Остання година життя

Уявіть, що у вас є лише кілька хвилин, щоб жити, можливо, час і якось ви точно знаєте, коли ви збираєтеся померти. Що б ви робили з вашої останньої дорогоцінної години на землі?

Якщо ви змогли завершити свою роботу в цей час, ви знаєте, як це зробити?

Як ви берете ваш останнього дихання, ви будете задоволені, що ви зробили все в житті, щоб виконати ваші зобов'язання до природи і до вашого себе?

Не тільки важлива остання година, але важливі останні враження. Останні враження створюють перехід на майбутні прояви, якщо будь-який. Визволення з нижчих гармоній нічого не робить, для закінчення все забуте, і ви повернулися до цього світу. Ви забуваєте, що ви хотіли б звільнитися, щоб стати Будда.

У реальному світі всі косметики присутні одночасно, завжди вібруючи, завжди чекаючи сина чекати батька моряка. У проявляється світ, все має початок і все має кінець. У реальному світі все завжди присутній, і один день ви можете забути все і залишити його назавжди.

Свобода – мільйон разів більше цінних, ніж визволення. Вільний чоловік залишається власним господарем у рабстві. Наприклад, я даю вам щось, сказати, автомобіль, який не має палива, тому автомобіль не може йти. Ваш автомобіль потребує особливого палива, але тільки ви можете визначити, що паливо це і де його отримати.

Ви повинні з'ясувати, як переробити ідеї, щоб зробити їх. Ваш автомобіль не може працювати на паливі, що мій автомобіль працює. Пропонуємо Вам тільки сировину. Ви повинні витягти з цієї сировини, що ви можете використовувати. Вистачить на диск.

Органічне життя дуже крихке. У будь-який момент планетарне тіло може загинути. Завжди на межі смерті. І якщо ви змогли жити ще один день, це тільки випадково, надану вам природою. Якщо ви живете не менше однієї години, ви можете розглянути себе щасливим. З моменту зачаття ми живемо в часі, запозичених.

Життя в цьому світі ви повинні відчувати смерть кожен другий, щоб зберегти ваші справи в порядку, навіть в останній час. Але як ви знаєте, що час буде останній? За лояльність, отримайте ваші справи з природою і собі кожну годину життя, щоб ви ніколи не зловили охорону. Ця людина повинна бути навчена в школі, а також дихання, харчування, переміщення та дихання. Це має бути частиною програми освіти. Варто вчити, як продемонструвати існування себе, а також як сформувати свідомість.

Питання: Що робити, якщо ви не відчуваєте себе як щось ліве незакінчене?

Не відповідав. Він зважився і сказав,

- Поставити себе, хто буде важко, якщо ви померли, як собака? На момент смерті ви повинні повністю усвідомлювати себе і відчувати, що ви зробили все можливе, щоб зробити повне використання вашого життя.

Ви не знаєте про себе зараз. Але кожен день ви занурюєте глибше і глибше в цей пакет кісток і дізнаєте більше і більше деталей. День на день ви відкриєте для себе те, що ви не зробили, і що вам потрібно зробити. Справжня людина - той, хто видобувається з життя, що був цінним в ньому і сказав: «Не можна вмирати». Намагатися жити в житті, таким чином, що можна сказати самому собі в будь-який день: «Для мене можна загинути, не пошкодити. й

Не відходив останній час життя, оскільки це може бути найважливішим для вас. Якщо ви помиляєте їх, то ви можете пошкодити їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Знаючи, що наступна година буде вашим останнім, замочивши враження, що це принесе вам справжній гурман. При дзвінках на сонці, завжди буде готовий. Майстер знає, як витягти з кожного смачного шматка останні краплі найцінніше. Вчимося бути майстрами життя.

Коли я був молодий, я вивчив ремесла парфумів. Я навчився вийти з життя своєї сутності, його тонкощі властивості. У всьому, подивіться на найцінніші, здатні відокремити тонку від грубої. Хто навчився видобути сутність, найцінніше кожного моменту життя, має свідомість кожної якості.

Він не здатний до того, що будь-який шавлія буде робити в світ.

Ви не можете мати вибір в останні моменти вашого життя, де або з ким бути, але ви повинні вибрати, наскільки цінними ви будете витрачати їх. Уміння видобувати цінні речі з життя є такою ж, що і можливість вилучення з їжі, повітря і вражень тих речовин, які необхідні для будівництва вищих органів. Якщо ви хочете видобути найцінніші речі від життя для себе, вона все ще повинна служити найвищою хорошою, достатньо тримати трохи. Робота над собою на користь інших - це розумний спосіб отримати найкращий з життя для себе. Якщо ви не задоволені останню годину, ви не будете задоволені своїм життям. Для того, щоб померти від того, що не можна повторно. Для того, щоб позбавити себе від вартості життя.

Щоб жити в цьому світі з початку до кінця - це ще один прояв Абсолюту. Всі великі філософи ретельно підготували себе для приїзду останнього часу їх життя. І тепер я даю вам вправу підготуватися до моєї останньої години на землі. Спробуйте не спотворювати одне слово запропонованого фізичного навантаження.

Вправа: Повернутися на годину просто минуло, якщо це буде ваша остання година на землі, і ви просто усвідомили, що ви померли. Запропонуйте себе, ви щасливі з останню годину життя?

Тепер перейменуйте себе і встановіть ціль на наступну годину (якщо ви хочете, щоб жити це), щоб отримати трохи більше життя, ніж ви встигли в попередньому часі. Визначте, де і коли ви повинні були більш свідомими, де ви повинні відображатися більш внутрішній вогонь.

Тепер відкрийте свої очі широким: від цього я маю на увазі відкрити для більших можливостей, бути трохи більше, ніж ви були в попередньому часі. Так як ви знаєте, що це ваша остання година і ви нічого не втратите, спробуйте отримати відвагу принаймні зараз. Звичайно, але не приступати.

Зовсіміть себе краще, подивіться на автомобіль ззовні. Тепер, що ви заперечуєте, нічого не думають про збереження вашої репутації, ваш престиж.

І відтепер, аж до останнього часу, наполегливо прагнути отримати якомога більше цінних від життя, розвивати інтуїцію. Прийміть хоча б кілька разів на кожну годину, щоб оцінити минулу годину неупереджено, а потім налаштуйте, щоб витягти ще більше корисної години.

Якщо ви вважаєте, що кожен час, як блок життя, робимо все, щоб зробити більшу частину життя. Примусити себе знайти спосіб, який зробить кожну наступну годину більше, ніж попередній, але в той же час дав можливість сплатити борги, накопичені в даний момент. Підвищення самообробності або самовідомості «Я», а також здатності контролювати себе, змінить роботу вашої машини, яка є показанням реальних змін. Неважливо, що автомобіль думає.

... Проживати решту вашого життя, що нагадує вашу смертну годину після години не патологічний. Не можна отримати більше життя, ніж хворий рак, який знає, коли він загине. І якщо він ретельно продумав, як провести залишилися дні, він не змінить своє життя, але може дозволити собі піти, де він був довго, але що він не може обійтися нормальними обставинами.

Людина, яка знає, що він збирається вмирати, зробить більшу частину кожного решти часу свого життя. Це те, що Христос означав, коли він сказав, що останні дні прийде найближчим часом, дні до останнього суддею. Ми всі звернулися до суду, але це не інші люди, які судять нас, але ми, хто робить остаточну оцінку нашого життя. Ми не повинні вдаватися до найсерйозніших іспитів, де найсерйозніший суддя – наше само.

Кожна людина, яка береться без рідного моменту, являє собою частинку вічного створення. Отже, в будь-який момент можуть бути видобуті найсвіжіші речовини, які можуть бути названі «оцінкою життя».

Думка речовини «повітряна» або речовина «імпресії». Нарешті, малюємо речовину «момент» психічно. Так, вони дійсно речовини, навіть моменти часу.

Якщо ми досягнемо вилучення дрібних речовин з цих сирних речовин, рано чи пізно ми будемо платити ціну. Цей закон називається Законом рівноваги. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми не несемо відповідальності. Оплатити відразу ж це те, що називається «відновлення». «Діти» – це мислення, почуття, переміщення, але «реальна активність» сплачується відразу.

Для того, щоб зробити це лише одне: для того, щоб витягти хінтесанс з кожного моменту життя і сплатити всі борги до природи і до себе в той же час, але тільки при наявності самого себе можна негайно оплатити.

Реальне життя складається не при зміні активності, але при зміні якості діяльності. Фат - долина. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це не дуже пізно, щоб зробити це зараз, навіть якщо ви були більшість з вашого життя приховує. На сьогоднішній день ви можете розпочати підготовку до смерті та водночас покращувати якість життя. Але не чекайте до початку, ви можете насправді мати одну годину, щоб жити.

Питання: Ми можемо розповісти про це іншим особам? Я думаю, що ми чули тут вночі.

Відповідь: Ви можете повторити це слово для слова, але якщо ви робите це для себе, це буде означати нічого до інших. Залежність є інструментом або інструментом дії. Подумайте про це і дізнайтесь, чому це правда.

Питання: Таким чином, ми не можемо оплатити наші борги, якщо ми не існуєможливих і не існує.

Відповідь: Чому ви повинні платити стільки? Для чого? Якщо життя є просто випадковою, не існує сенсу. Це не означає, що він повинен нести самогубство. Навпаки ми повинні докладати максимум зусиль, щоб жити. Середня людина завжди живе, просто плаваючи з потоком. Він не просто спить, він повністю мертвий. Щоб по-справжньому жити, потрібно сприяти зусиллям природи, приймати від життя активно, і не діяти пасивно - як вона виходить.

Вилучення найцінніших від життя, необхідно мати можливість керувати вашими побажаннями. Побачити, як неупереджено можна оцінити самостійно. Взяти увагу на себе, і ви дізнаєтеся, як багато дивовижних способів є неупередженими. Кожного разу психічно відзначають різні моменти прояву бажань. Зроби все те ж, але усвідомлювати їх присутність. Залийте кров у світ, але з більшої площини.

В кінці кожної години оцінюючи свої переваги, уявляйте прокидку в абсолютно незнайомому світі, у порівнянні з попереднім часом. Слід зазначити, що видиме продовження життя передчасної години фактично змінюється погодинно, хоча предмети і люди з'являються однаковими. Згодом ви дізнаєтеся, щоб побачити себе як привид речовини, яка проходить з одного світу в інший, як незапрошення гостя природи.

Якщо ви подивитеся на це з цієї точки зору, оціните все, що відбувається в звичайному житті. Побачити результати всіх ваших праць в минулому, подумайте про те, що добре це зараз, в останній час життя. Ті, хто займається роботою, є багато способів, що померли до цього світу, і в той же час живіше, ніж всі інші. Робота... Щось дивний, непристойний, але для багатьох життів без неї незмислий.

У звичайному сенсі життя ванності. Неважливо, як великі досягнення на земляних вагах, здавалося б, рано чи пізно перетворилися в втрату. Часові пили навіть зерна піску. Забутий рано чи пізно. Для того, щоб зрозуміти істинні можливості життя на землі, необхідно знайти те, що можна досягти в цьому світі і що буде дійсно корисним в реальному світі.

Дивитися близько життя всіх великих чоловіків, які замовили руки і виправили над іншими. Що робити зараз, після смерті? Навіть в житті, всі ці речі не були порожніми. Ми не тут, щоб похвалити себе і нагородити себе; найпомітніша річ про середню людину, щоб задовільнити м'якоть більш швидко.

Більшість людей знайдуть багато звичок не працювати над собою. Вони повністю полоняють своїх слабких сторін. Це не про них, але про вас. Я не потребує послідовників, я більше зацікавлений у пошуку хороших організаторів, реальних бійців для нового світу. Я розумію слабкість організації, адже в цьому випадку це не просто організація, яка буде проактивною.

По-перше, навчайтеся жити з найбільшою перевагою кожного разу. Зробіть детальний план за останні години життя. Щоб зрозуміти, як вмирати, потрібно покласти глибокі корені в житті, тільки тоді можна вмирати як чоловіка, не як собака. Але не всім дозволено вмирати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Померти в цьому світі назавжди - це честь. Така честь повинна бути оплачена для свідомої роботи та свідомих страждань. Що потрібно заробити.

Поспішайте уявити свою останню годину на землі порівняно чітко. Пишіть сценарій за цей останній час, якби це було кіно. Поставити себе, «Чи хочу, щоб провести мій останній час?» Якщо відповідь не задовольнить вас, перезаписати скрипт до того, як вам сподобалося.

Шукайте життя як бізнес. Для Вас час – гроші життя. Коли ви прийшли в цей світ, ви дали певну суму, яку ви не можете перевищити. Час - єдина валюта, яку ви платите за життя. Тепер ви побачите, як фолишно ви привели її більшість.

Ви навіть не досягнете мети життя відпочинку. Як підприємці, ви не змогли, як споживачі життя, ви заперечили себе. Все про своє життя ви думали, що все було нічого, і тепер ви знайдете, що це не для нічого. Ви платите за використання вашого часу, тому кожен момент, який ви знаходитесь тут, коштує щось.

Як ви коли-небудь зробите для цієї втрати? Чи є це постійне або тимчасове збиток на свій банківський рахунок? Ви втратили або успішно інвестували гроші? Якщо ви витрачаєте всі гроші на відпочинок, то у вас нічого не залишилося, але довге за минуле.

Протягом багатьох років ви витратили свій час, якщо батьки подарували вам відкритий банківський рахунок. Але стан відхилений, ви згорнулися і виявили, що ви були самостійно і не можете розраховувати на всіх. У банківському рахунку немає часу. Заробляйте кожну годину життя. Все про своє життя, яке ви починали, як дитина, і витрачати час на молодят.

Наш головний ворог, який запобігає нам від здійснення необхідних зусиль, безперечно. Я знаю, що у вас є багато звичок і звичок, щоб не приготувати себе за останні години. Habit - це велика потужність, але як тільки ви починаєте, ви можете дізнатися більше і більше.

Не відходив один день, змусити себе не менше години на добу, щоб виставити себе, інакше ви втратите все, що ви отримали. Подумайте про те, що саме ваша остання година, як клас балету – ви повинні практикувати своє життя. Для мене це вправа займає чотири години на добу, і в юнаці я присвятив двічі більше до нього. опублікований

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятаєте, просто змінивши наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.darshi.ru/library/gurd/