Ілюстрація з пластику своїми руками

У цьому пості я не хочу навчати всіх, але просто хочу розповісти, як я пройти процес створення ілюстрації з пластиліну, дати поради. Крім того, багато хто може писати тут свої цінні поради, багато хто може бути корисним і обмін досвідом і деякими новими знаннями.

Перед тим як зробити малюнок пластилінової думки. Більше часу, ніж будь-яка ілюстрація.

Процес:
1) Виготовлення картини
2) Швидкий начерк

Начерк забарвлюється в Photoshop, щоб придумати колірну гамму заздалегідь і не в процесі скульптури.

315080 р.

Ми подивимося на ескіз і змішуємо кольори пластиліну. Це буде як палітра фарби для нашої композиції.

Вони виготовляються з дротових каркасів майбутніх фігур. Так що ваші частини тіла не падають під час руху рук і ніг. Я не зроблю каркас для невеликих об'єктів.

Я закриваю раму пластиліном. І зробивши форму з неї. Продається в будь-якому магазині для художників. Немає запасів кольорового пластиліну не буде достатньо, якщо він повністю його ліпить.

Я кладаю верхню статуетку пластику тонким шаром кольору.

р.

Я фотографую в студію фотографію, і якщо у мене немає часу або багато ламких елементів, я фотографую їх на балконі.
Я поставив фотографії в Photoshop.

Як ліпити волосся.
Перший метод – це найпростіший і багато хто знає його.
Це коли ви прокочуєте пластикову ковбасу на дошці довгий час. Поки вона перетворюється в тонку нитку. Потім можна порізати голкою на шматки і прикріпити до голови.

Другий швидкий спосіб.
Волосся після того, як воно більш стилізоване і виглядає трохи соломкою.
Плоский тонко плоский пластилін потрібного кольору на целофан. Потім порізати голкою в тонкі смужки. Відокремити смуги від целофану і прикріпити.

Металевий ефект
Срібла текстура спочатку ліплюється з сірого пластику, а золото з жовтого.
Потім, якщо це невеликий об'єкт, пофарбуйте його безпосередньо маркером.

Маркувальник не просто срібло або золото. Всередині повинна бути кулька. І не слід розчинити пластилін. Є деякі. Якщо поверхня велика, подрібніть маркер і зробіть пудвіч на упаковці. Потім ви згорніть її в щітку і пофарбуйте поверхню.

Скляний ефект.
Вирізати і вставити шматочки пластикової пляшки. Під будь-яким напоєм.
Окуляри і вікна в машині чудові.

Який кольоровий пластмасин I використовувати.
Пластиковий мікс, як фарба. Ви можете досягти будь-якого кольору або відтінку. Нагріває пластилін на акумуляторі, або під гарячою водою в сумці.
Легкі тони випускають найшвидші. Особливо білий. Найкраще купити індивідуальні квіти, якщо ви знайдете такий магазин.
Я не використовую російську пластику в дитячій упаковці. Він має темні і соковиті кольори, і ви повинні мати накачані руки, щоб ліпити з неї.

Німецький і іспанський пластилін відмінно підходить для скульптури. Фабер Кастель і Джові відмінно скріплюються, блендеряться і мають красиві світлові тони.

Ще кілька упаковок з пластику Ко-і-нора. Я знаю чешки, щоб зробити гарну канцелярію, але пластилін не вдалося.

Виготовлений для дітей, щоб вони не прилипалися до рук. Має глинисту структуру, деякі дрібні зерна. Не вдалося змішати з іншими пластилінами.

Що відбулося?