На санкційі Путіна

Так, судячи за подіями останніх днів, питання санності Путіна повертається на порядку денного. Я зроблю замовлення: Я не вважаю її правильно, коли безсонність називається банальною помилкою в розрахунках або оцінці ситуації.

Я колись сказав, що оцінка «податків Путіна від реальності» не слід приймати буквально, тому що разом з тривалими проблемами зовнішньої політики, ГДП, які здійснили міжнародно засуджену анексію Криму, отримали таке збільшення внутрішньої політичної підтримки і популярності, що просто нічого не порівняти. Я маю на увазі, це не так просто.

Але зараз ми підтвердимо навпаки. За заявами, які Росія попросила американцям не навіть зробити громадськість, не були призначені для побутового споживання, тобто для населення, зомбіфікованих агресивною хаувіністською пропагандою. Тим не менш, судячи з тим, що Путін поспішав передати свої так звані пропозиції про поселення в Обаму, він починає реалізувати далекі наслідки його розширення та імперські політики. І так, як поруч з червоною лінією її майбутнє стоїть сьогодні. Це означає, що ви повинні представляти адресата вашого повідомлення і його значення системи.

Але, в кінці, після того, як пізній панічний заклик Путіна до Ріяду, на екстреній зустрічі в Парижі, росіяни все ще подаються (у письмовій формі :) повністю неприпустимо, образ і звернувшись до реальних пропозицій життя, які навіть не могли стати основою для будь-яких конструктивних переговорів.

Я надію всім зрозуміти, що я маю на увазі. Іноді партнери сидять на столі з дуже віддаленими позиціями, які важко поєднувати. Уявіть, що одна з сторін хоче 10 рублів за свої товари, а інший готовий запропонувати п'ять. Відмінність є величезною, але є ще деякою відправною точкою для переговорів, і, можливо, сторони згодяться на вісім. Але уявіть, що «покупець» як умова позбавляє вимогу сплатити його додатково, а гроші в номері готелю принесли особисто дружину продавця.

Ну, що, в теорії, і це відбувається, наприклад, коли «покупець» гармати і дочка продавця проводиться хостування. І я розумію, коли Путін представить цей вид ультиматуму до керівництва України, особливо кілька тижнів тому, коли Збройні сили України неспроможно шукати акумулятори та дизельне паливо, щоб навіть розпочати танки. Але подати такі пропозиції до Сполучених Штатів, які вже не були занадто високими думками про можливості Російської Федерації, і зараз, після консультацій з європейськими партнерами і Королем Абдуллою, і мати всі трубки на руках, якось неймовірно міцні. Відсутність розуміння того, що Америка, за визначенням, не може погоджуватися з анексією частини суверенної території України або з вимогою змінити її державну структуру, просто під тиском агресора і без будь-яких підстав у реальності. Крім того, позиція про це питання (що не існує гарантування російських динаміків в Україні, а також умов для федерації) неодноразово виражається як США, так і всіма союзниками. Так, фактично, більшість Генеральної Асамблеї ООН підтвердило міжнародну консенсусію з цього питання.

І тут виникає питання: як може бути одним з таких блатетичних фуфломних мес з американцями, які намагаються запобігти затягування міжнародних санкцій? Яким був Лавров, викривлення позицій, які можуть бути успішними тільки на російській пропаганді-TV, а західники розмаїті - як громадський ніс-пікінг на дипломатичній вечері? Чи можуть лідери держави, які починають щиро вірити в те, що вони самі придумали, що вони досить недавно вважаються адекватними?
? Складіть його.

Але велике питання, що Путін буде робити далі. «Визнайомлення анексії, або іншого я займаю всю Україну», очевидно, не пройшов. Санкції вражають важко і перспективи, враховуючи дуже ймовірні падіння цін на нафту і зниження споживання російського газу, все частіше зламати. І роль глобальної париї не домовляла до Путіна – не чекав такої приниження. Але проблема полягає в тому, що в кутку з якого приймається з'їзд. І це, поєднане з сумнівною адекватністю, додає багато тривожності: Фуеграр не зробить щось дуже відчайдушним.

Я не хочу переоцінити вирішення Заходу. Зокрема, з президентом США. Зазвичай, вони часто схильні до компромісу за рахунок слабкої (або просто більшої кількості сане, причинно-проне) сторони, щоб не брати участь у конфлікті. Кеннеді також був демократом і мав репутацію екстремального лібералізму. Тим не менш, кубинське об’єктивне кризове кризове становище приймало надзвичайно міцну позицію, навіть як конфлікт занесло в ядерну.

Внутрішнє становище Обами не простіше. З початку української кризи, зокрема, через те, що виборці вважають, що президент не визначилися і більш м’якою позицією. Він не може бути більш переконливим - він буде коштувати його партії занадто багато, і парламент не дозволить йому. Я майже переконаний, що публічно заявлене військове неперевагу в українському конфлікті має «відкритість» саме до дня Путіна-СШ вступає до материкової України. Тоді Хуссеїнич не буде вибору (і Лавров, ймовірно, приватні пояснення).

Так Путін повинен знайти більш креативні рішення, ніж вимушена федерація України та другу державну мову. І під яким соусом він продасть свій відступ до патріотичної спільноти зомбі всередині Росії, вам доведеться думати про себе.

Карл Волох