Разом назавжди. Син присуджений мертвий

Вони не мають єдиного фото трьох з них: камера знаходиться в руках Андрія, а потім його матері, потім батько. Шегем водоспади, Елбрус, Нальчик парк. Зима південне сонце на очах... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Окремо. На планеті, де тільки втратили життя.

Я ходию в цей будинок, який став багатим, і я бачу все три, як вони повинні. Андрій підтримує дверний суглоб з спиною - це так легше для нього стояти, мати Алла ховається з чайом, Отець Слава ледь помітно відрізняється на екрані монітора. Ми в Нальчику, він у Ізраїльському місті Беершеба. Поговоримо, він мовчить, тільки зрідка курити, після чого зітхається. «Я з сином тепер назавжди і не буду ходити в будь-який час», – голос мого батька до нас досягається через простір. Тексти пісень, а це означає: І я думаю, oh мій Бог, скільки довше вони повинні зловити!

1 999 р.

Свічка на відпочинок

15 грудня, 1985 - Алла ніколи не забуде цей день. І що дамська плита в будинку, яка повинна бути готелем, порубати дерево, коли Славік не був. І вона була 7 місяців вагітною, вона була в лікарні двічі. Алла приймала осі, хвилястий і... Дозрівання народження. Вона в три дні неживо. Вона не була навіть показана малюка, не допускається запаху його коронки, покласти в груди. слов'янська прийшла п'яний, але вона половила його. Лікар сказав, що хлопчик помер. Її матір забрав свого дому, вони зламали рабиною.

- Я постраждав довго, що я не бачив сина, що вони не показали, що все закінчилося так раптово і дико. Побачити, що це було помилкою, поклоняючись родичам, шукаючи свідків. І пішов вона до церкви і поклав свічку на відпочинок.

Вони з'єднуються з рабою. А мій син буде вже 2... Це 3 ... 4 ... «Не турбувати, не турбувати!» відповів чоловікові. Своїм батькам привітали до Ізраїлю. Він пішов, щоб відвідати їх і почати говорити про еміграцію. При зборі документів, в Беершеба зійшов з матір'ю інсульту, а в той же час в Нальчику хворі Аліна старі чоловіки. Не вдалося залишити її, вона не могла залишити її. І так вони входили.

до Звісно, я почула чутки пізніше. Вони сказали, що він був самотнім, даючи здоров'я. Але для мене це був вже часткою життя.

Вона одружилася. Диван. Вона поховала своїх батьків і всіх родичів один за одним: один хворий брат залишився в руках, з яким вона поділилася крихітною квартирою. "Що таке особисте життя!" вона загибла на себе. Це над.

"М'ясорубка."

110 осіб, сім ізольованих груп, «не здорових людей там, м'ясорубка.» Андрій має церебральну пальцю, через яку він відразу відправився з материнської лікарні до державного закладу. Що він пам'ятав? Хірургія на ногах 7 років, після чого не було реабілітації, і вони залишилися - скручені. Новорічні ранки, коли на своїх весняних ніжках він пішов на стадію; запах з дитячих будинків; пагони, коли вони висувалися вікна з хлопцями і блукають по Кабарди на тижні; няня, одна для групи 24 хлопчиків, сплять з відкритими очима ... Директор дитячого будинку, забороняється писати листи на адресу матері, яка збереглася в картці з лікарні. Ці листи самі, повернувшись до відправника один за одним, тільки пізніше він дізнався, що будинок був зведений. Він часто уявив її, мати: що її характер, голос, запах, колір волосся ... Ніколи не мріяли Папи.

Він пам'ятає бажання комп'ютеру для себе, заробляючи роботу консультантом в магазині tech і купуючи його. А як відрізати свої мрії на незалежне управління життєдіяльністю, яке некомерційно було давати вихованцям будинок: «Ви хочете жити самостійно?» Хто хоче тебе? Ви загинете, як тільки ви вийшли! Ми не дамо вам пенсію! І пам'ятаю, як у 26-му році він був переданий в закриту установу, психоневрологічну школу-інтернат, діагностовано як «індалізований». Для них було простіше.

У сирітці він був названий Андрієм. Назва матері - Гузев. Він чинить. На нього мальовувалися люди: до синих очей, до душі, не загарячих відблисків, і до віри: «Для цього життя» «Ми очищаємо шию міністрів і директора школи-інтернату». У сім'ї охоронців дали дозвіл жити в сім'ї охоронців - велика сім'я Баку сьомогодніх пригодників, які часто відвідали Андрію в дитячому будинку. І, як тільки він зламав, він зробив, що він довго мріяв, він написав лист, щоб зачекати мене. Стіни держави, жорстокі люди, нічого в нього загинув віру, надію, любов. Зателефонуйте з Москви "Ми знайшли її." Ось в Нальчику, всі ці роки вони жили на боці.

У той же день в квартирі Алли було чутно дзвін.

- Я довго не вірю. Але коли Андрій назвав мене і ми просто мовчали в трубах за сорок хвилин і кричав, то сказав: «Я збираюся!» – хоча це 10 п.м. на годинник. І сказав він: “Звідти до завтрашнього дня!” і завтра я полетів до нього, мій серце сказав мені, що це було йому, я просто мав дивитися на очі, як синя, як мене і Слава.

За 4 місяці вони були разом, в невеликій квартирі Аліни, де Андрій огороджується за кутом за екраном, щоб він міг навчатися: читати всі дні, які він не встиг в дитинстві - "Дочка Каптана" і "Білий Фанг". Зняти неточність і пристосувати через суд. Знайдено на сайті знайомства свого батька, різак шкіри від сонячної країни. Ми отримали його. Він був щасливий: у віці 58 годин його життя були скидання. У грудні я летю до Нальчика.

до А вже в аеропорту, закопаний в його комірі, зрозумів, що раба прийшла не за нічого, не тільки до сина, а й до мене.

до І я був таким, що тепер я також мати батько, що в той момент я не міг навіть підняти руки, щоб захопити його.

- Боже, все повернулося до нормального, ми повернулися, де ми почали, монітор приходить до життя, і голос Слави почувається з Беершеба. Бог дав нам цю дитину і це стеля щастя. Тепер наші долі об'єднуються знову – до кінця.

Після пари місяців сім'ї листя для Ізраїлю, де раби вже знайшли лікарів для Андрія. Вони будуть літати над дитячим інтернатом і пансіонатами, звідти, звідки Андрієм чудотворно вийшов чоловіком. Над батьківщиною будинку, де не спотворилася одна доля. Над невеликою квартирою, в якій подається два серця на 4 місяці. І над снігоприбираними вічними старцями, «зловити з пропущеним життям в новій землі на швидкості Вони ще встигнуть.

Джерело

Джерело:

Tags

See also

New and interesting