Крим-Сурков-Хазар.

На ніч настає конспірація. Коли ви починаєте додати 2 + 2, і у вас менше 10 не працює, то це не гріх, щоб викопувати там. Я знаю багато людей, які не люблять конспіраційних теорій, але вони іноді допомагають вам знайти відповіді на питання, які ви ніколи не перестаєте просити себе. Одна з них – Крим. З цього питання виходить багато інших. Наприклад, чому Путін заявив, що він не мав намірів для Криму, раптом відійшов з цією нецензурою? Є багато більше питань, але я спробую дотримуватися всіх відповідей в пості. Я починаю з Сурковом, бо Крим – його особлива операція. Для початку я процитувати себе Сурков, тобто «Околонол» Наталя Дубовіцького є псевдонімом Суркова, проте Сурков також є псевдонімом (Чому є прізвище месенджера?) – уважно прочитайте текст.

«На південь управляється хазаром Хаганатом. Про тисячі років. Усі ці національні республіки, парламенти, суди, портрети президента/приміського міністра, муніципальні райони, вибори, поліцейські є фантастики, імітації. Під радянським правилом, тим самим імітатором було місцеві партійні організації, совінець, гонщики Леніна, виконавчі комітети. По суті, як і раніше, так і під царями Півдня, Хазари виправили і виправили, маленькі секретні люди, що живуть за вершиною Ельбарів. Вони постачають кордони, оплачують спори, розподіляють кошти і позиції серед етнічних груп і клінів. Вони так хитрощі, мілітант і учні, які навіть чеченці поважають їх. Вони не сильно, звичайно, ігнорувати Росію, вирішувати все для себе. Але це досить, що без них не вирішується питання. Два сотні років тому, секретний договір був підписаний між Росією та Хазарією, згідно з яким, в обмін на субсидії та військової допомоги, Хаганат має бути частиною імперії/альансу/федерації та не підтримує всіх своїх геополітичних суперників. Хазар знає все і кожен на півдні.

Це карта Хаганату Хазара. На ній ми бачимо покриття території, яка колись була під впливом Хазарії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але зараз хочу звернути увагу тільки до Криму. Не всі його, як ми можемо бачити, був під Хазаром.

Моя тітка проживала в Нальчику біля «Єврейської колонки», Я, як я пам'ятаю, була відправлена в колонку в магазин. Я не розумію, чому євреї жили в колонії, доки, як дорослий, я даю їздити на моєму автомобілі хлопця в колонці. Він пояснив мені вперше, що гори Євреї точно не були євреї, він був з якоїсь етногрупи Дагестані. Вони євреї, які називають себе Khazars.

Я не хочу потрапити в історію. Я просто хочу привернути увагу до чогось двома словами. Хазарія розпочалася на Кавказі. Центр є сьогодні Дагестан і місто Дербент. Я був там всюди, але в слово Дербент, я пам'ятаю тільки красиву зелену коньяку, яка називається Дербент. У «90-ті роки я був за останній час. Але тут є гірське село Кубачі, яке славилося своїми майстрами коштовності. Я був там, теж. Все село коштовне. Вони мешкали в Сівці набагато краще, ніж інші Дагс - ювелірні вироби Кубачіну були цінні за кордоном. Майстер jeweler сказав мені, ми є Khazars. В житті немає випадкових речей. Тепер ви пам'ятаєте щось з минулого, що ви не приділили багато уваги і усвідомлюєте, що це в варті.

Власне, сам Каганат – це міні Совок. Пізніше в його образі і подобі, єврейські хари допомогли Леніну будувати СРСР. У Хазарії були різні колонії: християни, мусульмани, у столиці Атили - єврейсько-хазарської громади. У 8-му столітті частина хазарів перетворилася на Юдаїз, а 9-й Юдаїз став державною релігією. За 200 років на престолі була династія єврейських царів. Уже в той час, в розділі Великої Шовкової дороги з Китаю до Візантійської ran вздовж Чорного моря та Дону, і вся торгівля була в руках єврейсько-Хазарської Ради Він вже був дуже сильною громадою, що має великий вплив у Східній Європі. Хазарів не нащадків давніх ізраїльців, але Хазар Юдаїзм, які проповідують виняткову релігійну толерантність, дозволили Хазарію процвітати, кошти міжнародного торгового капіталу протікали там, а потім масу переселенців.

Ашкеназі Євреї змішаного єврейсько-хазарського походження. За деякими гіпотезами, нащадки Хазарів, які перетворилися в Юдаїз. Повернувшись до 19-го століття, в горі євреї розглядали царів. Ми зацікавимо те, що чеченці також є нащадками гірських євреї, і на території Чечня розташувався перший газарський капітал. Від Вікіпедії. «Ю та Юй в Чеченській мові – al-yahud, а чеченці належать народам al-yahud.» В англійській і російській транслітерації дано чеченське ім'я євреї - джугті, інтерпретоване як ю = yahud і guti - al-khashr ad-dayik (Ar. "cohesion", "закрите збирання"). Генетичні дослідження та фольклористики Вайнахів (Чехень та Інгуш) підтверджують їх середньосхідне походження. Особливо цікавими є чеченці-Аккіни (резиденти Ауча, ексонім - ohukhom-Cherkasy), які можуть бути нащадки одного з племен Хуна - Akazirs.

Ми також зацікавимо те, що в Києві знаходиться велика хазар-Єврейська колонія. Київ був заснований близько 830 року як Хазарський торговий центр на північному заході. Назва підопічних правителів Русі – «Каган» – була безпосередньо запозичена з Хузаря. Ця назва зберегла київські князі до Ярослава Мудрого. І російський Хаганат – Київська Русь стала наступником Хазара Хаганату після її розпаду і нового політичного гегемону Східної Європи. І християнство, прийнятий князем Володимиром в Росії, визначило переорієнтацію Росії до візантійської культурної традиції. Владимир нібито відхилив Юдаїз, оскільки євреї не мають власної держави. Після розпаду Хазара Хаганату, ім'я Хазарія пішла на східний Крим. Саме там було створено Хазарський «федерація», який існує за принципом підсудування племен до Хазарського царя, а також виплату притоків у поверненні на забезпечення гарантій безпеки. Вважає, що Хазарія захищена Європою від Арабської навали. Система, як і ми бачимо, залишилась таким же, і Крим, здається, захистив нас від російського Горда.

Занурення мене за цей історичний тур. Тепер кладемо все разом. Сурков у книзі псевдонім Наталя Дубовицький використовувався прізвище дружини та ім'я Наталя. Чому Натан? Він отримав ім'я найвідомішого і найвпливового Хазара - Ротщільда. династія Meer Rothschild є найбільшим кланом Khazar, пов'язаним з Freemasonry. У тій же книзі Сурков описує певний клуб «Свобода», де з якоїсь причини вони збираються в вузькому колі і дивляться фільми з реальними вбивцями і атроцитами. Який клуб Surkov означає - Я особисто розумію. Такий атласний клуб правителів світу, які самі перетворюють фільм, що б вони хочуть і не на всіх підробках. Гутел Шнайпер, дружина Меєра Амшеля Ротщільда, сказав перед смертю, «Якщо сини не хочуть війни, немає війни». Що таке фільм про Крим?

Я пам'ятаю обличчя Путіна, коли він сказав після захоплення Криму, що це не наша гра, яку ми вписали в неї. Звичайно, Вива, не гра. Я вже давно знав, що Путін дав Крим, але я не міг це вірити – Я не розумію, як він збирається взяти його. І ось на вас - рейдер, як АЗС і не розумів, що він зробив. Це гра Rothschilds і ініціатів типу Surkov, і він безумовно присвячений. Саме тому він так сміливо і безглуздий. Майстер посад. Хто Путін? Великий чеф, власник АЗС, який роздягає країну, додаючи копійки до копійки, щоб зібрати такий капітал, який не буде врожаю столицю потужних. Він став неймовірно насиченим, але ніколи не став членом Хазарського закритого клубу. Що робити з усіма цими грошима? Він вже побудував так багато палаців для себе, і це не використовувати, якщо всі непристойні пригнічує вас? Якщо ж сам Сурков відчиняє цей люнатичний вентиляційний колектор. Всі ці Ротщільди, Warburgs, Schiffs, Morgans вже давно перепліталися в сім'ях, ставши майже однією сім'єю, і тут Вова з його грошима і прагненням до нормування світу. Кожен пообіцяє щось йому, а потім кидає його. Вова відхилена і не має припливів.
Україна
Чи може хто-небудь пояснити це, наприклад? Чому сплачувати Кавказ? Всі гарячі плями, якось збігаються з контурами карти Хазара. Хазар-Ротщільди хочуть продовжувати мати колишніх земель, які контролюються Хазарією як їх зона впливу. Таким чином, вони не розглядають свою згоду на переговори з будь-яким іншим, ніж Татарами, які ніколи не були їх зоною впливу, незважаючи на те, що вони мешкали в Криму. Хазари, які захопили у Східній Європі або купили раби з половецьських слов’ян (Сакаліб), потім породжують їх до мусульманських країн. Слово «славе» на західноєвропейських мовах є німецькою. Склав, французьке веслування, cf. Латино-славус – «Слав», «слав». З Хазарського словника Павіча це випливає, що навіть найближчих родичів важко визнали один одному. Хазар завжди виглядав точно так само, ніколи не змінився, а Хазар обличчя визнає обличчя, яке важко пам'ятати. «Для того, як він бажає вам гарного ранку, то це занадто пізно.» Найбільшою небезпекою для них були ті, хто насправді був різним.
«Це найгірше. З тими, хто комфортний з тим, що ми відрізняємося від них, з тими, кому ці відмінності не заважають сну, ми посидимо самі і, приєднуючи сили з нашими ворогами, падають на них з трьох сторін одночасно. Він сказав: «Ми чекаємо на час, Господи.» Крім того, ми можемо прийняти наш крок після того, як ви люди роблять. Кожен крок, який ми повинні дотримуватися вас. Ми завжди один крок за вами, ми тільки їдемо після обіду, і так само, як ви не бачите майбутнього. Так спочатку ви, потім ми.

Я не хочу потрапити в релігію і всілякі легенди, але як писати про Крим без нього? Крим – легенда. Якщо у вас є гроші і влада, що ще потрібно? Таня Карацу Сейїд-Бурхан належить до осадання Генгейського хана, знає Крим і все про це дуже добре. Всі правники хочуть правило назавжди, тобто це не достатньо для них, щоб мати владу в своїй країні, кожен з них хоче мати абсолютну потужність по всьому людства, і як звичайно, безсмертність. І гора Карадаг – це місце, де закопаний Гермес Трисмегістус, і який приховував три походи влади в безпосередній близькості. Абсолютна потужність! І ця влада була потрібна Чарлемне і Меді, і Філіп Красивий, і Муссоліні, і Гітлер, і Сталін, і Королева Єлизавета з Князем Чарльзом, і наш новий. Москва ще над містом Мертвого, є військовий блок, що вивчає аномальні явища. Але найрізноманітніші російські органи влади у вивченні безсмертності та абсолютної потужності. Справа в тому, що на вершині гори Карадаг, стояв на багато століть на могилу Гермеса Трісмегіста, яка є великим білим плитою, що об'єднує литий срібний гриль. ХVІІІ ст. хворі й боляче люди приїхали сюди, не турбуючись. Вони вирушили всередину решітки, вирушають до ліжка на плиті, підкладаючи тільки шкіру овець, залишалися без їжі протягом трьох днів і наступного ранку вони або померли або були повністю здоровими. У 1974 році послуги топ-секрети взяли плиту і гриль десь навчатися. З того часу площа була закритою військовою зоною, спеціально захищеною, місцевими Тарілка була неземного походження, на Землі не було аналогів, і дійсно вона була чарівною. Але де вона зараз? Звісно, це працює для вигоди світового Freemasonry. Масони найбільшого знака очищають брудну кров на ній. Питна плита перетягувала, думаючи, що вона дасть безсмертності. (У мене не було, я трохи помилився!) Але не було знайдено, тому Депардієв і придбана земля тут, де можна жити без підзвітності (пропетровство), і копати нездатністю. Де б не копати, є стародавні. Злягання на пов'язку, поселення на поселення, поховання на похованні. Він не придбав Mount Karadag, але може мати. Зустрінемося з громадянином Росії Депардієвим, тепер цей Ілюмінант може спокійно поспілкуватися в кримській землі.

В цілому, можна лише вгадати, що вони шукають тут і чому вони (і хто особливо) потребують Криму. Є багато легенд, навряд чи все буде любити в голову божевільних правителів, але не про це зараз. Чому необхідно зробити бронювання з Криму? Один навігатор011 писав: «Зважаючи на мої прогнози, більшість населення цього півострова буде переважати або викинути з Криму як непотрібний лаг. й
З точки зору власників світу, слига, з якою була забита ця сакральна зона, не тягнеться до дихання в цьому святому місці. й

Крим – це дуже симпатична зона. Поблизу Карадагу в місті мертвих, навіть небо не так ми звикли бачити. Всі ці атаки katsap не призведуть до будь-якого хорошого. В Криму з'являться і випливають з цього філту, як Meshkov, потім Jarta і Firtash і Mogilev вже спрей. Вони не будуть вкорінюватися тут. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тому, на відміну від Навігатора, я думаю, що нові власники потребують цього лагу. Вони потребують рабів. Сильні і пацієнтські раби. Ви можете залишити тут після того, як кіпси, які не вживаються тут. Я тримаю, чому сучасні Хазари, щоб наші західники так рясно. Чому ми поділили нас українцям на слов’яни – хазарські раби і тільки західні Чому хочуть взяти Україну, але без своєї західної частини? Сурков писав: "Не одна, але пара тис. сумок в Балтії і Зап." Україна не ховала СРСР у 80-ті роки.

І я була сумочка, не Західна, але Київ, шапка Совок. Сурков - це будівля нового Хазаря. Його місія. Щоб виконати його, вам потрібні совки, а саме лаг, тіло раба без душі. Наш західник не зробить раба. Вони мають душу! І це не на продаж. Я написав Суркову, що вони зараз, на обличчі українців, отримає такий ворог, який забуде про американців надовго. Відповідав: «Уважно, вони вже отримали її, підтримуючи зламаний дух Янка з грошима, і не трамплінгів Бандери на початку грудня». Ідіотс! Замість розумної дипломатії і жорсткої волі, приглушення понтів і м'якості. Це найсвіжіші речі: як потенційний згорт і ворог під рукою. Ні про «боротних народів».

Це завжди був Ротшильд, щоб встановити народи один одному. Це те, що Сурков не робив. Чао - улюблена окупація Ротшальдів, а також Сурков. Вони люблять керувати хаосом.

Санкції не турбують мене. Навпаки я пишу його. Я вірю, що це різновид політичного Оскара з Америки в номінації «Для найкращої підтримки актора», – сказав Владислав Сурков, і поїхав наступного дня до Стокгольма. І що так скромно - роль другого плану? Щоб протестувати всю російську популяцію для ідіоциклії, так само, як Мережі Булгакова Уоланд відігравав з ідіотами в магазині, де вони самі роздягаються, і зрозуміти, що більшість населення виявилося, щоб бути повними молонками, ковтати як фашисти і бандеристи. Це страшно жити з багатьма ідіотами в цій країні. Путін не натягував на роль першого плану, або навіть Оскара. Що він переніс з етапу, тягне тільки до delirium of madman in the frame. Пенні виконавець, що не повинні бути оскаржені. Тільки творець може звернутися до Оскара. Який творець є дешевим клоуном, заросла людина грає велику політику? Я не знаю, що я зробив на мій імбіцил. Публікація Суркова про Україну супроводжувала картину повністю зруйнованого Києва. Звісно, це було те, що він повинен був стати для того, щоб відродити нову Хазарію на рублі. Вони були готові до цього, і навіть люди вже захотіли, але все вийшло неправильно. Ми не пішли на війну. Як там, Khazars: все повинно бути зроблено руками людей, слідуючи їх стопами. Війна не досягла успіху, руки короткі до «Бандери». Не відбулося поділу світу. Бог був на нашому боці. Я сподіваюсь, що вони не падають. І у мене є враження, що ми не тільки трахнув ідею відродження Хазарії, але і нового світового порядку. Якщо вони ще не розуміють, що вони не зможуть нічого робити з цими людьми, то я відчуваю себе шкода для них. І це, до речі, Харків. Це божевільна.
Джерело Ваш текст за посиланням. й