Про людей, які здобули Велику Вітчизняну війну. О.

Вітання, Япс. Я був готовий до першого повідомлення. Про нас, про мене і сім'ї. Я буду раді, якщо ви поділитеся думками та спогадами про це.

Моя назва Євгена. Я 30 років і дуже щасливий. У мене є бабуся на обох лініях. А коли я вирішив зібрати сімейне дерево, щоб дізнатися історію своєї сім'ї, маю кого-то запитати.

На мій батько, мій дід, Касгірський Олександр Григорійович, вже 84 років, і мій бабуся, Маргарита Івановна, 80. За своєю матір'ю, дідом, Левченко Іван Павлович, бабуся Марія Іванівна - 78 років.
Баба Рита – охоронець сім’ї. І пам'ять. Листи, документи, фотографії... і оповідання. Все збережено. Я знаю своїх предків майже 5 поколінь. І серед документів, які я взяв на сканування, були червоними військовими трикутниками. Що ми говоримо.

Батько матері, дід Ваня, був хлопчиком в роки війни. Ми можемо сказати, що війна над. Прийняття за те, що батько воював, захопився, знову воював, а потім був Мати підняла п'ять дітей і шостий загибло після пологів. Але він не потрапив до фронту.
Дідусь Саша пішов на фронт на 44. У Дрездені подається 1-й Український напрямок. Командувач двох 45мм гармат, пожежна ложка. Вогнепальна підтримка, пригнічення кулеметних одиниць, стовпів, укриттях. На передній лінії з піхоти. Він не схожий на війну. Він був лише в останні роки, що ми стали майже близькими, і він почав поділитися своїми думками з мною. Він пішов через війну і заснував клан. Сім'я Касгірського, інакше не можна сказати. 3 сини, 7 онуків, 7 онуків. І зростає кількість великогабаритних дітей.

Його старший брат, Микола, не повернувся. Він був артилерійцем з першого року війни. Поранений зубець. Він загинув на 44. Я прочитав лист один вечір. Для того, щоб сказати, що я дуже дивився цим листом, а решта своїх листів буде залишатися. Я був дуже вражений. Тепер я збираюся дати вам пару своїх електронних листів, і кілька документів, а потім я збираюся поділитися з вами, що дійсно вражений і дивиться мене.

Лист другої частини

Лист 3 частина

Про людей, які здобули Велику Вітчизняну війну. О. Р

Ще один лист.

Агенда

Нагорода

Лист командира блоку про смерть

Похорон.

Я хочу поділитися думками, які хвилюють мене після читання. І довго, коли я думав про це.

Мій дідів дуже відрізняється. Дуже дякую! Я впевнений, що його думки і досвід були багато різних. Грандфатер Саша, брат Ніколай - діти військового лікаря (з 1 світу і пізніх цивільних), в розумінні - інтелігенції.

У армію, і майже весь його життя працював водієм. Жорсткий працівник. Не робити нічого. Все, що я знаю, як зробити своїми руками – інструменти, незначні ремонти, побутові хори, догляд за автомобілем – все завдяки йому. Два тижні тому навчив мене, як зварити!

Ґандфатер Саша після війни залишив армію (і був у хорошому стані і хотів би бути пропагований в армії), і продовжував вчитися, став дизайнером машинного інструменту будівлі, під керівництвом команди. Завжди були патологічно чесними! Як я знаю, я ніколи не зробив справу з моєю совістю. Він не збирав нічого від держави, він ніколи не просить. У разі необхідності він вимагав справедливості і прагнув його. Заробляючи чесну роботу. Він вибив квартири і поїздки до своїх підлеглих, тримав німих до себе.
Тепер він мав можливість отримувати кошти від держави на ремонт, з певною неоднорідністю отримати підсидію на нову квартиру, новий автомобіль та інші речі. Він відмовився... Я був знебочений. Як я можу обдурити, коли інші ветерани живуть в бідності? Це не ярмарок! У мене є все.. (все це траншея в хрущовці, а Муских 408 старше мене).

Я не розумію, що ставлення... Моя філософія сучасного споживача є «Чорним вівцем» Держава повинна отримати все можливе, вона бере свій власний. Давайте їх ділитися. Як зрозуміти його?! ?

Я не знаю, як його описувати. Стрет. Поглинання. Силент. Якщо щось неправильно.

В останні роки я зрозумів, скільки моїх грандіозних І я люблю їх. Так різні. Так багато було... Інвестувати. Ти зробив. І тільки в останні кілька років я почав свідомо прийти до них, спілкуватися, присвятити час. Ми вже на рівній нозі... 30 років після цього...

Ґранфатер Саша каже, що його старший брат Миколай був прикладом для нього. Він і його друзі були прикладом для всіх з них. Вони грали шахи, санг, допомогли, будували, навчалися. Я думаю, що мій дід вважає, що він далеко від ідеального брата.

Я не знаю, хто, хто думає про це. У листах Миколая, у мене є поява людей, які були дуже цілими. У сенсі вони «право». Я бачу цілісність, цілеспрямованість, щирість, духовність, ентузіазму, бажання жити, створити і побудувати !!! ... Тільки такі люди, з таким ставленням, вірою, правду, могли б побудувати СРСР, виграти війну, бути першим, щоб піти в космос і багато іншого.

Я важко знаю людей в моєму середовищі, які виглядають...

... Щоразу застуда почала гнати в серце, кожен раз почав гнати, думав: «Я російська!» Що б сказав Дад? Як поглянути на батьків і братів? Які очі! Ви бачите, Мама, Я люблю тебе! Я не хочу, щоб ви були Немає! Ви ніколи не будете почувати себе! Я зарекомендував себе і доведе її знову. . . . "
«... Я не можу лежати в лікарнях! Я не можу бути свічкою. Я хочу працювати, покращувати, навчатися та навчати інших, я хочу бути корисним для батьківства і ви! Для мене життя працює! Тільки в роботі я бачу сенс життя!

Чи можу я сказати, що батькам? І мої друзі? Знайте?

Тільки зараз я починаю зрозуміти, що дії Дідусь Саша є відображенням його сутності! Це правда і віра! Що робити для людей, країни, людей?! З повагою, Не те, що уряд повинен зробити мені ...

Що б сказати, що ці люди були захоплені пропагандою, відлякувалися репресією, сліпим, живим подвійним життям. Бабця пам'ятає, що кожну ніч великогабаритний брикет з вулицями Петровського (попередньо перед війною), і її батьками, і в цілому з кожного будинку, подивилися штори і променували, що він не зупинився на їхньому будинку. Кожен лист воєнних років, чи є передньою або простою родиною, позначений печаткою «Відчуження військового цензури». ВСЕ!!! І це. Я одружився в цьому штампі. Хтось додав, що інші листи, які, ймовірно, різні, просто не досягали своїх одержувачів. І він напевно правий. Я сказав перед тим, що я впевнений, що листи дідівського діда були дуже різними, в різних тонах і надтонах.

Кожен має свою правду... Люди різні, і правда завжди там, і буде багато.

Ось чому я пишу цю посаду?

Ці люди, які давали нам своє життя, заслуговують більше, ніж спасибі.
Ординарні та порожні слова – «Вічна пам’ять!» Вічна слава, і т.д., вони порожні і помилкові. І ми знаємо, що. Пам'ять вже захоплюється... Ще одне покоління, і вони будуть пов'язані з цим, як я тепер до Патріотської війни з Наполеоном.

Ці люди заслуговують ще одного. Щоб дізнатися більше про них, щоб дізнатися свою правду! Свій віру! Ми намагалися зрозуміти їх. Пам'ятайте, що це було!
Коли мій дід прийшов з школи з проханням відвідати школярів і розповісти їм про війну, він відмовився. «Все це вже написано! Фільми! Книги написані... Візьміть його і читайте.... й
І так, це. Є фільми, книги, спогади... Я починаю зрозуміти, що написано в цих книгах. Що ви бачите в цих старих кіно також правда. Не придуманий пропагандою, не придуманий для краси. Я вірю. Я знаю, що це правда в справі. Ці відверті лінії на цих буквах вірні.

Бібліотеки тепер знищують книги, які не затребувані. Ви читаєте багато книг про війну сьогодні? Тепер, 9 травня, хтось пам'ятає щось. Недавно прочитав з'єднання блокада тут. Що це? Що року менше і менше. А ремесла сучасних фільмів все частіше спотворюються.

Спасибі за читання все це. Я сподіваюсь, що я змогла передати мені емоції, які розірвалися в мене після цих воєнних листів.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дякую. Саша дід

Дідусь Ванья.

Додано1 до [mergetime]1273387125[/mergetime]
Дякуємо всім тим, хто жив і працював у задній частині.
Дякую родині, яку я люблю.

Джерело: