«Помаранчевий помаранчевий» – це сердечка.

До початку підготовки голландського Феєноорду за сезон прийшло сумні новини – одна з найвідоміших вболівальників команди – супроводжується. Лікарі вимірюють його місяць краще, на тиждень гірше. За кілька днів незабутній захід був організований для Червоного Марка, який був кореневим для Фейнорда за 41 рік. У блозі "Discovering Orange" - історія душі дротів.

22 червня на сайті одного з вболівальників Rotterdam Feyenoord, Lunatic News, розміщене повідомлення з заголовком: "Не слів, тільки сліз." Повідомлялося, що один з шанувальників команди, відомий як "Ред Марк", був смертельним. І за словами лікарів, краще, він жив ще один місяць, найгірша ситуація вимірювала його тільки тиждень життя.

Тут будуть 11 фото + відео

Після цього він спробував довести, що він не був самостійним, і всі шанувальники Фейноорду залишилися на його боці навіть в ці останні дні. Повідомляємо про те, що ви повинні надсилати побажання та карти. Ми розуміємо, звичайно, але ми попереджаємо, що ця адреса не є домашньою адресою Марка, але ми гарантуємо, що всі повідомлення не будуть розкриті, але передаються нашому брату.

26 червня Ротердамс пройшов перший тренінг на стадіоні De Kuip. Спеціальний захід став справжнім святом і припуском до пам'яті Фейорда. 6 тис. людей прийшли до команди, які об’єдналися однією метою – висловити свою «респект» до 54-річного вентилятора, а саме Red Mark. Тому що всі знають, що його останнє бажання було повернутися до навчання за улюбленою командою.

За домовленістю з клубом і загальною ідеєю, в 12-й хвилині проведення тренінгу, друзі взяли увагу на стаціонарний стакан на край поля стадіону «Де Куйп». У той же другий величезний банер був розгорнутий на фанівному секторі з верхнього ряду. Зображений Марк на тій же фото, що з'явився на сайті вболівальника 22 червня, коли його світло було вперше повідомлено. Голландська пісня «Ви ніколи не будете ходити окремо» У зв'язку з кришками жаро-зелена, яка була дуже любила Червоного Марка. Вболівальник, лежачи на грудях, не вдалося розслабити свої емоції і схрещений.

Незабаром зібрав всю свою останню міцність, він стояв на газоні і привітав стійки. За допомогою своїх друзів Марк пішов з однієї частини поля на інший, рівно 105 метрів. Ледь п'ятий свого шляху він підійшов гравцям свого улюбленого клубу і привітав його особисто, потівши руки. І лемпери Lex подарували Червоному Марку футболку. У наступному сезоні, який Марк не буде бачити, нова форма Феєноорда буде зеленою. Улюблена марка.

Після братів команди і навіть головного тренера команди Рональд Коеман, Марка в компанії своїх друзів досягла подіуму з вентиляторами. Взявши фінальні кроки перед сектором, він сказав: "Нехай тепер я не відчуваю ніяких болю, тому що в мій останній час я маю серед рідних і друзів".

р

Як він досяг подіуму, він поширив свої руки, якби розсмоктуватися в глибині сектора, на якому він стояв на минулі 41 роки, ментально кажучи, прощасливи.

Через три дні на сайті однойменного фензину "Лунатичні новини" повідомили, що Червоний Марк помер. Редакційна колегія отримала лист з останнім словом від вентилятора кілька днів раніше:

«Дар друзі, хочу подякувати вам за чудовий час, який я провів з вами, дружбу і увагу, що я отримав від вас. Дія в моїй честь торкнулася мене глибоко, що робить сильний враження.

Не просто мене, але мій друг Маріон, син Йой, і багато друзів і навіть дивних. Я збираюся до мого нового найкращого світу, благословенного вами, як щаслива людина. Спасибі всім. Про нас

5 липня в Роттердамі відбувся масштабний похорон Червоного Марка. На стінах стадіону «Де Куйп» був масштабний ефект. На даху одного з будинків з'явився той самий банер, який був у навчанні. «Ви об’єднали нас в цей непростий час. й

Почуття з тілом вентилятора, що супроводжується байкерами, потопають через стіну червоно-зелених вогненників, а пізніше під величезним банером. Автобуси на деяких маршрутах в Роттердамі читати, «Ви ніколи не будете ходити самостійно. й

р.

А на одному з траурних обробок автомобілів фото Марка з'явилася перед вболівальником сектора з прибором: "Ред не просто колір!"

Додано до [mergetime]1374721088[/mergetime]
Відео тут www.youtube.com/watch? В=yksyY5Ij_Q4
Чому не можна заповнювати його, якщо хтось може допомогти.

Кінець

Джерело: