Вішалка в Судан Фотограф Кевін Картер, отримав премію Пулітцера в 1994 році за свою роботу. Картка показаний дівчині з голоду. Незабаром вона загине, а великий кондор на фоні готовий до неї. Фото подарувала весь цивілізований світ. Походження дівчини невідоме всім, в тому числі фотографа. Він зняв, кинувся від предатора і подивився дитину. Кевін Carter був членом клубу Bang, чотири безболісних фотожурналісти, які подорожують по Африці в пошуках фотосесій. За два місяці після отримання премії Картер відповідав самогубцям. Ймовірно підірвав спогади про те, що він побачив у Судані.
"Хлопчик з гранатом"
Невинний хлопчик з іграшкам гранатом у руці - знаменита робота фотографа Діана Арбуса. Назва хлопчика - Colin Wood, син відомого тенісиста Sidney Wood. У правій руці хлопчик клацує гранату, у лівій руці порожня. Особа дитини зображує не терор, не боятися. Діана довгий час підібрав правий кут зйомки, в результаті хлопець не може стояти його і розтушувати «Схоту вже!» У 2005 році фото продається за $ 408,000.
Джон Ф. Кеннеді Assassin Shot«Освальд був привезений зовні. Я чекав камери. Повернутися до громадян. Освальд взяв кілька кроків. Я натискаю випуск затвору. Як тільки постріли вигнали, я натискав спуск знову, але мій спалах не встигав заряджати. Я почав турбуватися про першу фотографію, а через два години я пішов показати фотографії. - Роберт Джексон. Ця фотографія є однією з найвідоміших в історії фотографії.
1 999 р.
Мерлін.Марилін Монро. Під час зйомки дівчина дивилася, що дав фото ще більше шармів, таємничості та настрою.
"Стандарт"Вулиця пана загрожує фотографа з гарматою. Так, дитина тільки 11 років і гармата своїми руками - іграшка. Він просто грає свою гру. Але якщо ви подивитеся уважно, ви не побачите будь-яку гру в очах.
Габаритний зображення
"Зберегти кошеня!"Ні, це не картина з корейського ресторану. Ця кошеня Helulu вирішила перевірити, що господарі готували на вечерю, і викопані в горщик локшини.
Р
"Найпопулярніші поцілунки"Це було перше фото свого роду, щоб бути визнаним по всій Америці. Фото було прийнято в публічному місці, і його творець був поставлений на випробування для «запаювання». Однак поширення фото не зупинилося.
"Трап"Вишуканий чоловік з собакою впав у пастку, акуратно розміщується фотографом.
"Пікасо".Дивитися на хліб! Тільки чотири пальця! Саме тому я вирішив назвати це фото «Picasso», «Пікассо»
"Життя дорослих"Три американські дівчата йдуть на одному з алей Севільї, Іспанія. Для довгої листівки з цим зображенням було найпопулярнішим у Сполучених Штатах.
"Вінстон"27 січня 1941 р. На фотостудії 10 Downing Street, щоб зробити деякі його портрети, демонструючи його стійкість і визначення. Однак його альтанки було занадто розслабленим в непритомності всього - з сигаром в руках, великий чоловік не відповідає образу, який фотограф Yousuf Karsh хотів. Він підійшов великий політик і в різкому русі витягнув сигар прямо з рота. В результаті трохи вище. На фотографі, і він, в свою чергу, пресує спуск. Таким чином, людство отримала один з найвідоміших портретів Вінстонської Церкви.
363194
"Ретреат"Відступ морських піхоти США у 1950 р. через нелюдські заморозки. Під час Корейської війни генерал МакАртур перевищив свої можливості і був абсолютно впевнений у успіху кампанії. Так він думав перед контратаком китайських військ, після чого він сказав його знамениту фразу: «Ретреат!» Ми рухаємось в неправильному напрямку!
"Домашня робота"Картина не має конкретної теми, але каркас досить відомий. Хлопці будинку гордо тримають дві величезні пляшки спирту. Його обличчя випромінює радість і почуття виконання. Дівчата на фоні не можуть приховувати їх захоплення.
Джерело Ваш текст за посиланням. й