Майстер-клас

Як ви всі знаємо, у мене є два чудових тварин в будинку – хінчили. І так, щоб зробити їх колесами, що працюють. Так само на селекціонерах пішли, у кожного є такий щит і тварини з задоволенням на колісі меча. Я хочу зробити це в один день, але ебать не працює.

Ну, я вирішив перевірити, де руки виростуть Попередня в купці познайомилися з процесом, але вони (колеса) невеликі - 15 в діаметрі, і вирішили збільшити до 20 т. Кузька вже дуже велика і жирна, і вона буде більш комфортно для нього і Дунка, щоб запустити там. Так - радіус 20 ширина 30 ... (Я не чекав такої машини для роботи)

28 фото, ви можете зламати, як ебать, але небажано (фото готово, опис мінімальний, текст Я пишу з пам'яті)

Перша точка - будівельний ринок. дошка 40/80 - 160 рублів і rake 18/40/300 - 1 шт -45 рублів. Ось перший раз я поставив стопу, купив rake 1 шт, потім пішов, щоб купити ще один і те, що він був недостатньо. Ну і перший раз засвоюється.

А помічник тут.

Пила Рейка на сто маленьких ведмедиків 30 см

р.

З дошки (перша пила навпіл) робимо кола. Використовується електролобзик

Добре, без 100 грам неможливе зрозуміти і бул

Маленький допомагає

З одного з кола робимо кільце за допомогою того ж леза.

Другий майбутній ляпас трохи тріщин, і ебать. Склеїти по кишечнику. Вибрані ...

2633634

Ну і це.

Викручуємо бруски шурупами до кола

Триксі прийшов до допомоги, теж.

Процес довгий і нудний, і акумулятор на викрутці ніахом (BOSH бітч)

1121754р.

Це трохи.

Ось де я виграв з планів, я повинен поцікавитися сусідами і мусити все, що я маю. Виготовляємо всю деревину.

З другої дошки (будинк був, для чого ебать я не розумію робити тримач, на якому буде тримати колесо)

р.

Підготовка проміжного ролика з будь-якого автомобіля з пластиковим кліпом

З іншого боку, занурюємо отвір під горіхом.

Дизайн важко, я вирішив зробити це на колесах, добре лежачи навколо. Український

фітинги

Колесо важко було зробити негативний ступінь на стіні

Ну, рулонні ніжки готові.

Не забудьте курити.

Ми з'єднуємо все за допомогою довгого болта і горіха з мивальцями, щоб горіхи витягуються разом на підшипник і колеса вільно обертаються.

479330р.

фрезія

Профіль

Я провів два дні з вами, хороша дівчина.

1805975

Я знайшов наклейку, і я звернув знак автора! У мене є все так далеко, сини трохи занурилися, коли я кладаю його на них, я чекаю їх, щоб підібрати - Я збираю його, я прокладаю його! Злий все, запитати.

Джерело: