Начальник походу

У районі 30 фото

Добрий день, кожен.
Я буду ділитися з вами першим досвідом створення кухонного ножа, ака хвостик.

Я втомився постійно підірвати ножі з Бразильської нержавіючої сталі в процесі приготування їжі, і я половив вогонь напередодні Нового року, щоб оформити подарунок у вигляді гарного ножа. Я занурився на вулицю, щоб подивитися, де я б купити один, знайшов пару пропозицій менше, але все ще не зовсім. Форма, розмір, не зовсім не відповідає моїм побажанням. Навіть ціна не відіграла особливою роллю, в районі 10 к могла витратити, подарунок коханому. Я не розумію. У вас є власний варіант, з власними розмірами і формами. Але на роботі два колеги почали освоїти цей ремесла, хоча вони готові купити леза, і вже майстри з ручками, і їх леза недостатньо для мене. Але вони радять мене до однієї сталі, x12mf, - сказав він, сильний, жорсткий. І ось ми йдемо.

Вивчивши властивості цієї сталі, прочитавши багато статей і відгуків, було прийнято рішення шукати ніж з неї. І коли я прийшов на відео, це так погано в ас. І тоді мої колеги принесуть шматочок цієї сталі. Це правда. Але вона. Оцінивши стан мого арсеналу інструментів, ціна оригінальних деталей, і викривлення рук, я вирішив, що я б зробив собі ніж, один необхідний. Не завжди можна фотографувати всі етапи, але для самої частини відображаються всі процеси. Не лікуйте занадто багато для фотографії. Все в різних місцях, з різним освітленням і в різну погоду.
Шматочок був оголошений товщиною 4 мм, шириною 40 мм, добре, а довжина приймала 35 см, близько 20-22 см на лез, а 12-13 на ручці, але з шириною шва було всього 35 мм, добре, прийти. Ми зробимо ніж з широкими лезами пізніше, влітку, коли сталь може бути непередбачена.
Ми малюємо вручну або на комп'ютері, контури нашого майбутнього ножа і вирізаємо з паперу, як малюнок. Наносимо сталь на полотно, і пофарбуємо чорним маркером все, що потрібно видалити з полотна. Давайте поїхати в машинку і ебать. Ось ріжуча сторона готова. Тут я вже приблизно намальовував кордони спусків, і почав виводити їх повільно.

За допомогою цього пристрою, я зробив спуски. Це найважчіша частина, і найдовші. Розтоплені 2 відро снігу) повинні охолоджувати метал, інакше ми перегріваємо.

Після болючого виготовлення спусків, проводимо верхні межі ножа, тобто взуття.

А тепер у нас щось схоже на ніж.
І за допомогою цього бруса, дуже грубо, доводимо спуски і доводимо ріжучий край до грубої. Я пішов трохи, щоб побачити, як він вийшов.

Наступним кроком було підготовка ручки. Хлопці попросили шматочок червоного каштану, не безкоштовно. Він вже нарізав на 3 штуки. Я думав довгий час, який ручка, щоб зробити, я хотів срібний наконечник, але не було твердого шматка Мелчиора, тільки тонке лиття, і для моїх цілей він був якось не дуже підходящим. І вирішив зробити чисто з дерева, але від 3 штук, як охоронець і ручка з дерев'яною. І легше зробити отвори невеликими шматочками. А з заготовки ножа знімаємо все надлишок з болгарським і наждачним папером. У той же час він все-таки закопував леза трохи. Я зробив все ніч і ніч. Що мені достатньо часу, я зробив.

Ми позначаємо шматки деревини, і свердлимо і очищаємо отвори, щоб покласти на хвіст. Я не зробив половинки, я не люблю заклепки, зайві мости, слабкі ручки. І в холодну погоду вони згорнуть руку з заморозками.

Немає фото пристрою, я описую цей спосіб, шкіра на 2-сторонній стрічці приклеюється до плоскої дошки, і за допомогою неї ми відрегулюємо наші шматки деревини один до одного, щоб між ними не було проміжків. Ми кладемо її і знімаємо з кожного разу, коли одягаємо її на хвіст, і знімаємо ці зазори.

Після всіх танців з діамантом обмотайте лезо з стрічкою абсолютно так, щоб клей не падало, розбавляємо епоксиди відповідно до інструкцій і приступаємо.

Збір нашої майбутньої ручки з ножем. Я витягував канат, затягуючи за допомогою підручних засобів, немає фото. Але якщо ви знайдете великий стрижень, вам буде легше.

р.

І після дня, призначений для застигання клею, взятого для обробки ручки. Поставте всі надлишки з верхньої частини ручки з невеликим запасом для подальшої обробки. Визначена вісь симетрії і з неї вже майбутні краї ручки. І почав випиляти речі.

Дерево щільна, з ножівкою на металі вона займає довго, але головне - пилка) і досить гладка.

Побачивши всі надлишки з боків, позначте контури майбутнього ручки. І випиляємо дно.

18704

залишити трохи для подальшої обробки, в цьому випадку краще не закінчити, ніж переповзати.

Завдяки своєму викладачу праці, щоб не пити, але викладати нас, і навчити нас спілкуватися з різними файлами. Зрізаємо все з капсом і не так багато.

Закруглити краю ручки, вже невеликий файл і грубу шкіру. Я гарна річ, моя дружина була запашна і не бачив шар тирси) але я підкреслюв все газетами, а потім протерла підлогу вологою тканиною.

3610Р. 4200Р.

А потім ми димаємо, ми димаємо, і ми знову копаємо, як великий коктейль. Поступово зменшують зерно шкіри. Ось проміжна стадія поруч з моїм попереднім любов'ю своєї кухні, бразильської нержавіючої сталі.

р.

Паління і ручка і леза, вирівнювання всіх поверхонь. Паління в будь-який вільний час, як на роботі, так і в домашніх умовах.

Ну, потім беремо шматок старого завантаження і робимо цей пристрій: болт, великий качка, відчував коло, великий качка, горіх. Ми можемо використовувати інший горіх. До речі, приймаючи коло шкіри і надягаючи назовні відчутта, можна подрібнити продукт)

р.

Після того, як все шліфування, ми наносимо гойдалку пасту на відчуту диску, і ми відшліфуємо леза, я вже ледачий, щоб довести її до дзеркала, і для мене особливо цього дзеркала не потрібно. І не було свердла вручну, тільки викрутка, і він не дає таких великих обертань, необхідних для кращого видалення.

І після лопатки візьміть інший чистий диск, і вони очищають всю дерево пилу і стружки. Право, звичайно, спочатку необхідно повністю видалити леза для блиску. А потім ручка робити, але знову, час був обмежений різними умовами, і зробив все відразу.
Вивчивши багато просочення, я вирішив просочити в древньому шляху, довго лунати, але надійно. Я купив пару пляшок лляної олії. Так як ручка досить велика і довга, мені довелося купити баночку деяких непристойних речей. Візьміть невеликий горщик, в нижній частині маргару або ганчірки, на рогатому відкритий може. Ми кладемо масло в банку, воду в каструлі, не заплутайте її.

Нагріваємо масло до 60-70 градусів, не більше, епоксид не схожий на високі температури, знову обмотуємо трохи леза з стрічкою, щоб не обрізати її, а нижню ручку в неї. І ми бачимо маленькі повітряні бульбашки, що виходять з дерева. Як припиняють бульбашки, знімають і протирають серветкою. Займав мене про годину, з декількома нагрітими маслами.

р.

Ми кладемо ніж на підвіконня під сонцем, нам потрібно ультрафіолетове світло для полімеризації масла. Але потерти її ще раз серветкою і вершковим маслом до тих пір, поки вершкове масло припинилося всмоктування. Не забудьте включити його на підвіконня кожен день, щоб масло полімеризовано з усіх боків. Увечері ми заточуємо. Я не буду описати все детально тут, буде достатньо теорій заточування ножів на іншу тему. Я ще не опанував. Я все ще навчаюся.

р.

Ну, при цьому масло висихає, і леза заточується, ми зробимо наш головний польовий варіант, робимо капусти для нього. Я часто виходив до природи, і там я готую, і я повинен взяти мої ножі з Бразильської нержавіючої сталі, скручуючи їх навколо, і покласти їх акуратно в рюкзак, так що рука не пошкоджена, якщо вам потрібно щось отримати, і рюкзак не проколився точкою. Я маю на увазі, він все ще смертний. І я вирішив, так як ширина леза не ідеально підходить для мене, то ми зробимо це варіант для походу, я буду зробити ще один для будинку. Моя дружина, ймовірно, стріляти мене. Ну і це інше питання.
І знову ми переходимо до наших колег і беремо з них невелику частину деревини. Я вирішив зробити все з одного дерева, а ручка і вівся. І знову, ми виводимо на шматку паперу, що вона буде виглядати як і які його шматки будуть складатися. Ми позначаємо блок і нарізаємо його на шматки. За цей час я орендила болгарку з брата, яка подрібнює шкіру. І це диво-пристрій приносить шви дерев за планом в більш-менш гідному стані. Я маю на увазі, док точно. Немає великих зазорів.
На наступному етапі мій терпіння вийшов. Ми пробурили отвір під ножем в кожну штуку, за дуже довгий час я настоював з ним, і прагнення закінчити все якомога швидше був вже великим, і через це, в ніч він добре приклеїв ці шматки, не фурнітура по хорошому суглобу. Ввічливо, суглоб, що плавився в одному місці після Але не критично. І я приклеївся в п'ятницю вже вночі, і було бажання повністю обробити відпочинок. Але день все ще треба чекати, і не відкладав і приклеїли.

41339

Клей з армуванням способом, щоб при поперечних навантаженнях, в місцях склеювання не розпадався. Підсилений тонкими металевими шпильками. на кожному суглобі 2 шпильки.
Добре, після висихання клею, ми йдемо в гараж, беремо дивне шліфування, і видаліть все зайве за допомогою.
І ми повертаємося до відчуттів пристроїв, беремо різні шкіри, щоб зменшити і виворітна до гладкості ліміту, а потім очищаємо чистою відчутою.
Скумбард вирішив це зробити холодним способом. Правда в всередині заливається гарячою, всередині були частинки воску, і її потрібно було розтопити їх, а зовнішня частина замочена на тиждень, кожен день наносити невеликий шар. У першому просочення, звичайно, наноситься година шарів до тих пір, поки він припинив всмоктування. Який ніж. Підвіконня. Поверніть постійно.

Після того, як ножа з капустами висохла, а масло полімеризоване, не зовсім не припаде, то припаде більше. Підготуйте склад на обробку. Ми беремо бджолину і наша лляна олія в пропорціях близько 2 частин олії і 1 частини воску, але я не можу стояти її рівномірно, але після читання рецептів приготування до цього я зрозумів, що немає чітких пропорцій, ви хочете 1/3 хочуть 1/4, і ви хочете ласощі з чистим воском. У нас є можливість поласувати карнаубами, але я вирішив зробити це з нашого бджільництва. У водяній бані ми розплавимо віск в олії до однорідності.

Я проціджую через марлю, щоб позбутися від мертвих деталей бджіл. Воску натуральне, з усіма частинами медово-комбінацій, і запахом меду.

Очистити всі дерева від пилу чистим диском.

Коли воску стає досить м'якою пастою, візьміть шматочок, і потріть дерев'яні деталі очищають від сторонніх пилу з ними. Прогріваємо сушарку так, щоб всі пори заповнюються.

І відшліфуємо його з відчуженим колом на кінці.

5415916

Моя задача була ножа, яка могла розрізати м'ясо, розрізати її, і зберегти її заточений після цього. Я люблю томати з м'ясними стравами, і поганий нарізати їх ножем. Я можу сказати вам, що завдання здійснюється за допомогою hurrah. Бразильці не можуть це зробити. Звичайно, ніж вийшов, щоб бути не ідеальним, на схилах є пара лопаток, пара лопаток на шортардах, але всі ці лопатки переважно естетичні нітрики, і ніяк не впливають на практичне застосування. І я думав, що вперше зацікавився.
І трохи зауважити: бюджет.
Шматочок сталі, 300 рублів.
дерево на ручці і капусти - 500 рублів (звичай, дошка такого дерева коштує 5 рублів, але це 2 метрів, і я використовував 15-20 см від дошки всього)
шкіра - близько 500 рублів.
Олія льону - 200 рублів.
1500.
Тоді є покупки для ножа, який залишився в моєму розпорядженні для відпочинку мого життя, тому важко розглянути їх як вартість ножа.
труси, топфи та інші дрібні речі близько 1к рубль
бруски для заточування звичайного - 150 рублів
1.5k алмазний бар.
кальмари невеликі 300 рублів
Загальна кількість близько 4.5 рублів. Звичайно, можна було знайти готовий ніж за такою вартістю, але залишатися без таких ніш, як алмазний бар, який потім доведеться купити будь-який шлях.
Гаразд, ви можете курчати.

Джерело: