Ласкаво просимо в цифровий детоксикаційний табір! Немає телефонів!

Заземлений табір дозволяє дорослим жити літні дні в літній табір, але тільки після того, як вони здавалися всім своїм цифровим приладам.

Якщо ви не пропустили в літній табір, або ви ніколи не мали такої можливості, як дитина, то поціновувачі обіцяють дарувати дорослим все задоволення життя в літній табір, не відволікаючи сучасної техніки.
Він має мистецтво обличчя, але не Facebook. Ось поштова скринька, але це не електронна пошта. Замість імен користувачів, є імена таборів. Статус оновлення - оновлення записів на дошках мініатюрних "холодних" Допускається лише технологія табору.

Співзасновниця табору Леві Фелікс говорить про мету табору, щоб дати людям перерву від щоденного «цифрового» переривання їх життя.
Ми живемо в світі, де середня людина витрачає 8 до 12 годин на екрані. Наші туристи проводять середню частину 13 годин, що опитування їх оточення, сказав Фелікс. «Так, коли ви можете приїхати і просто від'єднатися до розширеного періоду часу, грати, створювати і вивчити, взаємодіяти з іншими людьми, не тому, що ви робите це для життя або тому, що це ваша позиція, ваші колеги, то це створює неймовірне почуття. ?
Camp Navarro, Північна Каліфорнія Коли туристи вперше прибувають в табір, захоплені радники привітають їх за допомогою аплаусу та хуг. До послуг гостей також пропонуються домашні печиво з мигдальним молоком, а також вибір прізвищ. У таборі нагадуються туристи, щоб залишити всю свою повсякденну техніку і жити. Туристи можуть навіть отримати стрижку під дерево.

Навіть перед оформленням, туристи подають паперовий пакет, що містить всі свої електронні пристрої. Більшість відпочиваючих привнесуть свої телефони. Деякі також приймають таблетки і ноутбуки з ними. Пакети цін залишаються у зберіганні та зафіксовані протягом усього дня. У разі надзвичайної ситуації табору отримують дзвінки та листи та відповіді на них.
Новий табір, який вилетів у Вашингтоні, D.C., борючись з хірургом, щоб взяти фото після того, як вона відправила Galaxy Note 2 в паперовий пакет. «Я надію, що я не очистлю свою шкіру і подиваюся всюди», - сказала вона. «Я дуже хочу, щоб почати жити в даний момент, не жити в бажання захопити цей момент і показати його всім. й
Для збереження відпочиваючих, які затримуються без своєї технології, заземлений табір пропонує майстер-класи, тренінги з усіх можливих тем, від йога до стрільби, від підготовки трюфелів до танців та пожежогасіння з липками. Також є традиційні літні табори, такі як флагман-грабінг, плавання тощо.

Вартість задоволення - $ 570, вона включає в себе проживання в номері, активний відпочинок і збалансований, вишуканий раціон. Існував табір на другий рік і зріс з одного сезону до трьох, в кожному сезоні розраховуються 250 відпочиваючих. Felix говорить 40 відсотків відпочиваючих з минулого року повернулися знову. Цього року він сказав, що є люди, які літають з 32 держав і 5 країн, у віковому діапазоні від 19 до 81.
Відповідник, прізвищований "Любовські руки", який живе в Сан-Франциско, повертається на другий рік. Минулого року після того, як він повернувся з табору, він сказав, що він став більш торкнутися з іншими людьми. Коли ви живете в Сан-Франциско, ви бачите людей, кожен день, і ви не взаємодіяєте з ними. Ви не визнаєте людей на вулиці, він пояснив. Всі змінилися, коли я повернувся. Я був набагато більш відкритим і готовий говорити людям, навіть тим, що я зустрівся з шансом.
Натхнення такої цифрової детоксикаційної клініки прийшла з життєво-реативної ситуації. Felix сказав, що кілька років тому він працював так важко (він був віце-президентом технологічної компанії в Лос-Анджелесі), що він не зрозумів, що він був хворим. У той час він повинен піти в стаціонару і провести три дні в інтенсивному доглядовому відділі після лікарів знайшов «лак» в стравоходу. Після того, як страх про своє здоров'я, він вирішив взяти перерву і в кінцевому підсумку зрозумів, що інші люди хотіли б отримати тимчасову оплату. І звичайно, коли Фелікс розповідає про перезавантаження, він не означає акумулятор. Моя мета для відпочиваючих, які приходять в табір, щоб залишити їм відчуття зарядки, щоб дати їм нове почуття себе, почуття нового значення. « » » » » » » » » » » » » »

Заземлений табір обов’язково шукає вирішення проблеми світу, виходячи з «прості» часу. Засновники не захоплюють технологію і не просять людей, щоб відмовитися. Це цифрова детоксикація, адже не цифрова реабілітація. І, безперечно, незабаром після повернення, відпочиваючі з'єднуються з новими друзями табору на Facebook, Twitter та Instagram.

Переклад та стаття, підготовлена командою Telebreeze
Наша сторінка Facebook та Twitter

Джерело: habrahabr.ru/company/telebreeze/blog/226459/