1187
Натисніть кнопку.
В кінці дев'яностих, дуже гарна дівчина з маленького Сибірського міста потрапила до Транс-Сибірської залізниці приблизно в районі Транс-Байкал. Вона хотіла взяти поїзд до Владивосток – вона хотіла навчатися. Ведучий поїзда пояснив дівчині, що немає місць, а точніше, немає нормальних місць - тільки одне місце в подвійному номері залишається в всьому поїзді. Але пристойна дівчина не повинна йти там.
«Що не так?» дівчина запитала.
«Не страшний, волосатий і дуже брудний іноземець з божевільними очима». Великий, неголені і дуже дивний...
В той час як ми були водіння, він намагався перетягнути мене в туалет двічі з ним. Тоді я б не давав хлопця з ванної, я хотів би розбити. У Росії не розуміє нічого, тільки відкинув руки і кидає себе на людей! Його очі голодні і дуже сердитися. Я завжди був на унітазу, яка шукає всіх. А я сказав йому, і він зданий хмелю. Ви не повинні йти в одному відсіку з ним.
Але дівчина дійсно мала йти – вона дійсно хотів дізнатися гідну професію і забути її тьмяної Батьківщини – невелике сибірське місто. До щастя страшного іноземця, дівчина отримала дуже добре, і навіть прощається англійською мовою.
Коли вона входила в відділення, страшний іноземець (боже величезний чоловік) ввічливо стояв (найбільш втомляючи її з відсіку), - сказав hello, вказавши на його щетинках і в життєво-патологічному тоні, - сказав він. Немає води!
«Що не існує води?» дівчина дивилася, «Ди ви подивитеся в туалеті?» - Я був в ньому! Всі крани скручуються, все, що можна витягти - витягти. Я не знаю, як повернути воду! Я можу побачити, що це там! У людей є неголені, з рушниками приходять, і виходять всі поголені і миються. Я намагався дізнатися, що проблема була і всі боялися мене.
- "Ви спробували натиснути крапельниці внизу?" - так, дівчина вказана для замовлення.
до Що таке пельмен? ?
Пізніше я дізнався, чому очі були так голодними. Великих чоловіків зазвичай потрібно їсти хоча б раз на добу, або навіть два. У ресторані не було прийнято кредитну картку, а банкомати на півстанціях Сибірна не приймали, і навіть зараз вони навряд чи тут. І пішов він з Санкт-Петербурга. Він не невеликий чоловік, всі готівки їсти перед Байкалом. На великих станціях піти в місто, щоб подивитися на банкомат, він був боятися - він не хотів залишитися в невідомому місті, і скільки поїзд буде коштувати уточнити, з очевидних причин він не міг.
Через хвилину сусіди іноземця з найближчого відділення вже обговорювали «поглиблене» життя звіри і молодої дівчини, які разом вийшли з відділення і зафіксували себе в туалеті.
Кілька годин пізніше, страшний іноземець, який виявився американський професор, доктор біологічних наук, фахівець з управління проектами і разом з тим учасник більш ніж однієї полярної експедиції, названий Джон Марлен Крум, був милий, чисто поголені, одягнена, в сорочку мила з різьбленням жіночих рук, попелиці і, промінь, спілкувалися з пасажирами через перекладач. Причиною його поведінці, він не пояснював нікому, хоча він неодноразово запитав про це.
З.С. І дівчина, аж до кінця дороги весь автомобіль виглядав безшумним захопленням як тамер диких тварин. Саме так Джон Крум зустрівся з майбутнім дружиною, а зараз занурився фраза «Ди ти натискаєш папочка знизу»? став своїм сімейним жартом, який розказав на обід своїм близьким друзям.
пн1к