961
Народження ножів ручної роботи
Привітання з YAP! Нарешті взяв час створення гідного посту про випадок, що я роблю з татом. Я роблю це в мій час, і для мого батька, це захоплення перетворилося в активність. І справа не дуже серйозна, але в чомусь складно - виготовлення побутових ножів для полювання, риболовлі, туризму, колекцій і просто вирізати ковбасу. Спочатку я хотів описати процес створення ножа, починаючи з готової кування, але відразу ж вирішив, що це не буде достатньо для вас, так що я прокинувся час, щоб потрапити в ковалю до одного досить відомого коваля Данилова Сергія.
Відразу апологізувати шипи і якість фото, десь знімати з файлом, а десь з телефоном. Заготовки і заготовки іноді можуть змінюватися на фото, тому що процес довгий, кладемо на потік, і було важко прибрати в одну хронологію. Також у виробництві є нюанси і дрібні секрети виробництва майстра, які я етичний обхід при створенні фотозвіту.
Ніж буде виготовлений з леза з мозаїкою дамаскою. Для виготовлення 1 "пакування", тобто шар з візерункам використовується в середньому 6 сортів металу. У одному лезі можна від 1 до N кількості «пакетів». В середньому вони складають до 5 пакетів. На фото заготовка для першого пакету, різновид шарованого пирога з електрозварених пластин різних брендів в різних поєднаннях.
Тут буде близько 80 фото і коротке відео.
Далі в духовці поміщаємо всю річ.
Процес зачаровує... Що приємно бачити вогонь, воду і як працює хтось.
Після потепління заготовки посипають коричневим для скошування і знову поміщають в піч.
Далі майстерні ковалів з заготовкою
Розпочався процес зварювання
Ця процедура повторюється багаторазово, ковальник втілює його план, зрозумілий тільки йому.
р.
І знову на молоці необхідно домогтися товщини і форми штанги.
Далі ковша вручну робить незнімний - хребти металеві ...
Ів його ... розрізи, шари і т.д. В цілому він інвестує всю душу, сарку, майбутній малюнок і естетика леза залежать від кожного його руху.
В результаті після большої роботи отримані заготовки, які приховуються ним у вигляді пруток, отримані дуже «пакети». На фото результат декількох днів.
Штани ріжуться в лезо, ковша вибирає їх порядок і ментально формує картину. Смітт знає заздалегідь, що метал йде на ріжучий край і займає це врахувати при поєднанні.
Далі все це береться електричним зварюванням, як на першій фото.
Весь цикл повторюється - потепління, буріння, потепління і знову під молотком.
Гарячий метал зачаровує своїми силами.
Потім край різання згинається.
Блискавка форма
Процес довгий, я випадково керую фотографії птаха.
Це надзвичайно красиво, згодні.
Кування готове, її потрібно плавно охолодити.
У цій формі вона буде служити майстером, тобто батьком.
Має товщину близько 12 мм, всі надлишки потрібно злити. Помилка 4 мм.
Майстер симетрично тягне все зайве
Процес довга і нагота.
, Україна
Це виглядає як «розвантажений» кування, товщиною 6 мм. Розмальовка починає показувати.
р.
Основний розріз робиться, на взуття вже 5 + мм, на вулицю 1,5 мм, картина чітко видно. Після цього заготовка повертається до ковалю для термообробки (термальні, загальні люди). Перед термальним нагрівачем ковша кладе свою марку, темпи і заготовку знову потрапляє в руки майстра.
Леза загартована і маринована ковша. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Р
Леза остаточно “розрізи” до товщиною, що закривається майстером
Потім шліфуються на наждачних стрічках, використовуючи шкури з найбільшого до найменшого зерна.
Потрібно дивитися на всі лінії, вони повинні бути симетричними і навіть, щоб взуття і стежка не «пробиваються» з будь-якої сторони. Заблоковане лезо в вузькому колі називається «Пропелер», «Спін» і т.д.
р.
Підготовка хвостика для пайки шпильками
Перевірити товщину хвостика так, щоб вона не перевищила товщину леза.
Далі продаємо шпильку до хвоста.
Стилетто вправо після раціону.
р.
У той же час потрібно зробити ручку, яку я добре робимо. З великого бруса пюре, формовані бруски-заготовки для ручок розрізають на стрічковій пилці.
Я даю форму на шліфувальну машину спеціально адаптовану для цього. Не сміятися, це хороший інструмент.
Виготовлений "Шип" для сидіння охоронця
Гарда сидить як в сідлі, що забезпечує надійність конструкції і додаткову міцність.
Ручка завершена вручну з наждачним папером.
І інші інструменти...
680880
Гарда розширюється строго до розміру леза
990 Р
Гарда повинна сидіти на воді
Смуги не допускаються. Москіт не дрочить носа.
І знову я апологую за якість фото, просто файл.
Габаритний зображення
Продовжувати роботу з деревом, майстер пробурить отвір під хвостом.
З двох сторін дрилі слід розгладити через отвір.
Точна посадка здійснюється з файлом
р.
Ви можете побачити, як лунка «описає» форма хвоста.
Перший приклад. Це океї. Я забув, щоб згадати, що цей метод прикріплення леза до ручки називається «Потрібна кришка», вона надзвичайно надійна і була використана з часів хрестоносців.
Ми дивимося на попередню повну колекцію всіх частин, як все ще, настройки не збиваються.
р.
Майстер робить нечітку для заточування леза
Цей неч запобігає пошкодження п'яти при заточуванні леза
Час роботи важко з лопаткою. Майстер починається шляхом нанесення його позначки. Щоб це зробити, він потребує магії, він...
р.
Штамп готовий, черв'ячний квітка вийшов
р.
Більше позначок. Виробник кування для виробу Данилов Сергій зверху, а Поздняков Олексій, майстер, який виконує всі інші роботи з початку кінця (навіть, не без участі курсу ^_^).
«Загортання» картина електролізу Дамаску.
Майстер збирає все знову, перевіряє всі суглоби і розрізи, прямість всіх ліній і правильність геомтерії. Якщо щось неправильно, її слід виправити.
Білий
Наш офіс має власну атмосферу.
Майстер просочує ручку з маслом чайника.
Змочена деревина, надлишки вилучені
Майстер Alexei пробурює отвір для заливки ебокси смоли.
Залита ракетчуна суміш, після того, як він замерзає розбирати ніж буде практично неможливо.
р.
Резин повинен зайняти абсолютно весь вільний об'єм, не повинен бути недійсним.
Вставте хопік рогу
р.
Занадто багато укусів.
Золоті куртки з zelvarhorn
Готовий продукт заточений першим
Потім на камені «вода» під певним кутом заточений під чистим
Готовий продукт повинен бути поголені. Ми робимо невеликий тест. Майстер волосся знаходить на руці зі складністю, іноді потрібно використовувати мій
І знову трохи тестів (Життя вдалося)
Для стріляти готовий продукт туш наш маленький друг
690390
Голені.
Джерело:
Відразу апологізувати шипи і якість фото, десь знімати з файлом, а десь з телефоном. Заготовки і заготовки іноді можуть змінюватися на фото, тому що процес довгий, кладемо на потік, і було важко прибрати в одну хронологію. Також у виробництві є нюанси і дрібні секрети виробництва майстра, які я етичний обхід при створенні фотозвіту.
Ніж буде виготовлений з леза з мозаїкою дамаскою. Для виготовлення 1 "пакування", тобто шар з візерункам використовується в середньому 6 сортів металу. У одному лезі можна від 1 до N кількості «пакетів». В середньому вони складають до 5 пакетів. На фото заготовка для першого пакету, різновид шарованого пирога з електрозварених пластин різних брендів в різних поєднаннях.
Тут буде близько 80 фото і коротке відео.
Далі в духовці поміщаємо всю річ.
Процес зачаровує... Що приємно бачити вогонь, воду і як працює хтось.
Після потепління заготовки посипають коричневим для скошування і знову поміщають в піч.
Далі майстерні ковалів з заготовкою
Розпочався процес зварювання
Ця процедура повторюється багаторазово, ковальник втілює його план, зрозумілий тільки йому.
р.
І знову на молоці необхідно домогтися товщини і форми штанги.
Далі ковша вручну робить незнімний - хребти металеві ...
Ів його ... розрізи, шари і т.д. В цілому він інвестує всю душу, сарку, майбутній малюнок і естетика леза залежать від кожного його руху.
В результаті після большої роботи отримані заготовки, які приховуються ним у вигляді пруток, отримані дуже «пакети». На фото результат декількох днів.
Штани ріжуться в лезо, ковша вибирає їх порядок і ментально формує картину. Смітт знає заздалегідь, що метал йде на ріжучий край і займає це врахувати при поєднанні.
Далі все це береться електричним зварюванням, як на першій фото.
Весь цикл повторюється - потепління, буріння, потепління і знову під молотком.
Гарячий метал зачаровує своїми силами.
Потім край різання згинається.
Блискавка форма
Процес довгий, я випадково керую фотографії птаха.
Це надзвичайно красиво, згодні.
Кування готове, її потрібно плавно охолодити.
У цій формі вона буде служити майстером, тобто батьком.
Має товщину близько 12 мм, всі надлишки потрібно злити. Помилка 4 мм.
Майстер симетрично тягне все зайве
Процес довга і нагота.
, Україна
Це виглядає як «розвантажений» кування, товщиною 6 мм. Розмальовка починає показувати.
р.
Основний розріз робиться, на взуття вже 5 + мм, на вулицю 1,5 мм, картина чітко видно. Після цього заготовка повертається до ковалю для термообробки (термальні, загальні люди). Перед термальним нагрівачем ковша кладе свою марку, темпи і заготовку знову потрапляє в руки майстра.
Леза загартована і маринована ковша. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Р
Леза остаточно “розрізи” до товщиною, що закривається майстером
Потім шліфуються на наждачних стрічках, використовуючи шкури з найбільшого до найменшого зерна.
Потрібно дивитися на всі лінії, вони повинні бути симетричними і навіть, щоб взуття і стежка не «пробиваються» з будь-якої сторони. Заблоковане лезо в вузькому колі називається «Пропелер», «Спін» і т.д.
р.
Підготовка хвостика для пайки шпильками
Перевірити товщину хвостика так, щоб вона не перевищила товщину леза.
Далі продаємо шпильку до хвоста.
Стилетто вправо після раціону.
р.
У той же час потрібно зробити ручку, яку я добре робимо. З великого бруса пюре, формовані бруски-заготовки для ручок розрізають на стрічковій пилці.
Я даю форму на шліфувальну машину спеціально адаптовану для цього. Не сміятися, це хороший інструмент.
Виготовлений "Шип" для сидіння охоронця
Гарда сидить як в сідлі, що забезпечує надійність конструкції і додаткову міцність.
Ручка завершена вручну з наждачним папером.
І інші інструменти...
680880
Гарда розширюється строго до розміру леза
990 Р
Гарда повинна сидіти на воді
Смуги не допускаються. Москіт не дрочить носа.
І знову я апологую за якість фото, просто файл.
Габаритний зображення
Продовжувати роботу з деревом, майстер пробурить отвір під хвостом.
З двох сторін дрилі слід розгладити через отвір.
Точна посадка здійснюється з файлом
р.
Ви можете побачити, як лунка «описає» форма хвоста.
Перший приклад. Це океї. Я забув, щоб згадати, що цей метод прикріплення леза до ручки називається «Потрібна кришка», вона надзвичайно надійна і була використана з часів хрестоносців.
Ми дивимося на попередню повну колекцію всіх частин, як все ще, настройки не збиваються.
р.
Майстер робить нечітку для заточування леза
Цей неч запобігає пошкодження п'яти при заточуванні леза
Час роботи важко з лопаткою. Майстер починається шляхом нанесення його позначки. Щоб це зробити, він потребує магії, він...
р.
Штамп готовий, черв'ячний квітка вийшов
р.
Більше позначок. Виробник кування для виробу Данилов Сергій зверху, а Поздняков Олексій, майстер, який виконує всі інші роботи з початку кінця (навіть, не без участі курсу ^_^).
«Загортання» картина електролізу Дамаску.
Майстер збирає все знову, перевіряє всі суглоби і розрізи, прямість всіх ліній і правильність геомтерії. Якщо щось неправильно, її слід виправити.
Білий
Наш офіс має власну атмосферу.
Майстер просочує ручку з маслом чайника.
Змочена деревина, надлишки вилучені
Майстер Alexei пробурює отвір для заливки ебокси смоли.
Залита ракетчуна суміш, після того, як він замерзає розбирати ніж буде практично неможливо.
р.
Резин повинен зайняти абсолютно весь вільний об'єм, не повинен бути недійсним.
Вставте хопік рогу
р.
Занадто багато укусів.
Золоті куртки з zelvarhorn
Готовий продукт заточений першим
Потім на камені «вода» під певним кутом заточений під чистим
Готовий продукт повинен бути поголені. Ми робимо невеликий тест. Майстер волосся знаходить на руці зі складністю, іноді потрібно використовувати мій
І знову трохи тестів (Життя вдалося)
Для стріляти готовий продукт туш наш маленький друг
690390
Голені.
Джерело: