Для мене, як для багатьох інших людей, навчання в університеті прийшла з твердою вірою, що сорти є все.
Учні та батьки заявили, що висока академічна продуктивність відкриє всі двері світу. Високий бал є запорукою успішного життя.
І я сліпо вірив своїх слів...
Я пам'ятаю час, коли я навчаю себе половину життя просто, щоб отримати високий бал на іспиті.
І я думав, що це все добре, але зараз ... Я не хочу, щоб мій дитина навчався, як мій батько зробив.
Він звучить дивним, але я поясню свою позицію.
р
1,1 км Ні про мій сорт.
Немає роботодавця коли-небудь приймав інтерес до своїх університетів!
У будь-якому резюме я не познайомлюсь з стовпчиком «повідомлення», але у всіх безвинях був обов’язковий пункт – «робочий досвід».
Ще один дивний – це те, що мої комп’ютерні навички та спортивні досягнення дають мені більше “ваги” при подачі на нову роботу, ніж п’ять років у тестовій книзі.
2,2 км Я забув все я навчився в університеті.
Моя пам'ять є винятковою, я забув весь матеріал відразу після іспиту. Коли я вперше прийшов на практику, я зрозумів, що у всіх моїх років в університеті я ніколи нічого не дізнався.
І хоча мій клас сказав іншим чином, було багато грибів в голові, скребки знань, які я не знаю, як або куди застосувати.
Як виявилося, 5 років навчання в університеті не дала мені будь-які переваги над іншими «безкоштовними» освіченими людьми.
Нарешті, всього за перші 2 місяці практики, я отримав більше корисних знань і більше професійних навичок, ніж у всіх попередніх 5 років хакінгу.
Чи варто це всі ці роки?
3. У "Добрі знаки" боляче здоров'я.
Якщо хто-небудь може зловити все на літа, я не один з тих людей. Для того, щоб внести знання в голову, мені довелося запам'ятати матеріал. До сеансу я навчився 12-15 годин на добу. Я пам'ятаю в парах і на громадському транспорті, оскільки я не отримував достатньо сну.
У зв’язку з хронічною втомою, моя продуктивність впала, знання не пішли в голову, руки «поки не стоять роботи», день пропущений як фольг.
Сьогодні Я дивився на мій наполегливість, наполегливість і наполегливість - через силу, щоб змусити себе робити, що робить вас хворими. І з якоїсь причини я впевнений, що я не можу повторити цей подвиг знову.
4. У Я не маю часу для інших людей.
В університеті було багато можливостей для отримання мережі корисних знайомств. Але я не зробив.
Навчання і мислення про навчання взяли майже весь час, я не маю достатньо його навіть для особистих справ і зустрічей з друзями.
В університеті є мережа знайомств.
В університеті є вечеря для нових відносин і тестування вашої здатності зробити нові знайомства і підтримувати відносини.
Я помітив наступний цікавий факт, що люди, які були «супутною компанією» в дні навчання, сьогодні добре влаштували своє життя. Є навіть голова МРЕО, але він лише 30. І насправді він рідко пішов на пари.
Якщо у мене є ще один шанс, я хотів би зосередитися менше на навчанні і більше часу на студентських рухах, подіях, вечірках. «червоний диплом», без гаманця, буде обмінюватися за звання «найбільш відповідальної особи».
5. Умань Все, що робить мене гроші сьогодні, я дізнався поза університетом.
Ефективне навчання можливе лише при наявності відсотків. Сучасна освіта вбиває цю дуже зацікавленість, забиваючи голову всілякими теоретичними фактами, які ніколи не знайде їх застосування в реальному житті.
Інколи, перегляд програм на каналі Discovery, я дізнався більше про світ в годину, ніж в 15 років навчання.
Як дізнатися англійську мову всього за 1,5 років, коли я зацікавив її. Незважаючи на те, що «затримувати» навчити його 8 років в школі та ще 5 років в університеті.
Я дізнався, щоб висловити свої думки на папері не в російських уроках, а публікувати статті в моєму блозі і порталах, як LifeHacker.ru.
Ось поради, які я дам сина, коли він йде до школи:
Відмінність 4 і 5 настільки розмита, що навряд чи серйозно впливає на вашу якість життя. Але навчатися в 5, потрібно вкладати більше часу і зусиль. Чи варто робити овець?
Ваші рахунки сплачують свої навички, а не ваші сорти на шматку паперу. Досвід роботи, не позначається. Більший досвід, який ви маєте в різних сферах, найдорожчий ви.
Червоний диплом не дасть вам відчутні переваги, які не можна сказати про впливові знайомства. Зверніть увагу на нові знайомства та спілкування з іншими людьми, вони здатні відкрити перед вами всі двері світу, але не ваш диплом.
Що означає вам, що інші очікування від вас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ця стаття не може бути завершена без участі.
Я підняв дуже серйозну тему і я впевнений, що буде люди, які будуть підтримувати мене і тих, хто не згодні з моїми точками зору.
Так ми будемо обговорюватися в коментарях, які поради ми повинні дати нашим дітям про сучасну освіту.
Джерело
Джерело: