Спас.

Ви не погоджуєтесь з тим, що кожен повинен знати про таких людей. Ім'я

Резиденти селища Дербентівка у Ставропольській області зверталися до регіонального відділення Міністерства надзвичайних ситуацій з листом. Вони просять, що професійні рятувальники дають своїм працівникам сертифікат на мужність. Герой лише 11 років. Але коли побачила поросятий малюк, він подрібнився, щоб допомогти без зцілення.
Побачити один раз, хлопці з сусідніх класів. Діалог не коротка зміна. Про що-небудь і посміхнувшись, кожен пішов на свій стіл. Пара днів тому в стаціонарному ліжку ще був наймолодший. Він не хоче пам'ятати, що підігрітий навколишнє середовище: «Я ходив на землі ... потім лід зламався ... я був вмирає. й
На шляху будинку з школи, першокласник Вуса Хасанов приваблював до чогось на замороженому сільському ставку. Зима на півдні знаходиться пізно. Льодяник на єдиний великий ставок для місцевих хлопчиків – це майже пишність. Один безтурботний рух і перший сортувальник закінчився в воді. Його торкнувся на пустельному ставку, почула школярка Сергія, яка ходила на другу сторону.
«Що я захопив його і перетягував його так, я бачу це не працює. Я потім на лід і тут, говорить Сергій Замякін.
Зайдіть на допомогу Сергія, порушивши три хвилини пізніше, говорить сільський парамедійний Василь Кущ, щоб повернутися до життя першого класу. Реанімація - в районній лікарні, яка знаходиться в п'ятдесят кілометрів.
«Ми втираємо його спиртом і прогріваємо його нашими тілами, але це було як морозиво», – розповідає Василь Кущ.
За словами директора школи, де навчаються хлопці, для того, щоб знайти героя, необхідно було побудувати молодші класи на лінії. Молодий рятівник не сказав нічого про що сталося. Я просто побіг на мій дід, щоб висохнути мій мокрий куртку. Мати дізналася про дії сина від родичів.
У два або три дні мій брат приходить до мене і каже: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Я не вірю, але каже: він взяв хлопчика з водойми, згадує матері молодого рятувальника Олеса Селечеєва.
Після інциденту на замороженому ставку в школі пройшли позапланові уроки безпеки. Оновлено першу допомогу. На березі водойми була ознака про заборону доступу до льоду.
Про історію на ставці тепер тільки говорять в маленькому селищі. Іноді зустрілися з четвертим градером по вулиці, співвласники зателефонують йому jokingly "за порятунку". Адміністрація місцевого самоврядування надіслала клопотання на регіональний відділ Міністерства надзвичайних ситуацій, щоб спонукати молодого героя. Тепер це до професіоналів.

Вести.ру.

Джерело: