Це як APC.

Не так давно на шосе Краснодар-Новороссійськ потрапив в страшний джем руху. Причиною цього стала довга колона військової техніки, в якій було багато цікавих речей. Але мій погляд, що день приваблював нові (навіть, натерти до блиску) APCs. У них було багато. Через двадцять хвилин з'явився резиденція. Я шукав, як ці машини народилися, і це те, що я знайшов. У вас буде 27 фото і текст...
Джерело

Так: голі тіла, заводські працівники кажуть «гонадола», приїжджають неподалік Викса. Вже зварні, пофарбовані і частини підвіски електропроводки і механізації.

Шинмонтаж. Витягування шини на диск здійснюється вручну.

Потім кузови з гвинтовими колесами, стоять на лінії складання.

Всередині корпусу кладуть автодоріг та інсталяційні пристрої.

499.00 Р

Конвеєр. Без автоматизації. Не працює. Всі руки. Не існує пневматичних інструментів. Єдине, що авторська пила була перкусійною гайкою, для незламних колісних гайок. І один, електричний, важкий. Однак всі операції та деталі суворо контролюються. Саме тому відсоток скарг дуже низький.

АГП повністю гідро- і газоізоляція. Фото показує двері з газоаналізатором.

Монтаж речей. Компанія є військовим, тому фотографія була дуже щільною.

, м. Київ

Конвеєр. Самі автомобілі не йдуть, під ними переміщають стрічку з опорами.

Ваги дійсно вражаючі.

Мотор і КАМАЗ коробки передач, двигун має два турбіни, що продуваються в різних секціях. Механічна TNVD. Без будь-яких євро - HUEVRO

Хлопці на заводі працюють так швидко, щоб їх силуети розмити в рамі.

Транспортні засоби з встановленими електростанціями.

Магазин декупації та налаштування.

р.

Магазини.

Потім машини йдуть в установку, що замовляється. Вже обговорюється матеріал шкіри, що знаходиться на території готелю. В цілому, APC вже є повними модифікаціями: плаваючі та незгодні, апарат зв'язку, командний поштовий автомобіль (замість вежі, «похил» над посадковим відсіком) і багато іншого, що клієнт замовляє. У вас є навіть пікап вантажівка.

р.

У цьому магазині всі товари переходять самостійно. Головне, щоб бути обережним, вони можуть подрібнити.

Різні модифікації машин.

Немає такого кольору в цьому стовпчику.

А можливо, є...

Всі автомобілі чекають тестовий марш, це 100 кілометрів з заводським водієм, а потім ще 50 км з представником замовника. І тільки тоді, якщо ніщо не впав і зламав, продукція відвантажується до замовника.

басейн. Частина тестового маршу.
Він плавання! Не швидкісний, звичайно. Але не титан. Не заспокійливий. Він плаває і навіть нахили в поворотах, як справжній корабель.

З води. Дуже ефектно виглядає.

Після маршу продукти приводяться до державного прийняття. Перевірити все. Літерально.

Далі автор статті йде в полігон. Також була валена APC. Посада знаходиться на території заводу. Не великий. Стандартний набір перешкод, що є стандартним і "холодним" проходить тестову техніку.

Не було ніяких проблем.

Я отримав все.

Джерело: