Мій перший ніж. Рука кування.

Кухонний ніж своїми руками. 8 фото.

Моя перша кування почалася з того, що на тривалий час я хотів ковані кухонний ніж, і ще більше, щоб дізнатися, як зависати себе. Я був введений до майстер-класу. Він довго працює, 20 років вже, але не для широкого продажу. І так якось, під склянкою чаю я даю, що я хотів ніж, і почав запитати - пропустити, але пропустити. І сказали: «Нехай, нехай!» Ви дізнаєтесь,

Кулька стоїть на дворі, ріг у відкритому повітрі, збудований з каменів, змащений глиною. Для удару - кілька різних вентиляторів живлення. Найпотужніший, на 5 кВт, прогріває металеву хвилину до жовтого стану. Знову ж температура металу в кольорі, майстер бачить очі, коли метал нагрівається досить не до «гори» заготовки, інакше відкидається і знову починає. Я кладаю вентилятора ослабше, тому що 5 кілограм шипшини для засмаги в площині паравозного клапана до хвилі - швидко втомлюється руки, і так, в той час як заготовка прогрівається - вони встигнуть відпочити руками.

У печі горять вугілля. Одна закладка досить близько години і півкулі. Заготовка нагрівається, а потім процес йде без зупинки до повного завершення, заготовка не може бути дозволена, щоб повністю охолонути, при багаторазовому нагріванні вона може деформуватися, і знову проблема вигорання вуглецю.

Арсенал - рукавиці, кліщі, сланці, молоти різної ваги. Розмотування з важкою лопаткою, потім форма леза знімається з молотком, вона витягається в місці леза, сталь в лезі затягується більш щільно, це дає леза на місці різання додаткову жорсткість.

Ось процес обігріву заготовки:

Мій перший ніж. Рука кування. р.

Після того, як пляма знімається, ми даємо її охолонути. Ви отримуєте цей шматок металу, який трохи схожий на ніж. Але неприємності є початком.

Потім заготовка дається приблизну форму виробу на наждачі. Як каже кошмар, «Друсь ковалю – comrade nazhdak!»

Мій перший ніж. Рука кування. р.

До того, як гасити свій перший ніж, дивлячись на фільми, весь час я думав, що тут ковані – і виявилося майже остаточний меч або ось. І тільки тоді я бачив, що кування дає форму і властивості до заготовки, ущільнюючи метал і ліпивши його в потрібному місці. А потім заточити, заточити і заточити. Ось форми майбутнього ножа. Вирізати все.

Після того, як ніж забрав форму, він загартований. У кіно часто дивляться - ковані - і в бочках. Шх, чх... І витягають шліфований меч. Ось рапс. Після того, як заготовка буде заточений ой, як жорсткий, і з високою ймовірністю він буде деформуватися, можливо, скручувати гвинтом або вигином. Ось, після нагрівання до необхідної температури (майстер визначає знову за кольором), леза спочатку з'ясувалася для збільшення міцності - нагрівання, згортання в порошок ціаніду, спалює красиво, але працює тільки в масці і в свіжому повітрі, пари ціаніду надзвичайно отруюються. Після чого вони затирають край в сургут. При охолодженні до певної температури - опускається в воду. Який досвід – це всі температури за кольором металу, ока. Ви не можете пити майстерність. Леза загартована.

Виявився таким предметом обладнання, але ні, напевно, леза. Вони кладуть форму на скелі. Порівняти розмір ножа.

А потім леза на наждачі, але не на камені, але на стрічку шліфованого паперу, в поширених людей «шкірки», введений в форму, і заточений. Чому не на скелі? Трохи перевищений і леза синього кольору - перегріви, леза погіршується, з високою ймовірністю в цих місцях вона буде вийнята при роботі, метал нагрівається в цих місцях. На стрічці таке інтенсивне опалення не відбувається, хоча робота займає довше.

Тепер відшліфуємо лезо на повстяному колі з пастою GOI, і ми отримуємо цей результат. Майстер запропонував зробити патчі рогу або стабілізованої деревини – але це те, що я хотів. При порізанні м'яса, всупереч страхам, ручка не ковзає в руці, ручка зручна.

Додано до [mergetime]1374702408[/mergetime]
Це те, що перший ніж був. Не люмп. Дуже дякую.

Джерело: