УСЫНОВЛЕННЫЙ ФАШИЗМ

Олексій Халапсі

Росія не перемогла фашизму в 1945 р. Вона приймала його.

Про «протектування співпатріотів», «реставрація історичної справедливості» і т.д., що останнім часом став одним із стовпів російської зовнішньої політики, незважаючи на те, що історичні паралі.

У той факт, що Путін поводиться як Adolf Hitler і Держдуми, як Reichstag є ще однією половиною проблеми. Можна сказати, що російські політики живуть у своєму світі і, як сказав Анжела Меркель, стали знезаражені від реальності. Але російський суспільство, у своїй масі, не поступається своїм лідерам.

Майже всі росіяни захоплюють когось або щось. У зв'язку з відомими подіями, органи влади, які засвідчили не схожих на Грузини, а згодом для естонців. Про загальний ненависті американців ("pindos", у місцевому сланзі), я зазвичай залишатися мовчним. Люди постійно занурюються з ідеєю, що країна оточена ворогами з усіх боків і усього світу – крім декількох супутників – це дуже різко заточування ножа проти «привидної російської душі». Я не говорю зараз про російських маршів, про кількість загиблих і поранених в Росії на засадах національної і релігійної ненависті – ці факти відомі і дуже eloquent; zigging “патріоти” більше не здивує всіх.

Тим не менш, з напруженістю, гідною кращою заявою, росіяни діліґентно шукають реальні (і часто явні) ознаки українського «фашизму» повністю ігнорують такі тенденції у своєму суспільстві. Пристосування спинки пилу і колоди набуває розуму сам.

Чи є в Україні «фашистська загроза»? Є дійсно фашист (і нац) елементи у заявах деяких політичних клоунів. Що ви думаєте? Кожна країна має достатню кількість фольців і провокаторів. Україна не виняток. Ви можете шукати фрази і сперечатися на довгий час про контекст, в якому вони сказали, і що це означає. Тим не менш, у всій історії незалежності не було єдиного масового міжетнічного зіткнення в нашій країні (як, наприклад, зіткнення (грудень 2010) на площі Манежа в Москві, так і маски в Білулово в жовтні 2013 року).

Як боротися з нею? Ми пропонуємо різні рецепти. Один обіцяє спалювати "лауг-фашист"; добре, метод відомий і тестується. (Украинские учебники — Ukrmap УкраїнськаРосійськаКарта сайтуВерсія для друку Тому ми знищимо один одного якомога простіше. Також зрозуміло, що якщо інше – не існує. «Ейн Волк, ein Reich, ein Führer!» Хтось укріплює «брендові ложки мової», хтось вважає «Укі» народом «неферіор», не в змозі вирішити свою долю. І так далі і так... Це всі приклади коментарів у вашому блозі! Дійсно, «антифашизм» на березень...

Якщо це були ізольовані випадки, можна зменшити все до неадекватності фізичних осіб, але кількість таких прикладів вказує на серйозність проблеми. У зв'язку з цим, у мене є два питання:

1,1 км Чи є сучасна Росія Реал Фасист?

2,2 км Які лікування цього захворювання?

П.С. Я не говорю, що всі росіяни схильні до цієї хвороби, багато з них знаходять сили, щоб протистояти її. Це де я знаходжу мій капелюх...

Джерело Ваш текст за посиланням. й