Приморський російський погляд на Росію та Крим

Я не буду покладатися на будь-які коментарі або чутки. У нас є два факти: Україна висловила Янукович і РФ арештувала Крим з України.

Україна. Інша країна з іншими законами, громадянами та федеральним державою. У той факт, що ми стежили цю країну, поки вона пройшла комплексні процеси, півострів, не робить цей процес законним. Уявіть, що під час мітингів на Болотній, Японія відправить війська на Курильські острови, а через два тижні резиденти будуть голосувати. Ситуації однакові. Курилс, в різні часи наші племінні і японські території, залишалися нашими, тому що хтось колись звернув лінію. Тексти пісень, а це означає: Ми просто віддаємо їх Безпек. Або Чечня? Україна не дасть Криму так легко. На додаток до росіян, українців, татар і багато людей живуть там, де російські закони ще не поширюються. Тепер я підкреслюю, тільки зараз, в Україні починають проповідувати російські, пити російські канали, адже неприємний круглий день слухати кришку і засобі, знімати з виробництва програми з РФ. Яким чином ми замість захисту російського народу? Підвищені ризики при ескалації триває. Чи є мета земельного колектора? Хто говорить про те, що росіяни повинні бути захищені.
Дві. Крим – наша земля. І Татарстан? А Калінінград? У 18 ст. Центральна Азія, Кавказ, Фінляндія – це все анексовано в 19 столітті? Чому ми не борємось? Чи не ми віддаємо її силою? Будь-який прецедент, пов’язаний з зміною існуючих кордонів, може відкрити поле Пандори. Нагадуємо, що я впевнений у військовій владі країни, яка в Росії оборона закриває тільки Москва. Бомби будь-якої країни йдуть в будь-яке місто без опору. А ядерна зброя хороша як детерент, не використання. І, обравши Крим, ми почали шлях до втрати всіх решти земель. Таким чином, ті, хто не вистачає нашої присутності на карті світу, також неправильні в історичній динаміці.
Три. Крим підпорядкований. У Росії немає інфраструктури, власної води, електрики, нормального порту, залізничної ємності, аеропорту та інших речей. Це божевільні гроші. Це величезні відходи, більше Олімпійських ігор та Кубок світу 2018 року. Якщо це таке золотисте місце, чому вона перетворюється на шати протягом 20 років? Можливо, це перлина курортного бізнесу не так просто. І дав дику популярність Сочі, Адлера і Туапса серед любителів дайвінгу і покупок по всьому світу, ми не зможемо це зробити апріорі. Що ж ми зобов’язуємося годувати 2 млн осіб, знаючи вже на березі, що ми не зможемо заробити гроші там. Не заощаджує від оренди бази автопарку і постачання кримських товарів, ці кошти не будуть переробити. Так само, як і всі великі проекти останніх часів. Вони зрізають, вкрадають, на телевізорі вони покажуть прохід стрічки і щасливих пенсіонерів у співвідношенні з мертвої чоловічі сорочки. Тим, хто вважає, що Росія буде посилена цим приєднанням. Крими не будуть боротися за Росію. В іншому випадку вони залишили лінію або зробили нормальні пляжі і готелі, якщо вони були бійцями.
Четвертий. Гроші знову. Економіка. Міжнародні санкції є прозорими, але ми пропонуємо більш дорогі. Якщо вони падають на нафту, ми побачимо нові дев’ятдесяти, і всі хочуть, щоб всі проблеми, які стояли в 1991 році, і брак грошей, бартера і суверенітету. Внутрішня вартість також прозора. Чому потрібні нові дороги, пансіони, нормальні клініки, літаки, які не падають, швидкісні поїзди та інші радості 21 століття? Ми ближче до 19 століття, презервативу і розширення імперії. Зараз приблизний показник становить 243 млрд. Рубль тільки цього року. Ці гроші можуть врятувати росіяни на мільйонах інших способів. Хоча школи та університети можуть бути побудовані, принаймні онуки з небезпечних сіл можуть бути переміщені до нормальних будинків, принаймні гранти для талановитих дітей можуть бути оплачені. І той факт, що Крим отримає гроші від наших пенсійних фондів свідчить про повернення скипи. Коли всі республіки Союзу були доставлені краще РФ. По-перше, заради імперії, органи влади готові обшукати своїх громадян.
П'ять. Який з вас, мої друзі та читачі, краще відключається з Кримом? Я не ходжу там, і я не збираюсь до Туреччини дешевше і кращої якості, в Іспанії більш дорогі, але в цілому інший світ. Проксимус Я не індикатор. Хто йде в Крим на відпочинок, бо сподівається, що це буде дешевше під Росією? Чи буде вона безпечніше з російськими військовими та розвідувальними службами? Будь-який інцидент, де наша несправність, буде промитати і вішати на жертв, щоб не турбувати. Іноземці, 40% туристичного трафіку, які були українцями, і ще 10 іноземців, не можуть легко вижити ці втрати.
Росія, звичайно, допоможе, дасть гроші, щоб кожен заповнить. Наші гроші Ваше ім’я та шахта. Хто хоче купити вино зараз? Що не ви купували раніше? Продається скрізь. Що таке використання? І коли мова йде про гроші. Чому кладуть трильйони на Олімпійських іграх, демонструючи світ позитивну Росію майбутнього, якщо через два дні вона змивається військами в Криму? Запахає моронь. І твої, тому що обидва ці scams є для ваших грошей. Він не піклується про те, що багато лікарень не будуть побудовані через це, і скільки людей загинуть, оскільки завантажена зброя буде стріляти.
Чи не існує переваг для будь-якого з жителів Росії з анексії Криму. Телеканали Росії передані в війну, і це буде залишатися так для всіх інших сфер протягом тривалого часу. Всі публічні простори очищаються, всі ті, хто не погоджується, є траєкторами, провокаторами та фашистами.
Скарбований українськими фашистами. Росія страшна. У країні, де майже кожен фанатичний сектор має Свастіка, де іноземці забиваються і збиті, де євреї половини з них мають дескриптивне слово, і всі інші є Ххлі, Чурки, Татарва, кози, боби, чешки - пучок доброго епітету до всіх інших національностей.
Чи знаєте ви, чому ти хочеш жити в Криму? Як ви хочете бути гордими? Ніщо пишатися. Всі продукти, які ви можете насолоджуватися імпортними. Продукція вже 2/3. Ми не робимо нічого, що буде інтерес до світу, крім радянського розвитку зброї і нафти і газу. Дуже дорогі види спорту і маленькі, але дуже дорогі війни. Чи знаєте ви, як пишуть фіни, які мають їх президент літати з ними на одній площині як звичайний клас? Чи знаєте ви, як горді Лондонери, які мають свій мер, щоб працювати? Ми не пишаємося.
І тут, якби пекло від грязьових штанів наніста, стрибає до Криму. По суті, це всі наслідки рабства, з яких не можуть вийти російські громадяни. КРЕАТИВНІ КЛАСИ НА БОЛОТНІ, ГЕТ-ГРУД, ГЕТ-ГРУД. Студенти вийшли до Майдану, вони здобули голову, а на тиждень десятки тисяч людей. Не всі вони, звичайно, були альтруїсти, не всі вони розуміли все, хто, звичайно, спробував їх направляти, провокувати їх і так далі. Але факт важливо. "У вас все переходите в ліси." Будь-який наступний президент після Януковича, знаючи цей досвід, буде розуміти, що немає ліміту. І ця рама буде вузька щороку, поки вона дорівнює положенням Конституції.
І порівнювати її до Москви. Заміщення тут зрівняно з кодом середньовічної фортеці. Не можна, це тільки з дозволу майстра, це в'язниця, подарує Вам, чому потрібен бізнес? Чи зацікавили українці? "Зае." ЗАМОВИТИ І захистить її з зброєю в руці.
Що зробив Росія? Вона була людиною, яка погана від неї. Ймовірно, він має щось розповісти про світ про Путіна та інші темні питання. Яка нормальна країна покриє злочин, який має гріхи перед своїми людьми і країною? Зрозуміло не одне, де все добре всередині.
Я використовую, щоб думати все було зло в Кремлі. Тепер, за останні три місяці, я бачив, як багато сором'язливих людей, які я розумію, були розумними людьми.
Я подарував п'ять балів, на які Росія любить війну з Україною. Більшість точок можуть бути вказані, і всі вони суперечать логіці. Крім трьох винятків з російського населення:
Якщо ви хочете здійснити готівку на зіткненні кримських грошей, ви не є мороном, ви просто тіф.
Якщо ви хочете відволікати увагу від падіння економіки і підняти свій рейтинг на атаки на іншій державі, то ви не мали, ви перебуваєте в найближчому майбутньому - період в історичному дослідженні, який закінчується однією «недою».
- І третій. Якщо ви граєте в цивілізації Росії, ви не приступите, ви просто граєте.
Ну, дорогі, всі інші. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я переконаний, що Путін є нашим президентом, тому що всі ці прийняття Беркутян, п'яті колони та деформація інших окружних карток породжують велику ерекцію в більшості випадків. І за перший раз в моєму житті я думав, що породу малоймовірно змінити життя. Я не хочу, щоб імператорські плани, я хочу їздити на плоску дорогу. Я не хочу Криму, я хочу довіряти продуктам, які я купую в магазині. Я не боїться НАТО на кордоні з Росією, бо вже більше Путіна стелить зараз, не можна вкрасти.
Я просто хочу жити, заробити, витрачати і подбати про себе і коханих. Я думаю, що ці люди в Росії є рівно 20%. По суті, більше, але багато хто все ще відображають і шаут «урра» для компанії. Що відбувається в Україні? Якщо Україна висохне, якщо вона залишається вільним пресом і законами, які не повторюються щодня на більш диктатурі, то стане поганим місцем для життя.
Київ – дуже красива, ніж у Москві, смачна кухня, низькі ціни, українці та росіяни завжди розуміють один одного в повсякденному житті. Клімат є м'якше, перебування, ебать його, Одеса для морських справ. Європа є ближчим до географії, і якщо вона бере її правила в закон і безпеку, Європа стане ближчим і психологічним. Кожен, хто був до Європи, знає, як вони зустрічають свою батьківщину і що сором'язливі її.
Може бути вірним, хто може пересуватися там. Як мені. Я не народився в СРСР, для мене це принаймні деякі Батьківщини. І я люблю залишатися і зробити різницю тут, але як я розумію, я меншість в моїй країні, і більшість починає перетворювати коричневу і ганчу.
До тих пір не існує війни.