Юрій Рост: Шам на мене

Шам'я не гріх. Шам - дитина гріхів. Ймовірно сором'язлива страсть для неприпустимого руху душі, усвідомленої слабкості, або несвідоме визнання права несправедливої сили до вашого страху або байдужості.

Шейм, якщо не пригнічений, може служити внутрішнім реле, слабким його струмом, здатним від'єднати систему від великої кількості. Або поверніть на свідомість, щоб відхилити лежачи як аргумент для прийняття рішень, які роблять життя тимчасово простіше. Вам здається, що ви змінюєте його на деякий час - на нові обставини, і поясните його до свого сором'язливого: вони говорять, будьте пацієнтові, все повернеться до свого місця. І здається вам, що він, розуміння, заспокоює, перестає заважати ваш вибір. І він просто залишає вас. І ви живете, як ви звикли. Зручний і допустимий. Але це може бути ще одне життя.

Я тримаю мене. З серпня шістдесят дев'ять років. Ні, він прийшов пізніше, коли, хто звик вирізати і вставити всі ноти на великому альбомі, вниз до невизначеної інформатики (наприклад, культура видання), я бажав про мої журналістські досягнення до жінки я був судом. Вона прочитала друкований матеріал, потім вона виглядала і запитала, якщо я написав її все.

- Так!

до І це?

На заводі «Динамо» в Москві затвердили радянську наставу Чехословаччини.

- Ви знаєте, я не думаю. Це було редакційне завдання, яке було передано мені -- стаж, не навіть кореспонденту. Я не можу це зробити. І справді був такий ралі.

Починався крісель, отриманий і лівою.

Я не тягне за собою замітку з альбому. Я не збираюся з мого життя. Він був моїм. Моя реле. Я хочу пам'ятати цю історію, але не пам'ятаю це не дає мені сором'язливості.

А в чехословацьких заходах були культурні діячі та журналісти, які – від радянського натхнення, від рабства, від бажання підтвердити свою лояльність до системи, партії та лідера – висловили затвердження та підтримку, які, на будь-якому рахунку, ні партії, ні системи, ні лідера.

Рішення було прийнято без найменшого розгляду так званої громадської думки, роль якої припинилася до нуля. Тест лояльності пішов через нульовий, без гоління. З тих, хто затвердив і підтримував життя гармонійно і відроджено, якби нічого не сталося. Ви? Був.

Є сім людей в історії, які протестували проти радянської навали Червоної площі, а жорстокий п'ять-словий хапа про війну кореспондент Карла Непомняшчі, який загинув на вертольоті аварії в Чехословаччині під час проведення пропагандистських листів. «Я розтягував ноги братської допомоги». Звичайно, ця допомога не була організована ним. Він не сказав ні. Так зробив я з замітки.

Це великий талант - подарунок непартії.

Моє друг, великий кінорежисер Георгій Миколайович Данелья, коли він отримав пропозицію на підтримку військового вторгнення України, пояснив, що він не зовсім мав інформації, щоб прийняти рішення, і запропонував юридично заборонити культурних діячів від підписання листів на підтримку рішень, які вже були зроблені.

Подарунок участі не менше талантів.

Не меншу інформаційну замітку без підпису виявилася найбільш важлива вакцинація, яку я думаю, не тільки про наслідки слів і дій, але й про дії і слова себе. Я не судити всіх, хто думає і вчинив, ніж я визначився симпатією. Бог є суддею і він є власним адвокатом. Його право любити те, що він бачить, або послухати, вірити, або сказати, що він вірить, навіть вірити себе і іншим, це право. Я не записав команд, я не перевірив їх.

Але я маю право бути сором'язливим. Для лежачи, за хибність, за порушення прав людини та міжнародних угод, незалежно від того, яка країна порушується. Моя сім'я, особливо. Що робити? Я чую цей захоплений і погрожуючого несенсу: мотиви, переваги, обставини - і я соромлюся. Очі Долу.

У Тбілісі на ніч 9 квітня 89 року я знайшов себе на проспекті Руставелі, коли радянські солдати знищили мирний мітинг. Як свідк, він описав все, що він бачив з власними очима: поведінка нерозривно, газ, відмерті, і відправив нотку на Літературну газету, де він працював. Повідомлявся з Москви, що Центральний комітет партії вирішив, як дійсно були речі і запропонували публікувати підробку пропаганди. До мого старого сорому долучилися нові колеги з Грузії. Подрукуйте текст, як я відправив його до Москви. І фотографії.

А стаття Таня Чантурія, підсуд Ізвеції, про ці події її газета не опубліковано. Вона повинна вибрати, щоб зберегти свою роботу або її гоління. Вона залишила папір.

Після того, як ми сиділи з Олександром Миколайовичом Яковлевим, найактуальнішим людиною, вимкненим фронт-лінійним солдатом, який вірив у комуністичні ідеї, в можливості запровадження держави на службі людини, а до кінця його життя стало приводом антикомунізму з секретарів ЦКД для пропаганди.

У зв’язку із секретними матеріалами радянських спецслужб, він бачив масштаб розпаду людей: зраду друзів, універсальної денунісності, духовної углості багатьох культурних, наукових, художніх, письменників, військових лідерів, політичних та економічних лідерів, які згодом, в сучасних часів, повністю приймали образ «старих» людей.

- Живу в акваріумі з прозорими стінами. Я говорю з самою людиною, але я знаю свою історію здоров'я талії.

Він усвідомив, що людина може розвиватися нормально, якщо перегляд життєвих змін. «Russstrigi» є гідним розумінням та повагою, якщо придбаний спосіб мислення є щирим. Ті, хто піддавалися жорстоким колосальним заходам до співпраці, гідні розуміння – поріг больових відчуттів відрізняється всім. Життя, здоров'я і свобода близьких, які як інструмент катування (і фактично катування) використовували систему, дають право зрозуміти ці незручності, поставивши себе в своєму місці.
? Складіть його.

Але після всього, значна частина sexots і сноуків діяла добровільно, самогубно, не мотивована як «висока» ідея або страх для свого життя. Заради кімнат, вакантованих у комунальних квартирах з сусідів висаджують ними, заради нових постів, заради неординарних публікацій, заради хороших квартир, дач, привілеїв, головна з яких полягає у затискі тих, близьких до влади і піклується про неї.

Я не малювати паралелі. Дякуємо, що це не про втрату життя. Просто втрата обличчя. Беліф - сильний аргумент. Все інше. Ви повинні прийняти людей, як вони є. Вони просто мають різну систему значення. Багато людей не приховують їх ганчі. Так, це те, що вони називають його.

Наприклад, національна гордість, або почуття глибокого морального задоволення, або політичного зростання. Не ворогів і тих, хто після рекомендаційно-тренувального виклику, «зніміть» тих, хто розуміє високі державні інтереси для того, щоб продовжити свою роботу. І навіть ті, хто «помітив своїх штанів, запускаються після Комсомолу», докладаючи зусиль, щоб бути на списку бажаних осіб, також не ворогів. Вони, ви знаєте, такі духовні підприємці, патріоти режиму, який знаходиться в дворі сьогодні.

Що б він був. Вони не бояться втратити обличчя, тому що вони не мають одного. Який патріотизм може бути людиною, яка не відображає обличчя? Зображення без обличчя не створить образ країни. І моя країна має образ. Це сума людей, які мають обличчя і роблять свою гідність і славу. І ця країна, це Росія, я люблю. І гордість її.

Президент назвав частину своїх траєкторів, і я соромлюся. Він героя. Прийміть і вигравайте Олімпійські ігри, анексував Крим – раді! Більшість радіє, але деякі громадяни вийшли з одного урочистого імпульсу. Хтось не щасливий, але чуйний. Ми отримали Абхазія (або ні?), ми втратили Грузія. Ми втратили Україну. Що з наших колишніх братів ми втратимо на нашому шляху до збору землі? І перемога гасять. Ми беремо з найближчого. Хто наступний? Молдова? Казахстан?

Чому ми повинні бути сердитися, що не всі суб'єкти хочуть війни з братом, хоча ситуація заборонена, щоб випустити щось історично дорого для нас. На даний момент інші щасливі. Ми продовжуємо рух. Тільки зараз це буде різним життям.

Ні шум.
Джерело Ваш текст за посиланням. й