Переможці лотереї (6 фото)

Що б ви витратили £101 млн (середо $ 157.7 млн) на якщо виграли лотерею? Це скільки дайвінг і angela dawes перемогла. Вони не одружені, але Анжела приймала ім'я Дава після занурення свого першого чоловіка. Вибираючи виграшну комбінацію на вирощеному квитку, пощастили комп'ютер в одному з місцевих супермаркетів і не втратили. Вони дізналися про перемогу на телебаченні, коли вони дивилися в прямому ефірі трансляції розіграшу. «Ми переглядали телевізори, ми переглядали розіграш EuroMillions, ми не подумали, що ми збираємось отримати нічого», - сказав він. Коли цифри почали викинути, ми витягали квитки і дивилися в ударі, як виграшне поєднання поступово підкреслено на одному з них! Ми не віримо в наші очі! Не пізно, щоб викликати лотерею гарячою лінією, і я мав витрачати всю ніч, різко чекати!

До недавнього часу пан Давес працював 12-годинним зміщенням, як навантажувач для Premier Foods, найбільший виробник продуктів харчування Великобританії. У день після виграшу переможець забрав два дні. А останнім часом пара була поміщена біля дорогих бутиків - вони ходили і шукали дизайнерські речі в вікнах.

Декпот миттєво підняв пара до 703 року в рейтингу найбагатших жителів Великобританії. Вони тепер £1 млн багатший, ніж David Bowie. Переможці наголошують, що 20 друзів-мільйонерів. За словами Анжела, вони склали 15-20 осіб, які б зробити мільйонерів. «Ми пам’ятаємо всіх, хто допомогло нам протягом багатьох років», - сказав Давес. Ми вже сказали кілька з них, які ми робимо. Наші друзі абсолютно вражені в нашому рішенні, щоб допомогти їм за гроші. Одне, зрозуміло – це подія приємна для них і нам однаково, додана Анжела.

Пан і Мс. Доверпени орендували крихітну квартиру на 70 фунтів на місяць (близько 3,5 тис. рублів), зараз готуються купити квартиру в престижному районі. М. та М. Давсі вже чотири роки живуть разом. Вони не думали про шлюб до, але в світлі нових обставин вони готують, щоб оформити весілля в Португалії наступного року. Перша покупка за лотерею грошей стала кільцем за 800 фунтів (близько 40 тис. рублів). Пощастило також має намір пожертвувати мільйони фунтів на благодійність.

, Україна

Коли Анжела і Давс зустрілися, Міс Даус був просто розлучився свого чоловіка і захотівся потерти свою пам'ять від свого життя. У зв'язку з прогресуванням своїх відносин Анжела вирішила взяти прізвище пана Давеса. «У нас немає грошей, щоб влаштувати весілля, тому ми знімали його на майбутнє і я просто забрав своє ім'я», - сказав Давс. З грошима виграли, щасливі будуть купувати нерухомість в Лондоні і за кордоном, а також йти в Лас-Вегас і лиж в Швейцарії.

680416

Анжела захотіла потерти пам'ять свого екс-люда від свого життя, але й потерла пам'ять сина, який зламав, коли він був 12 років. Тепер сімнадцять років Стівен Ліман в коледжі стати столяром. Його батьки підняли його. Стівен дізнався про свою роботу з одного з своїх друзів: Я чув на новинах, які хтось потрапив на джекпот, але я не знаю, що це було. Я не знаю, де вона живе. Прокинув мій дад і я з дому, коли я повернувся від класної поїздки до Франції. Я був 12 в часі. Вона згорла весь одяг Дад і не хочу дати мені задньої шахти, яка перебувала в будинку. Вона навіть взяла її комп'ютер. З тих пір, як і раніше, Дад працює важко, щоб годувати нас. Я ніколи не отримав картку з дня народження на Різдво або Великодню. Я не думаю, що у мене є мати. й

За словами пана Лімана Джера, гроші Мс. Давса не вистачить, щоб загострити глибоку рану, яка залишилася в серці. В даний час Стівен живе в будинку батьків батька, які працюють на транспортну компанію. До своїх батьків відокремили, сім'я проживала в будинку на колесах в місті Вісбек. За словами пана Лімана Джера, процес розлучення був дуже неприємний. Син вірить, що його матір кине його і батько його близько 20 тис. фунтів. Крім того, Стівен сказав, що Анжела є однією з інших боргів.

Ви дізнаєтесь про виграш Ms Dawes онлайн. Багато людей не можуть вірити, що вона віддала Стівену непотрібно. «Я не подбаю про гроші, просто сплачую за £30 на тиждень, вона дала сина за законом». Я хворий, коли вона оцінила на телевізор для пожертвування на благодійність. Я поїхав з сім'ї з коханцем, коли я був на бізнес-турі!

Джон також стверджує, що його екс-дружина не відповідала її фінансовим зобов'язанням. «Я не сплачував копійку алімонії з дня вона залишила родину. Вона почала обманювати перед розлученням. Я працював 60 годин на тиждень, щоб сплатити рахунки! він продовжував. Я не маю ніяких меблів в домашніх умовах, і тепер вона збирається плавати в розкіш! ?

За два дні після того, як вона зламала нас, вона сказала мені, щоб приїхати до парку. Там вона кинула мене сумку одягу Стівена і сказав буквально, "Для мене, ти як мертвий," Джон нагадує. Після цього вона припинила спілкування з нами. Анжела завжди любила в клуби, пити, і дитина була просто тягар до неї. Коли Стівен вперше пішов до школи, вона змусила мене взяти його, так що він не заважав її задоволення. Вона повинна дати сина, щоб зробити себе добре. й

Так само день після публікації цих виписок Мс. Давс видав відповідь, в якій вона висловила шкоду за суворі заяви її екс-людаду, а також заявила, що вона любить сина і хотіли б встановити стосунки з ним. Крім того, Анжела стверджує, що багато чого про що говорили про розлучення не вірно, і вона болить її почути від когось близько до неї. «Я завжди хотів, щоб тримати в дотик з сином, який я дуже люблю», - сказав Давс у заяві.

Нещодавно лотерея EuroMillions провела масштабне опитування. Відповідачі мали відповісти на одне питання: «Що б ви придбали, якщо ви завоювали джекпот? й

Більшість жінок, які випробували, залишалися на заміському будинку в мальовничій елітній зоні, діамантовому каблучці і дорогих взуттях. У свою чергу, чоловіки переважно спираються на холостуру нерухомість (докладно десь на верхній поверх особняку на острові Манхеттен), новий Aston Martin Vantage 8 (до 97,000 фунтів стерлінгів або близько 5 мільйонів рублів) і iPhone 5. Однак цей чоловічий список бажань не обмежений. Також вона включає в себе приватний літак GulfStream G6 (приблизно £ 36 мільйонів, або близько 1,7 мільярд рублів), щось з яхт від Принцеса яхт суднобудування і, звичайно, особистий виноградник.

«Ми хотіли, щоб люди діляться з нами найбільшими фантазійними фантазіями, які можливо лише при виграші дуже великого джекпоту», - заявив EuroMillions. - Результати, які просто керуються нами. Виявилося, що жінки витрачають гроші на дорогі дизайнерські вироби, але також обов'язково купують щось для будинку. І чоловіки відразу ж відповіли на транспортні засоби і гаджети, і на останніх розробках, доступних на сучасному рівні розвитку науки і техніки. й

Виявилося, що більше третини жінок, які опитують, хотіли б працювати з персональним тренером, щоб донести своє тіло до ідеального стану. Список дизайнерських речей включав сумку з Chanel, весільну сукню від Vera Wong, годинник Rolex і інші дорогі брелоки. Серед речей для будинку переважають холодильник фірми SMEG і пилососи фірми Aga і Dyson.

Згідно з результатами опитування, зрозуміло, що чоловіки більше «закриття своїх голів» при подумці про великі гроші і готові витрачати її на найбільш випадковий спосіб. Так, у списку своїх 20 найпопулярніших відповідей є такі непрактичні речі в повсякденному житті як гончарство і замок. Для транспортних засобів, є широкий діапазон, починаючи від Бугатті Вейрон і формули 1 автомобіля і закінчуючи приватним вертольотом. Серед гаджетів згадували iPad 2, Nintendo 3DS і Watch Omega Seamaster.

Тільки шість з десяти респондентів можуть сказати, що вони будуть робити з великим джекпотом.