лінгвістичні вбивці успіху

3610Р. 4200Р.

НЛП приділяє велику увагу лінгвістикам (так ми говоримо про речі). І ми завжди говоримо про речі. Якщо ми думаємо про те, що живемо самостійно, ми все одно висловлюємо наші думки в нашому внутрішньому діалозі. Таким чином, наші думки стають словами, слова стають діями, дії стають звичаями, звичаями стають характером, і характер визначає нашу долю. Що ми говоримо про речі, навіть якщо ми будемо говорити про себе. Так, які ці мовні вбивці успіху?

слова:

Я хочу
- Я спробую.
Я не можу.

Коли ми скажемо слово «Я хочу», ми висловимо наш намір. Але не намір його отримати. Або ж, робіть щось, щоб отримати його. "Привіт, як, я буду замовити Санта холод наступного року..."

В результаті місце цих цілей (додатково до слова «Я хочу») знаходиться в порядку. Ми часто називаємо їх «подаром». й

Коли ми плануємо досягти чогось за всіма витратами, ми не скажемо «Я хочу, щоб мати це», ми скажемо «У мене це». Або, «Я нічого не зроблю». Слова «будь» або «нехай» працюють і навіть відчувають себе по-різному в тілі. І ми говоримо про речі всередині наших голів, які мають глибокий вплив на терміни цих речей у нашому житті. Це буквально код наших пріоритетів. Або, в інших словах, їх "вага".

Слово «три» дуже просто. Спробуйте натиснути клавішу простору. прямо зараз. Чи працює він? Push, ймовірно, так. Або не натисніть. Але не натискаючи його дуже важко. вимагає великого мистецтва «зрада» ;

Зміни у фізичному світі призводять до результатів. Слово «три» не існує в фізичному світі, це тезування. Виняток, можливо, є «зрада нової страви».

Але це одне, щоб натиснути проміжок, ви кажете, інший, щоб відкрити свій бізнес (наприклад,). Абсолютно. Але я щасливий сказати, що ми навчимося двох найважчих речей у нашому житті.

Згідно з науковцями, найскладнішими навичками, які є майстер-класи людини, є вміння говорити і йти. Якщо ви уявите, скільки операцій потрібно виконувати одночасно, щоб повністю контролювати своє тіло, балансуючи лише дві точки підтримки? І як важко це швидко закріпити м'язи горла, рота і мови, щоб звуки були слова, ви навіть не пам'ятаєте. Але ви навчилися! Навіть без будь-яких знань або досвіду!

І тепер питання тесту:

Ви коли-небудь побачили дитину, “Окай, я спробую дізнатися, як ходити?” Про нас Чому? Не намагайтеся. Він просто бере його і робить його. Відправити І з часом він починає робити це. А потім він отримує краще і краще. І він ніколи не хвилює, що він повинен дізнатися щось нове – він не помітить його! Бо він дізнається, що він потребує. Удосконалення навичок є вторинним.

Не скажеш, що ваші завдання більш складними і складними, ніж завдання дитини. Порівняти багаж досвіду та знань з багажником Вашої дитини, оцінюйте масштаб та не зробіть зайвих зусиль.

Слово «три» не існує в фізичному світі. Ви не можете робити або ви не можете. Решта є психічним... навіть не медитація.

Слово «не можна» ще простіше. Якщо це не питання про те, що ви хочете піднімати вантажівку самостійно без крану, то знову заплутаєте фізику з абстракцією. Але якщо ви попросите себе, «не можу я?» «Я не хочу» й

Якщо це все про «не хочеш», то це про те, що чесність. (Для інших, ви можете повісити цю локшину так само, як вам подобається, всім дорослим відомо, що «не може бути» - це політична форма «Я не буду», а отже, ввічлива відповідь «Я розумію». . . ?

А якщо ви застрягаєте просто “Я не знаю, як”, то попросіть дитину, яка навчається ходити, як ви зараз живете.

Підсумок: Дякуемо! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І якщо ми ще не зробили, що ми не хочемо. А потім ви можете визнати себе, і вибрати щось інше - що ми хочемо більше і будемо йти до неї, і не мріяти про нього і замовити від Санта Клауса. Однак кожна людина обирає життя в ілюзії або реальності.

Нарешті, питання для вступу: Майже місяць пройшов з початку року, що ви зробили під час цього часу, щоб перейти до мети?

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: vk.com/feed?w=wall-40615235_50266