Arzamas Машинобудівний завод

Наші бронетехніки відомі по всьому світу. Вони боролися в багатьох гарячих плям і знаходяться в обслуговуванні з низкою країн. І вони виробляють тільки одну рослину в Нижній Новгородській області.

36 фото рослини та APC через e-x-i-l-e

Почнемо наш тур з класом. Я думаю, що кожен хлопчик мріє навчатися в такому класі, як дитина. Звісно, тому що є реальним APC, і навіть в розділі.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

31340 р.

08 мар

09 мар

10 хв

11.

Це БТР-80 - мабуть найвідоміша машина з усього асортименту рослини. Знайдіть в інтернеті інформацію про те, яка машина і що вона славиться, не складе труднощів. Я хочу показати вам, що вона робить. Для цього ми залишаємо стіни навчальної кімнати і відправимо на заводський полігон. Чекаємо нас.

, Україна

13 хв

14.

15.00 р.

Важко знайти гідну перешкоду для БТР. Цей 14-тонний гігант навіть плавати.

р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

Поплавляє за рахунок гвинта, розташованого позаду і в звичайному стані закритий клапан:

21.

22.

71386

Звичайно, ви насправді не купите в пудлі. Для розвитку навичок і перевірки буйності на заводі є спеціальний басейн, який займає цілий магазин. Його глибина в деяких місцях досягає 6 метрів.

24.

до 1 2 3 4 5+

25.

Територія рослин:

27.

28.

29 кв.м.

І ось різні модифікації БТР-80

31.

32.

BTR-90, який повинен замінити його, але ніколи не виріс, є одним і в півтора рази більше, ніж його попередник:

Замість пропелера, він має дві потужні турбіни, що за ним, що дозволяє не тільки плавати перешкоди, але і розвивати гідну швидкість.

На додаток до бронетехніки завод активно освоює виробництво броньованих джипів - тигрів і ведмедів. Тигр:

, Україна

36.00 Р

Джерело: