіж або знайти дитячий садок більш кваліфікованими вчителями. (Мама стала хостом її бідності, а дочка добровільна хостка дитячого садка.)

Я переймав діалог після того, як я пояснив ситуацію.

Я хочу допомогти вам, але мені потрібно знати деякі деталі. Ви не помітили позицію, яку вона була в той час, коли вона була Надія. "No." Me. "Як широка гора відкрита? ? Надія. Далі Я просив, якщо вона могла бачити її зуби, якщо вона розбризла слину, яка сукня вона зносила, що її взуття відрізнялися від своєї косметики і т.д. Надія не може відповісти на всі ці питання. Продовжено діалог. й

Я. "Чи не помітили нічого?" Надія. «Я був рубаний. Я був хворий і рубався. Вона зіпсувала мене, вона мене кинула і погрожила мене з покаранням. Я опустив голову і кричав. «Надія, намагатися наступного разу вона кричить, помітивши всі деталі її поведінки (Я повторюю всі мої питання знову, але в підтвердженій формі) і розповісти про це. Тоді я покажу вам, як поводитися. Через два місяці дівчина знову прийшла до нашої підготовки. Вона успішно відповіла всі питання і сказала, що вчитель більше не порушує на неї, що все добре. Вона щасливо охарактеризувала всі деталі поведінки її «терориста», яку вона дала.

Теорія цього підходу. Коли «терористичний» (парент, бос, вчитель, чоловік, дружина і т.д.) ви повинні дивитися на нього безпосередньо в оці, трохи підняти голову. А потім «завження» в своїй позі показує непристойність і захоплення, тим самим задовольняючи почуття власної важливості. Крім того, зустріч з такою незвичайною поведінкою, «терористичний» починає думати, тобто стати особою, яка відразу знижує рівень його агресивності.

Як правило, коли потерпілий спрощений, вона знижує голову. Уявіть, що голова «завтра» вирощує роги. Уявіть! Що таке почуття може бути «терористичним», коли він усвідомлює, що «імплім» безповоротно? Звичайно, гнів. Він починає гасати ще більше, поки він переконаний, що жертва є «розробленим» в цьому випадку морально. Не було нічого, що Христос у порівнянні з небезпекою для вбивства і запропонував, щоб сердити людей, які надсилаються до Верховного суду.

Звичайно, ви не можете розповісти дитині всю теорію. Напряма інструкція зазвичай не проходить, тому що це викликає несвідомий опір. Ось принцип роботи сперматозоїдів, тобто бажання зробити протилежну, яка буде обговорюватися нижче. Якщо я дав Надія прямий порядок, щоб підняти голову або подивитися на очі, вона не буде зроблено так. Але я попросив її описати «терористичну» поведінку та поставу. Але слідувати моїм вказівкам, вона повинна виглядати у вчителя. Вона мала піднімати голову трохи. І прагнення виконати завдання, орієнтуючись на неї призвело до того, що вона відволікала від кріа вчителя, що почала поступово згасати. Так вона, не розуміючи її, пом'якши її "терорум". Але, дорогі батьки, я не знаю, чи можна пояснити це дитині, чи він готовий до неї. І я не знаю, що терорист, він гонна.

Саме тому, перш за все, ми повинні навчити дитину думати, а потім навчити конкретні форми поведінки, адже важливо не тільки освоювати техніки, але і застосувати техніку, яка може дати ефект в цій ситуації. На жаль, ми починаємо варіння під час буріння. І ми люди, які вже в штормах, що надходять в клуб.

Чи підходить цей метод для старших дітей та дорослих? Почати!

Ось алгоритм такої поведінки з «терористичним»

Заходи Школи та виробництва

Учитель (чиф) шути і виклики «приховувати» (підпорядкований, студент). «Хостаж», що дивиться на очі «терорум» і трохи підняти голову, говорить щось схоже: «Ви дали мені таку цінну інформацію, але, на жаль, через моїй ступеності, як ви правильно зненаходилися, я пам'ятаю майже нічого». Чи можна повторити це мені? Я напишіть її вниз і намагайтеся виправити це так, щоб ви щасливі! У той же час, ви повинні отримати ноутбук і ручку і почати писати. Звичайно, ця поведінка повинна бути навчена.

Я поясню, чому я дзвонив дітей і підлеглих хости, хоча ніхто не стоїть поруч з ними кулемети. Де дитина йде від батьків? І вчителі знають, що батьки відправлятимуть своїх дітей до школи. На роботі це з'єднання не так стабільне, але воно досить міцне. «Хостаж» знає, що на цій роботі він може отримати квартиру, захистити дисертацію, подорожувати на вигідних бізнес-поїздах, отримати переваги, тому виробництво має хороший соціальний пакет. І хоча він може застосувати і відкликати протягом двох тижнів, ця свобода є тільки очевидною.

Просто швидкий приклад. Я знав лікаря, який працював в лікувальній клініці. Встанова була дуже кваліфікованою, і мій підопічний. Він отримав дуже високу кваліфікацію, яка була визнана медичною спільнотою. Він також мав дисертацію. Бос раптом почав пригнічувати його і знайти несправність з ним за найменшу причину. Він не міг кинути. Його наукова робота була відсутня, і він не був У своїх професійних якостях він не схожий на посаду головного лікаря. Як депутат, він не був необхідний головним лікарем через високу кваліфікацію. В якості завідувача кафедри не потрібно заступником головного лікаря за медичну частину. Як резидент, він не був необхідний керівником відділу. Хто дійсно потребує сильного конкурента? І, крім того, його конфлікт і відсутність зволоження не сприяли його розташуванню в іншому місці. Наведені методики і майстерність всієї методики психологічного Айкідо допомогли йому встановити зв'язки з босом і, отже, захистити дисертацію. Він незабаром пропагував. Але він не відпочивав на ньому. Він усвідомив, що йому потрібно вийти з залежності його боса і місця роботи. Він розвив свою ноу-хау і став незамінним працівником. бос був більш залежним від нього. Він став тихим, але всі запити були надані. А коли він вирішив кинути і організувати свій бізнес, він дав відповідні умови. Він все ще працює в одному місці.

Нерідко на роботі, босів, використовуючи їх офіційну позицію, роблять сексуальні вимоги до своїх підлеглих, які перебувають у своїх «прихватах». Я описую, як молодий жінка зуміла позбутися від сексуальних претензій. Я поставляю своє листування тут.

Привіт, шановний Михайло Єфимович!

Я дуже складна ситуація. Попри те, що мій бос (наряддя для мого батька) раптом почав показувати мене чіткі сексуальні інтереси - він має труднощі в команді, і він шукає однодумців, однак, на мій погляд, шлях досить дивний. Я розумію, що я не можу працювати з ним і почав шукати нову роботу, яка займе деякий час. Покажіть мені, як боротися з ним, поки я не знайшов нову роботу. Я не можу дозволити собі відписатись відразу, і він ще не бере рішучих дій, але викликав кілька разів до свого офісу, і наполягає, що я супроводжу його на діловій поїздці протягом декількох днів. Ситуація для мене також страшна, тому що деякий час я жив з сином в незареєстрованому шлюбі і лікував бос по відношенню і повагу. Я розумію, що це не вийде, і я повинен обдурити, але я просто в степу. Будь ласка, зв'яжіться з нами
З повагою, Іра.

Пропоную їй наступні варіанти. Публікуємо мій лист без пера. (Hello ...) Товари.

Перед поїздкою скажеш йому, що не буде сексу. «Я не поясню, що не скажу себе, але не буде сексу». І поїхати на бізнес-туру з ним. «Чому?» Я не знаю чому. Решта стає гірше - я тестую для СНІДу, гінекологічних захворювань та ін.

Існує ще один варіант в таких випадках. «Дар Н.Н., Я поважаю вас дуже багато, але я не люблю тебе ще». На мій погляд, даруючи без любові, дебаучері. Але невагомість - якщо ви не віддаєте, якщо ви любите. Якщо я не поважаю вас, можливо, я даю вам і скористався вами для самопізнання. А з того, що я поважаю тебе, близька до мене, не люблячи тебе, буде наступати до тебе. І я не хочу, щоб змусити тебе. Побачимо трохи, поки я не поважаю вас або доки не люблю тебе. Ви не можете сказати, ви можете написати його.

Займав останній варіант. Немає сексуальних претензій. Але вона тепер намальовує програму, щоб вийти з залежності.

"Хостажі" вул.

Ще один приклад, який ілюструє, як психологічна підготовка перешкоджає ріпаку.

Уранку в іншому місті прибули молоді жінки, які пройшли навчання. Він ще темний. Будинок не далеко від станції, і вона вирішила ходити. Вдова вона помітила чоловіка, що її зацікавила. Вона поширила її крок. Так він. Її підозри були виправдані. Тоді вона припинила і чекала йому прийти. Він продемонстрував свої агресивні наміри та прагнення до ріпаку. Вона сказала, що вона не розуміла, вона не бачив такого цікавого чоловіка в її житті і давно мріяла про те, що ніч з кавказьким чоловіком. Тільки серед них можна зустріти реальну людину. Тільки вона хоче, щоб видалити колготки себе так, щоб вони не зламалися. Він дивився на неї і раптом помітив, що його ерекція запала. Вона захищала його. «Ви справжній чоловік. Ви зробите його. Зустрінемо вночі, а потім всю ніч. Звісно, вона не йде на дату. Все закінчилося добре.

Моя перемога використовувала методику цілеспрямованого моделювання емоцій і викликала його дивувати з її незвичайною поведінкою. Коли людина дивиться, він починає думати, і процес мислення автоматично збиває сексуальний arousal.

Тепер кілька слів про залежність. З точки зору, це найсвіжіші речі в житті. Хочу відрізнити необхідність від залежності, хоча вони можуть бути дуже схожими на зовнішній вигляд. Ми не залежать від їжі, води та одягу. Наша потреба. Ми також маємо потребу в спілкуванні. Потрібні бути зустрінемо, не закинувшись. Ми також повинні вдосконалювати себе і розвивати всі наші здібності. І залежність повинна включати такі явища, без яких можна жити. Ось чому виникає залежність від наркотиків, алкоголю, карток та ін. Необхідність препаратів, спирту, карток і т.д. не входить до складу життєвого значення. Так, якщо це відбувається, ми називаємо його наркозією. І ви повинні позбутися від цього.

Але найбільш страшна залежність від конкретної людини – батька, чоловіка, дружини, боса. Він робить людину «прихватом». Залежність – матеріально-психологічний. Найгірша залежність - матеріальна залежність. Таким чином, ми радимо всіх бажаючих не відмовлятися від допомоги своїх «терористичних органів», але використовувати цю допомогу для здобуття незалежності. Діти повинні набути гарної спеціальності, підлеглість повинна набути можливість розпочати власний бізнес, залежачи від дружини в одному або іншому повинен позбутися від цієї залежності. До речі, сімейне життя стає краще.

Хвилі хозування

Я описую вам дуже коротко історію одного з моїх студентів, які приєдналися до армії, як студент третього курсу. Я хочу сказати прямо, що ми працювали з ним протягом п'яти років. Навіть коли він був школярем. Він знав, що він міг потрапити в армію, а крім інтенсивної підготовки себе до життя, він ще готував себе до армії.

Таким чином, він вже знав, як фіксувати, столярію, міг зробити цегляну кладку та чудово на машинці, володіючи комп'ютером та знав добре шкільні дисципліни. Крім того, він не змогла висихати необов'язково. Він потрапив в будівельну команду. Зараз цей вид військ, вони скажуть, ні. Уміння друкувати його, коли він був у навчальному підрозділі. Списки нових прильоту.

Коли він потрапив до загального барраксу, він підійшов під ударом (як я дзвонив лідера ланцюгових собак) і сказав йому, щоб зробити своє ліжко і очистити його взуття. Моя студентка негайно погодила і запропонувала, що він також промив свої статеві органи і протерти його ас. Кожен сміхався прямо. Тоді він запрошував лідера «батьків», запитав про все. У будь-якому випадку, ніхто не доторкнувся йому, що також дуже важливо, і він не торкався нікому. Увечері він і його дідів фактично зробив навчальну роботу. Він розповів про давньогрецькі греки, про те, як відбуваються ексліпси та про структуру внутрішнього та ін. Він допоміг йому, що він дізнався цей матеріал, щоб він його володів. Крім того, він був вражений на те, як намальовувався знанням «батьків». Багато з них були колишніх злочинців. Коли він потрапив до будівельної ділянки, всі солдати були допоміжними працівниками і перетягували відро цементного розчину на руках. Ведуться роботи. Мазони попросили, щоб спробувати цегляну кладку. Він добровольців, але він не визнати, що він укладав мазонію до. Він не досягав досконалості. Але він вже знав психологію, і він знав, що якщо він сказав, що він зробив ці роботи, мусульмани думають, що він кладе цегли так само, як вони роблять. І так вони думали, що він був новим. Вони виявили його кам'яним Він не зношував розчину. Незабаром він був прикріплений до головного офісу.

"Хостажі" в сім'ї

Явище досить поширене. Селяни добре знають, що томат слід вирощувати з томата, а огірок з огірка. Якщо ви зателефонуєте, що це таке, це вбивство. Коли мова йде про батьківство, батьки намагаються зробити це просто. Людина з такою освітою починає жити чужим життям. Він живе життя в равликах. Дівчинка – художниця в її суть. 5 років на сцені. З метою отримання спеціальності «практична» її мати змушує вступити до технічного університету. Він не так багато навчається як учасник мистецьких аматорських заходів. Вона не зробила розумного інженера, а художник не зробив. Дуже добре одружився. Мій чоловік став адміністратором. Але він занемовив її брати участь у аматорському мистецтві. Вона почала робити сцени. Коли вона була 32, чоловік помер. Вона була лівою самотньою з шестирічною дитиною і в принципі була хвора і зволожена. Коли вона була 47, вона пішла, щоб побачити мене. Я раджу її почати робити аматорське мистецтво знову. Після 2 місяців важко розпізнати її. По-перше, закінчила психологію. Зараз займається арт-терапіям (лікування з мистецтвом), заробляє гроші.

Оля, студентка 15-річної школи, мріє стати модним дизайнером. Мати наполягають, що вона йде в медичну школу. Гриф і сльози. В процесі роботи з нею я мотивував її до високої мети і високого рівня досягнення, тобто досягти рівня модних дизайнерів, таких як Зайцев, Дашкін. Добре знати, як працює анатомія. І ви можете пришити своїх студентів. Так, і зайва спеціальність не зашкодить. І психологія спілкування буде корисною, коли мова йде про світовий рівень. Вона пішла в медичну школу. Я отримав в терапію. По закінченню інституту вона майже закінчила дисертацію.

Це принципи, які я виготовляю і дасть конкретні приклади їх використання дорослими та дітьми.

Я думаю, що мій підопічність, або принаймні, якщо вони не втекли, вони будуть більш гідними.

Наш клубний девіз: Якщо ви приїхали додому з роботи і побачили, що ваш будинок і ваші рідні впали в абіс, то це не причина паніки.

Я хотів би сказати батькам ще раз: «Чи не «навички» ваших дітей, не змушуйте їх робити речі, які не люблять». Не вирощувати огірки з помідора. Не працюватиме. А помідор не буде працювати і огірок буде погано! Ті, хто в хронічній невизначній горі і приходять до мене за допомогу, не роблять те, що вони навчалися в коледжі. Пошкодження їх та стану. Великі відходи сил, часу і грошей.

Як затишти людину, коли він застраждав незліченною втратою.

На жаль, життя так влаштовує, що людина втратила близьких: дружину, діти, батьки. Завжди буде і завжди буде. Тільки під час нападів терористів є велика вага випадкових сторін. Це поганий, але з іншого боку, в цей момент виникає не менше уваги громадськості. І всім необхідно освоїти прийоми психологічної самодопомоги і взаємодопомоги. Після того, як вони навчають нас, як зробити пов'язку, зупинити кровотечі, імобілізувати руку при переломі. Так, в горах, необхідно допомогти людині грамотно. По-перше, нехай мені сказати, що не робити. Не бути затишним словом, такими як «Зробити себе разом», «Чисті зачіски», «Чи людина». Навпаки необхідно допомогти людині висловити своє захоплення в сльозах і захопити його мужність.

Я говорю з 45-річною жінкою, яка мала 21-річний син. До цього вона пішла на наш клас на Cross Club за рік. 2 дні після смерті сина, вона прийшла до класу і, порушуючи його обряд, написав мені нотку, де вона попросила допомогти, як жити її життя. Це те, як наша розмова пішла з цілою групою. Повідомляємо віруючих. Я вірую.

Я. У вас були хороші стосунки з сином. А. Так, якщо вони були поганими. Що, якщо ви загинули спочатку? О, він багато страждає. Бажаєте бачити сльози і страждання? А. Звісно! Він, ймовірно, не любить бачити ваші сльози. З того, як він любив вас так багато, він перешкоджає його відставання там в наступному світі. Звичайно, він не хотів би бачити вас життєрадісним, але заспокоїти. В цілому очі не повинні пускати, але також не повинні бути сухими. Добре зроблено. Ви дуже добре збираєтесь. Де добре? Я не знаю, як я б сказав в такій ситуації. І в меншій горі я не даю відпочивати близьким. Немає, ви добре! Я захоплю тебе! Що робити. Ви ніколи не здавалося б, захистили дисертацію. (Це був дослідник в музеї.) Давайте навчатися зараз. Починалася розмова на діловій природі. Ми домовилися провести серію занять в музеї, де зібрані великі твори. Тоді прийшов аргумент про безсмертність духу. І коли ви заспокоїлися, ви знайдете, що ви можете зв'язатися з духом сина. З`ясуйте, що він зробив у таких випадках. Це те, що багато людей роблять, до речі. Ми йдемо на наші мертві родичі. «Чому мій батько, він зробив це в таких випадках». Ви можете отримати хороші поради.

Діти забувають своїх батьків більш швидко, особливо якщо є люди, які можуть дати їм те, що батько і мати дав їм. І ідея показувати ваших мертвих або загиблих батьків, їхній почуття робить гарне враження на дітей. Вони заспокоїти якось.

Моє враження в таких ситуаціях показує, що головна психологічна робота не повинна йти в момент катастрофи. На цій точці жертви оточені великою увагою від різних людей. У післяматології деякі навіть відчувають себе героями. Крім того, всі палички разом. І смерть червона в світі. Найдовша частина для багатьох починається через два тижні після катастрофи. Вони часто залишають самостійно, і багато і навіть тих, хто допомогло при гострому періоді, очищають біля. Навіть ті, хто не дуже погано болить. Ось коли вам потрібна робота. Але вона дуже болить. Від цього немає політичної столиці. Не існує телевізора в цій точці, і ніхто не помітить, наскільки добре ви є. Я думаю, що ми повинні писати хороший підручник про це. В один раз я написав книгу «Як подолати гострий жир». Потрібно підготуватися до нового видання.

Але віра в Бога, і не боятися.

Я тепер хочу цитувати деякі з мудрих чоловіків минулого, які зможуть допомогти вам, коли ви залишитеся самостійно з вашим гранатом. Може бути це допоможе вам.

Нехай на смерть друга, «Нехай принесе радість володіцю, якщо він не готовий його втратити в душі, а найнебольше втратити, що не можна пошкодити.» Сенека була однією з питань смерті. Він назвав для використання життя. І для цього не варто боятися смерті.

Третя категорія значень відноситься до факторів, які обмежують життя людини. Ці значення ставлення. Для справді важливо ставлення людини до своєї долі, яка припаде до свого багато. Тексти пісень, а це означає: Таким чином, він вносить хрест, відвага він відображається в стражданні, гідність він висловлює, коли він вирокував і домовився - все це є міркування, як далеко він прийшов чоловіка. До речі, що людина веде в хворобі, також показує, що він є.

Франкл укладає, що життя людини не може бути безглуздим. І до того, як свідомість залишилася людиною, він постійно зобов'язаний реалізувати значення до останнього моменту його існування. І хоча є кілька можливостей для цього, цінності відносин завжди доступні йому.

Франкл дав цей приклад. Вдихання хворого паралізовано і не вдалося дійти, але читати і насолоджуватися музикою. І коли він був недоступний йому, він захотів хворим. У день смерті, який він навчився після похолодання лікарів, він попросив сестри, щоб дати їй ін'єкцію ввечері, щоб не турбувати її вночі.

Франкл також сказав, що в авторитеті страждань, особистість ковані. А що людина повинна визначити, як він страждає і які висновки він малює для себе.

Нарешті, я хочу дати вам приклад істинної сміливості. Це лист від чоловіка, який запитав мене нічого.

Ваша адреса була надана мені мій хороший друг з Москви, Поліна. Я знаю, як допомогти мені. Я відключився. У мене є церебральна пельсія, я не ходжу, я не говорю добре, координація рухів порушується, я шуддер від несподіваних звуків, я не можу служити себе, я працюю на клавіатурі з пристроєм на... Так, я забули вводити себе: моє ім'я В'ячеслава Колесова, ви можете просто Славів. : Я 22. Я соромлюся, тому що мій батько б'є до 8 років, щоб навчатися ходити. Ми переїхали з нього в іншу квартиру, проживали з матір'ю близько року, потім поїхали назад, але мій тато не збив мене більше. . Але це не головне, що я хотів розповісти вам... Я не маю сексу. І я хочу, щоб жінка піклується, сексуальні опіки, але коли я сказав, що мій мама про це, вона сказала, як вона відрізати, що це не для мене, що я не можу мати секс, тому що ви повинні постійно рухатися, і я люблю це. У будь-якому випадку вона приниження мене. . Михайло, що якщо я не можу? Ну, дозвольте жінці зробити все для мене, встановити все вгору, дати мені мінет і все це. Моя мама, коли вона проживала від мій тато, тільки поїхав хлопці і... І коли я "wanted" мій мама сказав, Nope! Ви не хочете !!! Як ви знаєте, що Михайло? Моя подяка мені шукати людей, які можуть зрозуміти мене, і я почав шукати і знайшов дівчину 25 років, вона хоче приїхати до мене, живу в Новочеркасську, Ростовській області, і вона в Міллерово... також Ростовська область. Коли я сказав мені, що моя дівчина хотіла приїхати до мене, моя мама зламала: «Я не хочу чужої енергії, незнайомці, я не хочу бути вказали на мене на вулиці і сміхали, що, кажуть, це син вимкнено!» Моя мати мене сором'язлива. . Михаїл, моя порада вам: Зробіть себе ICQ, і спілкування буде швидше. Що я можу відповісти йому! Я просто захоплюю його, відвагу його, свого роду і його відкритості до світу. Ви можете зателефонувати йому заробленого чоловіка. Він розробив всі свої здібності. Він дійсно заслуговує сексу. Я повторю, він розвив свої здібності стільки, скільки він може. Тепер він може подумати про секс. І як послухати аргументи старших школярів, студентів і молодих людей, які ще не взяли участь у тому, що люди ще не стали спеціалістами, ще не навчилися заробляти, і вже зненаходилися про недійсне «любіння». Які люди можуть любити, коли вони вимагають щось від свого партнера? Вони не мають бажання, ні можливості подарувати нічого. Багато людей говорять, що ніхто не любить. Я хочу запитати, якщо ви можете любити. Любов – активний інтерес до життя та розвитку об’єкта любові. Пам'ятайте про останню лінію листа Славика до мене: «Михайл, моя порада вам: Зробіть собі ICQ, і спілкування буде швидше». Побачити, він висловив свою любов до мене з цією порадою. І я прийняв, що любов. Я поставив ICQ. Комунікація побачила швидше.

Але як привести дітей, коли вони зустрічають терористів? Ви не можете навчити їх, якщо вони не навчаються. Дитина повинна довірити когось. Але протягом п'яти років дитина знає, що батьки і викладачі не можуть бути довіржені. Батьки і доглядники не можуть задовольняти свої потреби, тому він кидає на приманку. Учні часто не можуть бути прикладом для своїх дітей. Він не хоче повторювати долю. Дуже турботливі батьки виглядають як фольги в очах своїх дітей, для них перетворилися в варіння, лушпиння і сантехніки для своїх дітей. Вони також дають їм найкращі. Заохочувати батьків бути успішним. Ви станете моделлю для ваших дітей. Вони ніколи не довірять незнайомців. Вони не потрібні їм.

Якщо наші діти отримали реальну освіту, можливо, що вони можуть вести переговори з терористами. терорист не народився терорист. Він став одним. Я не питаю вас терористичним терористам. Але впоратися з явищем потрібно знати його слабкості.

Як поводити дитину, коли він зустрічає терористів? І я хочу закінчити, де я почав. Я не знаю. Я не знаю тебе, не знаю вашої дитини. І я не знаю, як інші терористи будуть поводитися, що Бог заборонений, візьмуть вас і ваша дитина.

Але я знаю одне. Ми повинні підняти дитину від мисленої особи. Думки можуть знайти вихід. опублікований

Автор: Михайло Литвик

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши нашу свідомість, ми змінюємо світ разом! Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8