П'ятий елемент і п'ятий стовпчик

Журнал Аркадій Бабченко

Моє ім'я Аркадій Аркадій Бабченко. Я тридцять років, вища освіта, одружений, виховання дочки.
Коли я був дев'ятнадцять, то Батьківщина кладе мене в kirzachi, кладуть гармату в руки, кладуть мене на броню і сказав: «Go.» Я пішов. «Ресторація Конституції» – назва війни.
Коли я був двадцять-два, я пішов до військово-полонених, і добровільно вписався в армію і пішов на війну другий раз. «Операція з коунторизмом» була назва, яку вона прийшла до дев'ятого віку. «У той же час, за сто і два дні брав безпосередню участь у бойових діях» – зафіксовано у військовій записі.
Під час цих двох війн, материк дав мені безкоштовну подорож і дві тисячі рублів у вигляді монетованих переваг. Дякую за це, теж.
Моя кузина, Сергій Бабченко, помер в Таджикистані. На кордоні. Після демо. Вони були замінені молодими людьми. І відразу ж, рейда. Він завоював замість юних. Ми побігли в гангу, що скумбував героїну. Він був кулеметником. Він був постріл в голові. Єдина в цій боротьбі. Снайпер. Тепер його ім'я надрукують на пам'ятнику загиблим воїнам в Башкирії, де він надходить.
Моє батько, Аркадій Бабченко, запустив кораблі в космос. Він був інженером-проектувальником, працював на "боксі" - ТСКБ ТМ. Центральне конструкторське бюро важкої інженерії. Кабель для ракет. Останнім завданням був кабельний мангал для Бурана. На ділових поїздках мій батько зникнув протягом шести місяців. Він жив у м. Байконур. У Москві - в проході подвійний з дружиною, сином, матір'ю, батьком, братом і сім'єю. Цей дворик є єдиною спадщиною. Не було нічого. Не автомобіль, немає гаража, немає котеджу.
У дев'ятидесятих, коли Буран кинув в космос один раз, а потім все кинув, батько не ходив до торгівлі або крадіжки. Він не був адаптований до цього. Він народився для запуску суден в космос. І аж до його смерті він звернув його непристойних кабельних пасти. При загальній бідності.
Загинув інсульт. Ninety-six. Я був на війну потім. Ми не скажемо.

Моя дід, Лаврентій Петрович Бабченко, сто відсотків Запорізької козацької, стала танкістом. Він боровся на Халкіні Голь. Три рази примушено. Важкий раз. Ці змови завершили його - він загинув восьмих, коли я три роки.
Свою дружину Олена Михайлівна Купцова (за її першим чоловіком її реальне ім'я я не знаю, тому що її бабуся обережно поховала її - єврей, так) у війну була на обов'язку на дахах і відтінених запальних бомбах. Коли з'явилася можливість, вона не залишила Росію. Вона працювала все її життя до тих пір, поки вона загинула. У котельній кімнаті. У нашому будинку, в підвалі. Три дні.
Загинув два місяці після сина. Я ще на війну потім. Я не знаю, як вона була похована.
Моя відмінна назва Бахтиярової (частина Татара, ага) прийшла до Москви у грудях. Я жив з двома дітьми в задньому залі. Тоді я працюю в цьому житті.
Її дочка, мій бабуся, зробив іодні кристали з віку чотиринадцяти, щоб з обережністю зважали кінцівки. А потім по лінії трудового фронту пішли розвантажувати вагони з вугіллям. Або вниз ліс.
Його брат, мій великий оман, втекти до переднього віку в п'ятнадцяти місяців війни і повернувся тільки в своїх ниток, від Далекого Сходу.
Її бабуся, мій мати, пішов мені до Чечня. Я бачив його своїми очима. Потім вона прийняла шість дітей.
Прийнято першу дитину в нашій родині. Інший, теж. Тільки третя дочка народилася.
Моя мама тепер має сімейний дитячий будинок. Всі діти від Ліпецька. Від дисфункційних сімей. Алкоголізм, так.
Моя дружина діда, Пьотр Горканов, Чистий Мордвін, воював у Великій Вітчизняній війні в хімічній армії, де втратив свій погляд. Він жив у с. до смерті. У деревно-тепловому будинку. На нього, ветеран, відключений, під час життя не пройшов.
Моя батько-в-право, прикметник, пюре Мордвін, подається в Німеччині. Коли все впав, разом з його двома дітьми і дружиною, він був бездомним в бараках і гуртожитках.
У всіх дев'ятнадцять років мого дорослого життя, і навіть перед, дев'ятою третиною, я проходив через всі ситі з моєю країною. Я завжди був там, де моя країна була погана. Білий будинок, Білий будинок. У Чечня, потім в Чечні. У Південній Осетії це означає в Південній Осетії. Кримськ – Крымськ. Це місце поклоніння, місце поклоніння.
Я, моя сім'я, мої предки і мої родичі були досить російською для моєї країни.
Коли необхідно було запекти на Халкін-голи, тягнути місце для заробітку магару, голодувати в підвалах, зробити йодоформи для переднього, бездомних з дітьми в бараках, штампувати в Таджикистані, годувати вошей в Чечні, прийняти покинутих дітей - ми росіяни.
У Чечня, ніхто не запропонував мені поставити кулемет, відварити в хогланді і розірвати на швах. Коли необхідно вмирати для російської Батьківщини, російська Батьківщина не піклується про те, що ви євреї або ні.
Там Маландія знає тільки одну національність - гарматний корм.
Почати мене, щоб залишити після війни.
Ті, хто ніколи не був до війни, звичайно.
Я ніколи не чув так багато сорому про себе і своїх близьких за останні кілька місяців.
На "Жідобандер фашист" Не один запитав мене в будь-яких обставинах про свою національність. Правовий сектор, боротьба з плечем на барикадах з росіянами, євреями, кримськими татарами, вірменами, не доглядали. Не доглядати. Це не те, що це означає.
У будинку...
Той, хто сам не воював за батьківщину в будь-якому місці, щасливо евакуйував Афганістан, а потім, вже зламався в владу, надсилаючи ті ж конкрипки в Грузію і Крим, які він вже почався, від росу, каже мені, хто пішов до своєї війни як волонтера, що я траєктор, ворожий агент і другий клас.
Зараз я став єврей, Хохл, Бандерит, п'ятий стовпчик і національний траєктор.
Чудові речі, мій Бог.
Аркадій Бабченко
«Нові часи».