Ми ніколи не чули.

Лт. Колон Антон Маншин розповідає про лейтенант полковника Костянтина Васильєва.
«Про двадцять третину жовтня, дві тисячі і два, повернувшись з роботи в десяту годину. Ми просто на Дубровці. А потім жінка, хост, чудесно ведеться з постійного струму і на суді починає витіватися: «Чи люди в масках, стрільбі». Допомога Що робити? Ось моя реакція. Здається, що Господь дав мені щось бачити в гріхів життя (повторні ділові поїздки і в результаті ран), але тепер я бачу, що я нічого не розумію. Моя реакція: взяти мобільний телефон або перейти до кабіни, зателефонувати поліцію, відмову міліції, і зупинитися, струшувати повітря. І пішов він там. Введіть фойє. Вони пускають його через. Він йде до бороди, до масок з кулеметами. Довідковий сертифікат до відділу військових судів та говорить: «Я представник органів влади. Давайте дітям піти, Я проведемо себе хостом. Що думають про чоловіка у формі? Це як червона ганка для бука. І вони починають бити його.

Повідомляємо жінку, яка побачила, що хтось прийшов, почав поспілкуватися своїм ID у своїх обличчях, і вони відірвали свої епаулети. І Костя здорова не тільки в духі, але і в тілі. Ручний бій. І вив'язує два, кладуть їх на землю. Третя знімала його в лінії, і п'ять кульок вдарив йому. Але він і поранений ще борються. У шостій кулі вийшов голова і вийшов з підборіддя, до смерті. Він кидає спіральну сходинку в підвал. Перший день. Далі було три більше днів. Був четвертий напад.

Він був знайдений в день п'яти. Щось з. У мене вже була чистка зламаного скла, отвори, що залишилося. Працівники і очищувачі в підвалі випадково пішли і дивляться – офіцер в крові, розірвав все на ньому, а поруч з болтами щурів. І не торкався йому щура. Він був в підвалі протягом п'яти днів. Рати зазвичай домашні корпси. У Грозні, коли ми взяли його, в деяких районах цивільні та солдати лежали від мертвих, а міські щури – вони практично ходили в старах, вистрілили їх. А потім вони ламаються навколо цього нового мученика (інше не можна назвати його - з'являється сонливість, і ніхто не доторкнувся). Його праву руку кланув у пальці і його ліву руку в її кулак. І посміхається. Тіло було все розірвав, очевидно, боротьба збиралася. Я приходжу до Сарову за 40 днів. Кричуща мами. Він послухає мене і каже: «Спис, Антош, мій син буде винагороджений чимось?» Він пішов після людей? Ми не будемо говорити про це. На вашому тесті... Після того, як я пішов на свою третю подорож. Під Лерою, поселення не далеко від Гудермського району, гакнув мене капітал. Він був знебочений і тяжко поранений в очах. Подарував мені другий порядок зали. Я взяв його до Кости.

Я не можу сказати вам, що сталося з мамою. Коли вона побачила хрест, вона як дитина, коли вона побачила іграшка. І сказав він: «Мій син, Він був благословенний». Я не сказав нічого, я просто віддаю його. Через місяць жінка викликає мене. Я читаю його десь. Він просить, «Антон, як ви дали свою нагороду?» Я сказав: "Дуже написано неправильно." Мати, бідна жінка ще спокуслива. Але я був Костою.

Джерело

Немає слів.

Джерело: