Інструкція для купання кота

У вас є смішний, милий істота називається кішка в домашніх умовах? І не є винятком законів забруднення навколишнього середовища, а також іноді отримує брудні. Що робити? Ви запитаєте. Я кажу! Інструкції у вигляді смішних фотографій в стікалі:
Приготувати:
1. Зеленка і бандаж.
2. Вирізати.
3. У Поставте воду у ванній.

Перша точка в цій операції полягає в тому, щоб відірвати кота від об'єкта, він має гравіфікований. Бажано захистити голову/леги/армії перед процедурами, щоб уникнути їх зчеплення на лапах кота.

Параграф два: Не вірте байдужим. Це хитрий план звіру - вводити вас з вашим спокійним виглядом, а потім як відмовлятися і подряпини, подряпини !!!

Параграф три: кішка буде панікувати! Найголовніше не давати в цю паніку. Поставте шпаклівку в зубах, вона може допомогти, якщо тільки на деякий час.

Параграф чотири: Пам'ятайте - у вас є маленький нешкідливий кошеня, але зубний, зламаний звір!

Публікація 5: Якщо ви ще перетягуєте кота в ванну, розгляньте, що ви робили половину роботи. Головне, щоб відкрити воду міцніше, щоб струмок примховує увагу тварини.

Параграф шести: Якщо очі тварини кажуть: "Нехай ви людина!" Є багато наз під стілець, оскільки є вода у ванній кімнаті! Максимальне, що буде робити - натиснути на підручник геометрії, який знаходиться на робочому столі в номері.

Лот 7: Плюс ви зможете здійснити замішування круп.

р.

Я думаю, що неаритні звуки, що виходять з горла кота, погані слова для вас! Таким чином, ви можете ввімкнути музику до процедури.

Публікація 9: Є! Процедури ванни надходять. Кіт виглядає на вас з контемптом за перші 10 хвилин. В цей період краще не доторкнутися.

Параграф десять: Коли пропущено період контемпту, прийде період "їсти" Краще купити кота щось смачно.

Параграф одинадцять: Якщо кішка насильне, то абзац 10 не допоможе. У цьому випадку почистити воду у ванній і залишити тварину, щоб висохнути там.

П'ятий п'ятий - фінальний: sigh злегка (особливо якщо зелений і бинт не корисний)! Попередня купівля

-img12---

Джерело: рибальська сітка

Категории

Смотрите также

Новое и интересное