Ведмідь Grylls Ніж Ultimait = Арт. 222 Частина 4.

Історія в короткий час:
1) Продаю цей ніж через іуто як особисту людину до приватної особи (з руками)
2) Покупець був офіцером поліції.
(3) Він був заарештований колегами.
(4) Ми провели весь день в офісі.
(5) Клейм статті 222 частина 4 РФ (продаж зброї), почала збирати матеріали для відкриття справи

Історія в деталях до імен (маю додано пізніше):
Я пишу суху, без води, чисті факти. Не до естетики зараз.
Я приніс вищевказаний ніж з США (право, замовлений поштою, пропущений через митне оформлення). У той час він впав на мене, після чого кладуть на віто оголошення на продаж (Москва). Чоловік назвав, введений в себе припустимим іменем (Alexei, тел. 8-916-473-84-24). Я пропоную купити ніж, якщо я доставив його до Калуги. Я погодився.
час ~12:20
Я приніс його, зустрівся буквально 5 метрів від метро. Він отримав в машину, чорний бум 5-ї моделі, пан ******199, дав йому ніж, отримав гроші (3.500р, 4 векселі), поставити його в гаманець. На виході з авто було оточено 3 осіб з скоринками (витримайте, не відпустіть, тестова покупка). Я вирішив бути тихо, що я не здавалася, щоб зробити все незаконно, і я не хочу бути приступним - ще 4ro на 1-му, і навіть як "офіційно" і "консерванти закону". Він пішов з ними в прилеглу будівлю (адміністрація Юзао?).
час ~12:30.
Вони хотіли взяти охоронні охоронці будівлі, щоб зрозуміти - вони не вдалося, вони пішли на обід. Ми чекали. В той час як 2-х оперативних втручань охоронялися мене в будівлі, другий 2 спійманий 2 свідки на вулиці без моєї присутності (доспішно підготовлений заздалегідь, я не можу сказати). Вони запропонували мені при наявності свідків добровільно видали гроші, отримані і пройшли перевірку. Я погодився. Ми шукали кишені, рюкзак, нічого не знайдено. Вони захопили персональний ніж (кукет, складаний, побутовий), вони не записували в протоколі «про спрощення справи». Паспортний конфіскований. Опишіться в протоколі (повідомлення про відмову?) що я зносився, де я отримав гроші, зафіксував факт, що у мене є гроші (тобто виходить фіксований факт придбання). Він завоював гроші. Оскільки гроші в моєму гаманці були змішані з іншими грошима, працівник, який купив ножа за спиною (посередині моєї пам'ятки) з цілою палицею векселів і там, якось в палі, відрізнявся тим, що він передається при купівлі (посильно витягував кілька векселів на випадковому для потрібної суми, можливо, в його папірцях знайшли свої цифри). Ці номери банкнот були вписані в протоколі, здавалося б, зрозумілі (тобто перевірте цифри на папері та на банкнотах, це наші підроблені рахунки). В конверті було вкладено грошові кошти (і я) Прочитати запис затримання (де він затримував, що він зносився, де він отримав гроші). Для того, щоб підтвердити це, тобто підтвердити факт продажу. Він приступив до заперечення, тому я погодився. Підписано, підписано. Непристойна для розуміння поведінкою дивно ... спокійно і звично, якби вони не були першими, щоб зробити це.
На тій же машині (БМВ) 2 співробітники взяли мене до ову, 2 залишилися на місці, щоб дізнатися щось з свідками. Вони сказали, що «ми буквально пішли на наступну вулицю на станцію», але вони поїхали на довгий час, перетворили багато разів (відчули, що вони бажали плутати спеціально, хоча вулиці можуть бути такими вигинами). Заслужений працівник (********, вид капітана) самостійно звернув протокол (протокол справи?), в якому він описав всю ситуацію вище (у сухій мові мінімум інформації). Він був особливо стурбований продажем ( він не заперечував його, тому що це очевидно і так). Я погодився з продажем. Текстове читання, «Я допускаю про продаж, я подарую». Я спробував незгодити - вони сказали, що я не знаю, вони кажуть, ніж є туристичним, в магазинах Росії безкоштовно, він не хоче. Вони відповіли, що були лише трохи з них у вільному продажі (довідку про посилання вище переліків 404 шт) і що вони повинні мати літеру Р на нозі, а всі інші варіанти (одно-американські та китайські) є незаконними і HO. Вони почали пресувати і погрожувати шукати квартиру. Ще один співробітник, який вказував кілька фраз: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми не знаємо, що ми знайдемо себе, і ви не знаєте. Вони сказали, що мій погляд не означає нічого, і що в будь-якому випадку я буде засуджений, тому що я просто впав під «пригаром» (тобто далеко невимушене видалення в дусі аба-катача, щоб поліпшити швидкість розкриття).
Я можу перевірити пізніше. Я почав пресувати, що мій погляд все ще не вирішує нічого. Примушені згодні, підписані. Я розповім, щоб написати квитанцію, що завтра, о 11, я буду відвідувати їх слух, інакше вони будуть оголошені загрозою. Я підписала його.
Після того, як паста почала посилюватися з кожним хвилиною. Працівники великогабаритні, прокрастінні. Я повинен чекати. Будь-які питання відповіли “не допоможе вам” або “відповіли”. У дусі «не боятися, ви не в небезпеці, є на розсуд судді».
час ~14-30
Вони були взяті в інший офіс, іншому працівнику (уважувача?). Надано питання в дусі фіо, рік народження, де я живу. Він також взяв свої принти і фотографії (обличччя, профіль, під 45, висота) (попередній фон нормальної стіни). Коли працівник повернувся до мене, вони обмінялися парою фраз (так, ми не скручимо його, він не є злочинним і поведінцем на увагу, ми не знайдемо нічого на нього, крім адміністративних (фінансових правил)). Тоді він повернувся до офісу. І знову почав витрачати час на відходи (не можна викликати)
час ~16-30
Ми знову кладемо. «Ми будемо бачити ніж. й
«Нові» розтягували на 1,5 години, в кінці не пішли. З боредом, оперативний почав дивитися відео на YouTube і піднятися на Інтернет. Всі мої заперечення не приймаються. Хтось з 4 співробітників постійно охороняв мене (достатньо я не втрачу, хоча де бігти, коли вони вже прийняли відбитки пальців і паспорти все ще мають їх?). Так вони досягли вечора (до 12-30 років, випущених 17-30). Цей самий співробітник, який купив ножа/відповідав його в офісі, взяв той самий автомобіль на зовсім інший підвіс, не де я був взятий з (пара станцій вище). Він сказав: «Ви не повинні повертатися сьогодні, вони зателефонують вам. й
час ~17.50
Я нарешті безкоштовно. Він поїхав додому, загинув весь день очікування + співробітники + тепло + той факт, що він сніданку на 10 годину і до 18 він не міг нічого харчуватися / напої.
Оформити:
Склад:
- ніж (власник) - не повернувся (Я запитав, - сказав "збільшити, і тепер не змішувати", тепер я боїтеся, що його можна використовувати з дивним наміром (так само мій друк)
Копія протоколу не була передана, хоча вони змушені були зареєструватися в його квитанції (які в теорії можуть дати їм необмежену потужність і можливість переписати його як блоговані).
Плюси:
до + Не бити
до + Присутні судові прецеденти: Перед прецедентом такого випадку людина опинилася з штрафами 2 500p
час ~20.00
Готи додому. Вхідний дзвінок. Він сказав, що «це слідчий» і він сказав про «сувору статтю для HO», «маю в четвер, що мені доведеться приїхати». Я відповідав, що вони навіть не дають мені копію протоколу, і я не пам'ятаю, де я був зареєстрований – ви не можете уточнити ситуацію для мене. Я назвав його співробітником фіо, який вивів мене. Він відповів, що «Я спробую дізнатися щось» і не сказав про те, що він не знає, хто дав йому мій випадок. Він відчував, що це той самий людина, який взяв мої друки. Він назвав його назад, попросив Fio і хто він був - *******, допитатель (не довше слідчий, це справа!), був виданий Obrachev OVD (YUZAO).
час ~21.00
Я отримав наступне повідомлення електронної пошти:
З ким: Олександр <****@gmail.com>
Привітання, Дімітрі!
Цікавить такий ніж, можливо, замовлення?
Сайт: www.bladehq.com
Я чекаю відповіді, спасибі заздалегідь.
СВ.
Я пам'ятаю, що, коли я був прийнятий до ovd, вони сміхалися, що один кадр вже проданий нам 3 рази. .3 разів спійманий ... до кінця судді вже в психіатричному лікарні захотіли пройти ... прийшли, дізнався, сказав hello, потрапив в машину, проданий, вийшов, знову зустрінеться, виданий. Я пам'ятаю ім'я оперативної особи Олександра. Я не знаю, якщо це збіг або ні, але я відчуваю, як я налаштування. Я політно зрубав. Відповідає наступне повідомлення:
Дякую, я думаю про це.
І як дивно, що з Китаю такі кульки перетягуються і це мало не можна?
Цей стиль письма є дуже нагадує дорослого, який намагається загарнути, щоб бути фольгою або маленькою дитиною. Суспіки ростуть. Я знову відправив його.
Це його.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Учора, я подряпинаю голову, розминаючи себе для того, щоб бути stupid. Він був тільки коли я був випущений, що я почав розуміти, що я був виведений як фольго.
Протоколи не були на номерних пластинах, звичайні шматки паперу, без копіювального паперу або що-небудь, як це, в одній копії. Якщо ви починаєте запитати питання, вам залякали / натискали / привели розмову в правильному напрямку. Примушено зареєструвати отримання копії протоколу, але не виписав його. Вони не виписали копію звіту про безпеку. Для того, щоб довести, чи є цей ніж або туристичний / побутовий, і чи є вище сертифікат дійсний для нього (і буде) іспит, але я був дійсно вимушений підписати визнання, що це CW. Вони були затримані протягом 5 годин, хоча вони мали права лише 3. Коли вони затримали, але не відмітили час, коли вони випустили. У слові вони видали, як вони повинні, на незаконних підставах. Ну, нехай це для продажу деяких ножа з АК, але ні, смолодіння, для продажу туристичного ножа з вогнем - просто перевертається в руці.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Після нав’язливих дзвінків до всіх, хто може досягти, виявилося, що в Росії будь-які можливі сертифікати для продуктів BG видаються виключно для невеликих партій, тобто лише 10-30 BG ножів юридично продаються. Всі інші ножі BG продаються незаконно і не пройшли необхідних структурних змін. Схема проста: свідоцтва видається за мінімальну партію 1-2 десятка, а потім на неї завозяться пари тисяч більше одиниць, які продаються під вивізом юридичних осіб, що робить копію свідоцтва (поки сертифікат не застосовується до них). За однією особою від ЕКТС Міністерства внутрішніх справ, особливо часто це гріх магазинів Колчугу та іншої мережі Ор.Магія. За його словами, близько 50-70% сертифікатів, які лежать на ганьці, є фонієм (не тільки на BG, але на будь-яких ножах), а номери не розбиваються через підставу, а також, що ножі імпортуються N разів більше, ніж фактичний сертифікат охоплює.
Тим не менш, в той час як персонал мене примушений, вони постійно сміхалися, що «Ви не перший, ви не останні, ми вже знаємо, скільки перезмащених?» Є багато доказів цього в Інтернеті - аналогічні випадки трапилися людям таким же чином. Особливо багато випадків, коли люди продаються через avito, особливо з колекційною зброєю (корти, нагороди леза, антикваріат). Під цим гребінцем розірвалися всі - жінки, старі люди, антикваріат (будь-які "селери HO"). Особливо сильно працює в разі персонального переказу грошей / ножа - з продажу поштою, працівники практично не пов'язані з ним. Запевняючи, що я був затриманий, всі «кніф молотки та аналогічні ресурси» працюють лише через пошту.
Коротко, бути пильним. Перевірити сертифікат і бути обережним з іпотекою. Подумайте три рази до того, як ви продаєте незнайомцям.

Якщо хтось може надати юридичні консультації, я оцінив його. Особливо корисною буде допомога слідчого/необхідника, який працював в системі і знає, як працює.
[UPD1] 2 дні пізніше. Останні новини:
1) За відповідними каналами я отримав інформацію, яка зараз є «план-interception-1» (ім'я навмисно змінена). З 1 липня по 10 липня, кожен і все вовняний, певним планом затримання необхідно проводити і т.д. У зв'язку з тим, що я рекомендую всім «диким, але шукати» і поводитися максимально до 10 років. Я, alas, був в неправильний час і в неправильному місці, вони сказали: "Якщо тільки після 10 - це буде абсолютно різне для вас - але так - добре, нещастя."
2) Адвокат знайшов.
(3) Я шукаю можливість вирішення проблеми в досудовому порядку. Поки не було привезено, ніхто не відчинив, не був названий або погрожений. В той час як є так званий «збір матеріалів» і можливо дослідження.

Опубліковано: Forum.guns.ru/forummessage/5/1194014.html

Фото

р.

Сертифікати

Джерело: