Сильна молитва для України, за її визволення від вторгнення чужих і для миру в нашій землі

Україна проходить через складні часи. Він застрахований ворогом, який хоче, що йому не належить. Українські народи роблять все можливе, щоб захистити свою незалежність і яскраве майбутнє для своїх людей. Молитва для України – це найсвіжіші інструменти допомоги та підтримки, які ми можемо дозволити собі.

Сила людської душі не знає меж. Наша віра і любов до нашої країни можуть працювати чудеса. Головне не зупинятися на шляху і не втратити надії. Звичайно, не можна постійно перебувати на вершині, заряджати себе та інші з оптимізмом. На жаль, наші психіки не здатні підтримувати високий рівень мотивації 24/7. Але ми можемо допомогти їй зробити це.



Що потрібно робити, щоб вижити цей непростий період? Подбайте про себе і інших, як ніколи раніше. Важливо отримати достатню кількість сну, допомогти іншим, добре харчуватися і тримати у формі. Не менш ніж за кілька годин на день, щоб відмовитися від перегляду новин і дати вам психічний відпочинок. Молитва може бути гарною допомогою.



Молитва за Україну російською, Бог міцності, нашої сальвації, Ти самотній роботі дивуєш. Побачити в мирці і занурити примхливість своїх рабів, а в людстві слухати і зануритися на нас. Наші вороги зібралися проти нас, щоб знищити нас і знищити нашу країну і наші святі місця. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Давайте слова Мойсе: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.



Так, Господь Бог, наш Спас, не пам'ятаємо про нас, і милосердя. Не відвертайтесь від нас з вашим гнівом, але в веселому і веселому відвідуванні ваших хмільників, які приходять до вас. Допомогти нам і дати нашу армію завойовувати. Провести наміри тих, хто йде на війну проти нас.



Ми молимося вам, Господь миру і спокою, що як дим зникне, щоб наші вороги зникли. Як пилові крихти з боку вітру, так що нехай їх зло думки будуть розбиті, щоб знищити нашу українську державу. О Господи, заспокоїти тих, хто познайомить своїх команд і постанов. Повернути пам'ять вашого імені: Блаженні миротворці, для них будуть названі сини Божого. І для тих, хто попустить цю команду ваших, вирушив урата, сорбуй, і запеклі ангели, які будуть захоплювати в них страх і пам'ять, що вони занадто закликають себе християни.

Для Вас є захист і перемога і сальвація для тих, хто довіряє Вам. Ми даємо вам славу, Отця, Сина та Святого Духа, тепер і вічно. Амен!

Українська версія молитви, Господь Божої сили, Бог нашого спасіння, Т тим, хто працює дивами. Насолодіться своїми слугами і зволожуйте нас і послухайте нас. Наші корови зібралися проти нас, щоб знищити нас і дізнатися нашу країну, яка є нашою святою. Допомогти нам, Бог, наші Спас, і зробити нас гордістю, зробити славу в Вашому імені. Мойсе - сказав нам: "Чи не дивно, будьте жахливими, бути невагомими, і шукати спасіння Господнього, для Господа бореться за нас. й



Так, Господь Бог, наш Спас, не пам'ятаємо про нас, а невагомості ваших людей. Не відвертайтесь від нас зі своїм манжетом, але в диві, дайте своїм хмелюм рабам, щоб опустити до вас. Допомогти нам, і надати нашу допомогу. Дестрой Намірі, не приходьте до нас



Ми молимося тобі, Господи, для нашого миру, щоб ти не хазяв наші прутки, і щоб ти не розкинувся пил на обличчі вітру, щоб ти не розкинули зло мислення, щоб дізнатися нашу державу, Україну. О Господи, світ спокійний, щоб протистояти ваших команд. Поверніть свій розум до ваших команд: Блаженні - миротворці, для яких вони струнуть гріхи Бога. Але для тихого, чому суперечать твоїм наказам, надсилайте гниття, сорбуй, і ангели лютого, щоб наполягати в них страх, і пам'ятають тих, хто стержає себе християни.

Бо Ті - це Захист і помічник, спасіння для тихого, щоб надіяти вам, і Тобі слава піднімається, Отець і Син, і Святий Дух, нін і завжди, і Навіки-віків. Амен!

Пам'ятайте, що ми всі ходимо під Богом. Він допомагає нам і захищає нас. Довірити його і довірити йому. Ми будемо вижити і виграти!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное