David Pogue: 10 Топ Tech Поради щодо економії часу

Кореспондент Девід Для користувачів комп'ютерів, інтернету, смартфонів і камер. Звичайно, ви вже знаєте деякі з них, але, ймовірно, не менше, що ви не знайомі з.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

0:11

Я помітив цікавий характер суспільства і культури. Будь-яка активність при певному ризику вимагає ліцензії, такі як водіння, володіння гарматою, одружитися.

0:22

(Дочка)

000.00 р.

Це стосується всіх ризикованих дій, крім технології. З якоїсь причини немає стандартної програми навчання або курсу для новачків. Ви просто поповнюєте комп'ютер і відправте на вільний рейс. Так як ви повинні з'ясувати це? "Науковий метод насоса". "Це як працює." Так сьогодні я збираюся розповісти про 10 правил, які кожен здається знати, але насправді, вони не є.

0 хв

Отже, перш за все, коли ви сидите в Інтернеті і вам потрібно прокрутити вниз, не використовуйте мишу або прокрутку на правому праві. Це жахливі відходи часу. Використовуйте це лише якщо у вас є часовий збір. Замість натиснути простір. Простір прокручується внизу сторінки. Щоб повернутися до вершини, утримуйте ключ Shift. Так простір прокручується внизу сторінки. Це правило працює в будь-якому браузері.

1:11 км

Також, коли ви заповнюєте один з цих анкет в Інтернеті з даними, я думаю, що ви можете використовувати ключ вкладки, щоб піти з одного поля на інший. Але що про спливаюче меню, де потрібно вказати стан? Не відкривайте його. Ви відчуєте багато калорій! Введіть перший лист вашої держави кілька разів поспіль. Наприклад, якщо вам потрібно Connecticut, введіть літеру C. Якщо ви хочете Техаса, введіть літеру T і отримайте в потрібне місце без відкриття меню.

1:37

Зберігати переміщення. Що робити, коли текст занадто невеликий? Тримайте ключ Ctrl і натисніть кнопку плюс кілька разів. Ви збільшуєте текст за допомогою кожного кліка. Це правило працює на кожному комп'ютері, в кожному браузері. Або натиснути мінус кілька разів, щоб зменшити текст знову. На клавіатурі Apple Mac можна зробити за допомогою кнопки команд.

1:54 км

Коли ви набираєте на Blackberry, Android, і iPhone, не турбуючись на макеті пунктуації, кладуть точку, потім простір, після чого починаємо набирати великий лист. Просто подвоює простір. Телефон поставить точку, простір і великий лист. Натисніть на простір двічі. Неймовірно.

2:14

Як для мобільних телефонів, кожен без винятку, якщо ви хочете, щоб викликати когось, що ви просто говорили, всі ви повинні зробити це натисніть кнопку виклику. Останній номер занурення буде з'являтися в області дайвінгу. Потім натисніть кнопку виклику знову і викликайте. Так ви не повинні йти до списку останніх дзвінків. Так, якщо потрібно викликати когось, просто натисніть кнопку виклик знову.

2:35

Це те, що мене приводять. Коли я закликав когось залишити повідомлення на голосовому листі, я чую голос, "Збережіть повідомлення", а потім ще 15 секунд пошкоджених інструкцій йде, як ми не мали відповіді машини в 45 років! (Дочка). Але я не був. Вимкнено, що є комбінації клавіш, що дозволяє стрибати прямо до цього сигналу.

2:59

Відповідна машина: Після парі, будь ласка, будь ласка.

3:02 км

Девід Паго: На жаль, різні носії мають різні клавішні ярлики, тому ви будете мати, щоб дізнатися правильні комбінації клавіш в залежності від того, що перевізник ви зателефонуєте. Я не сказав, що це буде ідеально.

3:14

Далі Так, більшість ви думаєте, що Google допоможе вам знайти будь-яку сторінку, але це також словник. Введіть слово «визначити» і потім слово, яке ви хочете знати. Вам не доведеться натиснути щось інше. Як ви типу з'явиться визначення. Також є повна база даних авіакомпаній. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Тут ви зможете побачити, куди вилітають відправлення, номер виходу, термінал і тривалість польоту. Вам не потрібен додаток для цього. Існує також конвертер валют і блоків. Знову не потрібно натиснути на будь-які результати. Просто введіть дані в поле і отримайте відповідь.

3:44

Якщо мова йде про текст, коли ви хочете підкреслити це лише приклад. (Дочка) Якщо ви хочете виділити слово, будь ласка, не відходите вічність перетягування миші через неї, як початківця. Двічі клацніть словом. Дивитися на 200. I double-click. І він ретельно вибирає тільки слово. Також не знімайте те, що ви виділили. Ви можете просто набрати зверху. Ця функція в кожній програмі. Крім того, ви можете натиснути двічі і перетягнути мишу, виділивши все, що вам потрібно. Ця дія набагато більш точне. Знову не потрібно видаляти. Просто введіть зверху. (Дочка)

4:23

Затримка жолоба - час між натисканням кнопки затвору і моментом, коли камера фактично знімається. Це дійсно дратує про будь-яку камеру за $ 1000. (Швидкий звук) (Дочка) Це відбувається, тому що камера займає час, щоб розрахувати фокус і вплив. Але якщо натиснути кнопку тільки навпіл, щоб встановити фокус першим, а потім натисніть до кінця, то не буде затримки в роботі! І буде з кожним днем. З цим трюком вартість камери від $50 до $1,000.

4:54

Дуже дякую. Якщо ви йдете, то з будь-якої причини, аудиторія дивиться на слайд замість вас! (Дочка) Коли це відбувається, він працює в Keynote, PowerPoint, будь-яка програма, все, що ви повинні зробити, це натиснути літеру B. Лист Б, щоб непристосувати слайд, і зараз кожен шукає вас. Коли ви готові піти, натисніть B знову, і якщо ви на страйк, ви можете натиснути W, щоб зробити слайд білим. Потім натисніть W знову, щоб повернути картину.

Картопля може заощадити гроші і світити приміщення на місяць

Секрет успіху для всіх Billionaires: The 5 Години

5:25 км

Я знаю, що я сказав вам дуже швидко. І якщо ви пропустили щось, я з радістю надішліть вам список цих порад. У той же час привітання. Ви отримали ліцензію Каліфорнія, щоб дізнатися технологію.

5:34

Добрий день.

5:35

(Applause) Опубліковано

Джерело: www.ted.com/talks/david_pogue_10_top_time_saving_tech_tips/transcript? мова=