2738
Володимир Познер: Пахне, як морон
Ось я не хочу писати все про Крим, а точніше, я хотів, але я загубив себе, тому що так багато вже написано, а праві слова говорили, і кришка держави перетягнула на поверхню, що, здається, нічого не додавати. Але виявилося, що так багато моїх знайомих, які я вважав адекватних людей, швидко запитав заборону на всі соціальні мережі, і продемонстрував таку обличчя, яка не кожен пенсіонер на КПВВВ. Тому я пишу цю посаду і продовжить звернутися до неї, щоб не писати багато листів знову.
Я не буду покладатися на будь-які коментарі та чутки. У нас є два факти: Україна висловила Янукович і РФ арештувала Крим з України.
Україна. Це інша країна, з різними законами, різними громадянами та різними федеральними структурами. У той факт, що ми відкликали цю країну, поки вона пройшла комплексні процеси, півострів, не робить цей процес законним. Уявіть, що під час мітингів на Болотній, Японія відправить війська на Курильські острови, а через два тижні резиденти будуть голосувати. Ситуації однакові. Курилс, в різні часи наші племінні і японські території, залишалися нашими, тому що хтось колись звернув лінію. Тексти пісень, а це означає: Ми просто віддаємо їх Непа. Або Чечня? Україна не дасть Криму так легко. На додаток до росіян, українців, татар і багато людей живуть там, де російські закони ще не поширюються. Тепер я підкреслюю, що тільки зараз в Україні починають лікувати росіяни погано, вони зрізають російські канали, тому що неприємно почути кришки і дивляться цілодобово, вони знімаються з виробництва програм з російськими акторами і т.д. Яким чином ми замість захисту російського народу? Підвищені ризики, якщо ескалація триває. Чи є мета земельного колектора? Хто говорить про те, що росіяни повинні бути захищені.
Дві. Крим – наша земля. І Татарстан? А Калінінград? У 18 ст. Центральна Азія, Кавказ, Фінляндія – це все анексовано в 19 столітті? Чому ми не борємось? Чи не ми віддаємо її силою? Будь-який прецедент, пов’язаний з зміною існуючих кордонів, може відкрити поле Пандори. Нагадуємо, що я впевнений у військовій владі країни, яка в Росії, оборона повітря закрита тільки до Москви. Бомби будь-якої країни будуть поширюватися на будь-яке інше місто без опору. А ядерна зброя хороша як детерент, не використання. Взявши Крим, ми почали шлях до втрати всіх інших земель. Таким чином, ті, хто не вистачає нашої присутності на карті світу, також неправильні в історичній динаміці.
Три. Крим підпорядкований. У Росії немає інфраструктури, власної води, електрики, нормального порту, залізничної ємності, аеропорту та інших речей. Це божевільні гроші. Це божевільні відходи, більше Олімпійських ігор та Кубок світу 2018 року. Якщо це таке золотисте місце, чому вона перетворюється на шати протягом 20 років? Можливо, це перлина курортного бізнесу не так просто. І дав дику популярність Сочі, Адлера і Туапса серед любителів дайвінгу і покупок по всьому світу, ми не зможемо це зробити апріорі. Що ж, ми зобов'язуємо годувати 2 млн осіб, знаючи вже на березі, що ми не зможемо заробити гроші там. Не заощаджуйте від оренди бази автопарку і поставку кримських товарів, ці гроші не боїться назад. Це так само, як і всі великі проекти останніх часів. Вони будуть вирізати, вкрасти, на телевізорі покажуть ріжучі стрічки і щасливі пенсіонери в нижній білизні від вишитої сорочки покійного чоловіка. Так, хто вірить у зміцнення Росії від цього приєднання також лежачи. Крими не будуть боротися за Росію. В іншому випадку вони залишили лінію або зробили нормальні пляжі і готелі, якщо вони були бійцями.
Четвертий. Гроші знову. Економіка. Міжнародні санкції є прозорими, але ми пропонуємо більш дорогі. Якщо вони падають на нафту, ми побачимо нові дев’яни, і всі хочуть, щоб всі проблеми, які стояли в 1991 році, і брак грошей, бартера і суверенітету. Внутрішня вартість також прозора. Чому потрібні нові дороги, пансіони, нормальні клініки, літаки, які не падають, швидкісні поїзди та інші радості 21 століття? Ми ближче до 19 століття, презервативу і розширення імперії. Тепер приблизний показник 243 млрд рублів тільки в цьому році. Які гроші можуть врятувати росіяни в мільйоні інших способів. Хоча школи та університети повинні бути побудовані, принаймні бабуся від небезпечних сіл повинні бути переселені до нормальних будинків, принаймні стипендії повинні бути сплачені талановитим дітям. І той факт, що Крим отримає гроші від наших пенсійних фондів свідчить про повернення скипи. Коли всі республіки Союзу були доставлені краще РФ. І знову, заради імперії, уряд готовий трамваїти своїх громадян в щит.
П'ять. Який з вас, мої друзі та читачі, краще відключається з Кримом? Я не ходжу там, і я навряд чи можу піти в Туреччині дешевше і кращу якість, в Іспанії дорожче, але в цілому інший світ. Проксимус Я не індикатор. Хто йде в Крим на відпочинок, бо сподівається, що це буде дешевше під Росією? Чи буде вона безпечніше з російськими військовими та розвідувальними послугами? Будь-який інцидент, де наша несправність, буде промитатись і вішати на жертв, щоб не турбувати. Іноземці не зможуть впоратися з цими втратами. Росія, звичайно, допоможе, дасть гроші, щоб кожен заповнить. Наші гроші Ваше ім’я та шахта. Чи є хтось хоче купити кримське вино зараз? Що не купували раніше? Продається скрізь. Що таке використання? І коли мова йде про гроші. Чому інвестували трильйони на Олімпійських іграх, демонструючи світ позитивну Росію майбутнього, коли через два дні вона змивалася на вторгнення Криму? Запахає моронь. І твої, тому що обидва ці scams є для ваших грошей.
Він не піклується про те, що багато лікарень не будуються через це, або скільки людей гинуть, тому що навантажені гармати ніколи не вогоньнуть. Чи не існує переваг для будь-якого з жителів Росії з анексії Криму. Телеканали Росії переведені в воєнний режим, і він буде залишатися так для всіх інших сфер протягом тривалого часу. Усі публічні простори очищаються, всі, хто не погоджується, є траєкторами, провокаторами та фашистами. Скарження українських фашистів. Росія страшна. Країна, де майже кожен фанатичний сектор має тампонію, де іноземці забійні і збиті, де єврей має половину своїх однодумців прізвисько, а всі інші - хохла, хуркас, Татарвас, перехресні, бости, чешки - пучок доброго епітету до всіх інших національностей.
Чи знаєте ви, чому ти хочеш жити в Криму? Що ви хочете бути гордими? Ніщо пишатися. Всі продукти, які ви можете насолоджуватися імпортними. Продукція вже 2/3. Ми не робимо нічого, що буде інтерес до світу, крім радянського розвитку зброї і нафти і газу. Дуже дорогі види спорту і маленькі, але дуже дорогі війни.
Чи знаєте ви, як гордість фінів, які мають їх президент літати з ними на одній площині, як звичайний клас? Чи знаєте ви, як горді Лондонери, які мають свій мер, щоб працювати? Ми не можемо бути гордими. І ось, як пекло від нерозривних штанів оніста, попсує Крим.
По суті, це всі наслідки рабства, з яких не можуть вийти російські громадяни. Творчий клас вийшов на Болотну, змащений в голові, кожен запечений. Студенти поїхали до Майдану, занурилися в голову, через тиждень з'явилися десятки тисяч людей. Не всі вони, звичайно, були альтруїсти, не всі вони розуміли все, хто, звичайно, спробував їх направляти, провокувати їх і так далі. Але факт важливо. Люди вийшли в середину півмільйона і сказали: «Ви всі переходите в ліси». Будь-який президент пост-Януковича, знаючи цього досвіду, буде розуміти, що законність має ліміти. І ця рама буде вузька щороку, поки вона дорівнює положенням Конституції. І порівнювати його до Москви. Заміщення тут скорочений день після дня з кодом середньовічного серфу. Це неможливе, тільки з дозволу майстра, це в'язниця, подарує Вам, чому потрібен бізнес? «Жито!» І захистить її з зброєю в руці. Що Росія зробила. Людина, яка звернулася з народу. Можливо, він має щось розповісти про світ про Путіна та інші темні питання. Яка нормальна країна покривала злочинця, яка має гріхи проти своїх людей і країни? Зрозуміло не одне, де все добре всередині.
Я використовую, щоб подумати все зло в Кремлі. Тепер, за останні три місяці, я бачив, як багато сором'язливих людей, які я розумію, були розумними людьми. Я дав п’ять точок, на які запрошують російську війну з Україною. Більшість точок можуть бути вказані, і всі вони суперечать логіці. За винятком трьох виняток з росіян. Якщо ви хочете готувати на пилку кримських грошей, ви не є мороном, ви просто тіф. Якщо ви хочете відволікати увагу від декларування економіки і підняти свої рейтинги, атакувавши ще одну державу, то ви не трон, ви скорочуєте лінію в історичній книзі, закінчуючи словами «в тюрмі». А третя, якщо ви граєте російську цивілізацію, ви не змогла, ви граєте.
Ну, дорогі, всі інші. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я переконаний, що Путін є нашим президентом, адже всі ці затвердження Беркутян, п'яті стовпчики та розмальовки контурні карти породжують велику ерекцію у більшості трав. І за перший раз в моєму житті я думав, що трава була малоймовірно змінити життя.
Я не хочу, щоб імператорські плани, я хочу їздити на плоску дорогу. Я не хочу Криму, я хочу довіряти продуктам, які я купую в магазині. Я не боїться НАТО на кордоні з Росією, тому що більше, ніж у Путіна зараз не можна вкрасти. Я просто хочу жити, заробити, витрачати і подбати про себе і своїх близьких. Я думаю, що є 20 відсотків таких людей в Росії. По суті, більше, але багато хто все ще відображають і шаут «урра» для компанії. Що відбувається в Україні? Якщо Україна виживає, якщо вона має безкоштовний прес і закони, які не перезаписуються щодня, щоб бути більш диктатором, це буде гарне місце для життя. Київ – це дуже гарна кухня, кухня, низькі ціни, українці та росіяни завжди розуміють один одного в повсякденному житті. Клімат є м'якше, перебування, ебать його, Одеса для морських справ. Європейська Європа є ближчим географічно, і якщо вона приносить власний порядок прав і безпеки, Європа буде ближче і психологічно. Кожен, хто був до Європи, знає, як зустрітися з батьківщиною і чим сором'язливо це. Може бути вірним, хто може пересуватися там. Як мені. Я народився в СРСР, для мене це принаймні деякі Батьківщини. І я люблю залишатися і зробити різницю тут, але як я розумію, я меншість в моїй країні, і більшість отримують коричневі і тьмяні. ІХО. До тих пір не існує війни.