Супер, хоча б не новий )

В автобусі на автобусі на автобусі знаходиться Гранпа.

Піонер: Будь ласка, зробіть своє місце. Я молодий, я буду стояти!
Дідусь: Спасибі, бабуся, але я буду незабаром.
Піонер: У циркуляції?
Дідусь: На тебе! Я твій дідусь!
Піонер: Я думаю, що я зробив хороший жарт. Стара людина, у вас є одна нога в могилі, принаймні посмішка до інфаркту!
Дідусь: Хтось отримай його! Про нас Я загинув людей, як ти на фронті з ножем!
УВАГА! Всі свідки: комрад, як тільки зізнався, що він був поліцейським на фронті і загинув єврейських дітей.
Великий Пригоди, це не те, що я означав. Я не знаю, що цей хлопець був єврейським.
Перший пасажир: Ну, як ви не знаєте, що? Ви не можете побачити його, чи можете ви? Ось тут.
Піонер: Я також можу кегетавіт!
Другий пасажир: Дивитися? Єврейський хлопчик дав вам своє місце, і ви дали його ніж.
Дідусь: Є. Я сказав, що я був неправильним, бо...
Піонер: З того часу він не мав часу вчитися, він повинен збити нас, врятувати Росію наказом Аряну.
Поліцейський: Що відбувається тут, товари?
Перший пасажир: Так, привітний поліцейський, фашист хотів вбити хлопчика!
Дідусь: Яка справа, кладемо руки вниз ... Шукаю, я не маю ножа.
Другий пасажир: Ти бачиш, зрадив поліцейського, його пам'ять не вдалося: він пішов, щоб зрізати хлопчиків і забути його ніж!
Третій пасажир: Так, старий вік не радий...
Не відволікатися, друзі! Що ми робимо з фашистом? З огляду на напружену міжнародну ситуацію, я припускаю, що ви скидати його!
Пасажирська четверта: що миротворець. Він з ножем - і він, кажуть, тільки земля...
П'ятий пасажир: Чи з’являться між зупинками?
Піонер: Так, між. Поставте його в поле, як картопля! Що одна голова тільки з землі, а на лобі напис: "Фаскіст!" Я теж маркер!
Грандпа: Комрадс! Що ви робите? Зареєструватися Flamemaster миття погано ...
Шостий пасажир: Фламмастер, маркер - цех, в німецькому змащеному! Спреченізидот, Іван Андрєєв?
Дідусь: I -- Я -- Я --
Шостий пасажир: Всі права, отримайте його, хлопці!

(Фаскіст перетягував і вводять в поле, як піонер консультував.) поліцейський трамплін навколо його голови. Кожна людина йде назад до візки і зберігає рух. Тиша болюча. Кожен не хоче шукати один в очі. Першокласник дає шлях до якоїсь старої жінки, яка перестарається. Відмовляється вона. У очах пасажирів є нездоровий блиск.