Діти до 18

У моїй останній пост я впровадив вам молоді зірки, які підкорили світ кіно, дівчат, потенціал яких і харизма можна побачити буквально з перших кадрів фільмів, в яких вони зірвали. Цього разу я розповім вам про однакові талановиті хлопчики, зовнішній вигляд яких в картинах не пішав непристосувати критики або, найголовніше, аудиторія.

Max записів.
18 Червня 1997 (від 13)

Де ти можеш бачити Його: The Bloom Brothers (2008) є головним героям, як дитина, де Beasts Live (2009), головний герой Max.
Де ви побачите його незабаром: Ніна (2011).

Казковий хлопчик в казці. Олія звичайно, але це як я пам'ятаю. Я не можу уявити, що хтось ще в адаптації казки для дорослих і дітей «Чи живуть монстри».
р.

Яден Сміт
8 Липень 1998 (за 12)

Де можна побачити її: У полоні щастя (2006) син головного героя, День Землі Натюрморти (2008) сина головного героя Карат-бой 2010 головний характер.
Де ви побачите його в найближчому майбутньому?
Р

Яден має лише зірку в трьох фільмах, але він чув і відомий. Ймовірно, завдяки світовій славі батька, Вілл Сміт. Але аудиторія подобалася на екрані. У 2007 році отримав нагороду MTV Movie Awards у номінації «Прозора плівка року» за свою роль у фільмі «Пухня щасливості».

Коди Сміт-McPhee
13 Червня 1996 (від 14)

Де ви побачите Його: Забуте Пошес (2007), Дорога (2009) сина головного героя, Давайте мені в (2010) головний герой Овен.
Де ви побачите це Незабаром: Конгрес (2013)

р.

Коди не так довго в кіноіндустрії, але вже встигли виграти серця багатьох людей. У кіно Let Me In він зіграв поруч з іншою аспіруючою акторкою, Chloe Moritz. До речі, він не гірший, ніж молодий старлет, і, незважаючи на те, що героїні Хлое набагато яскравіше, Коди здавалося б, цікавіше мені. Крім того, на рахунку своєї роботи з підкоренням дамських сердець Віго Мортенсеном у фільмі «Дорога».

Ноа Кільце
18 Листопад 1996 (від 14)

Де можна побачити його: Господь Елементів (2010) є хлопчиком з суперпотужністю.
Де ви побачите це Незабаром: Коубой проти Чужих (2011)

У кінопортфоліо Ноаха є лише один фільм. Яка роль! Більш вражаючим, ніж фільм є хлопчиком. Він має дивовижний вигляд, який прокидається в Голлівуді. Я думаю, що він має велике майбутнє в світі кіно.

Йош Хутчерсон
12 жовтня 1992 (18 років)

Де можна побачити Хім: Малий Манхеттен (2005) коханець, десять років Gabe, Zatura: A Space Adventure (2005) головний герой, міст Терабіції (2007), головний герой Jess, Lifelong Flight (2008) co-star, Kids Are Fine (2010).
Де ви побачите це скоро: покарання (2011), червоний Dawn (2011), Seven Days in Havana (2012).

Я не можу згадати свою назву. Серед юних акторів я вважаю його одним з найбільш перспективних. Побачити знову в списку своїх фільмів, пам'ятаєте героїв, які він грав. Про нас До речі, 18 років зуміли не тільки зірвати в успішних фільмах, а й стати продюсером одного фільму.

р.