Жидобандр в Окупації.

Я залишаю Севастополь з смарагістю. З печаткою для міста, яке було теплим, полум'яним, чистим. Красиве місто біля моря, як я пам'ятаю його на початку 90-х, коли я прийшов тут на відпочинок з батьками на місяць. Місто було закрито в часі, і як я пройшов контрольний пункт, я відчував підключення до деяких дуже важливих секретів. Далі проживали в салоні на зрощеному лайнері, які блукають через нескінченні пам'ятки Севастополя, місця військового слави; пляжі, панорами, гребене колесо, морські прогулянки. І в день міста було найкрасивіші феєрверки, які я коли-небудь бачив в моєму житті, коли феєрверки знімаються з усіх суден і відображають на поверхні моря. Ось як я збираюся спробувати його пам'ятати, щоб вивести з мого розуму незнайоме місто я бачив останні два тижні.
Як народжується фашизм? Коли настає момент, коли диски починають бачити своїх найгірших ворогів? Коли піна починає збиратися в роті? Хто є першим, щоб потерти при гідному натовпі людей починається chanting: палити її, вона відьма! Всі проблеми з нею!
Це те ж саме зараз. Люди готові відірвати нас, не розуміючи, що ми хочемо дати їм свободу.
Досвід, який я отримав під час окупації, був тим, що в Берліні в «30-ті роки». Коли ви усвідомлюєте, що якщо люди в місті розуміють, хто ви, ніхто не збереже вас. У поліція є з ними, бабусі з ними, власники магазинів, водіїв таксі, бармени в кафе і ресторанах. Прогулянка по вулицях і перевірці посвідки на проживання, або нап'яте самозахист, позбавляє від знань вулиць і бухт міста.
У мене є багато контактів міцних і сміливих хлопців, які роблять щось ще в такому блораді. Допомогти частинам, поширення принаймні деякої правдивої інформації, в кінці тільки боротьби за мир. Але якщо я спійманий, я знаю, що я не зателефоную їм за допомогу. Або вони зловлять їх. Ми кілька. Ми отримуємо спійманий.
Подруга під назвою пізно одна ніч. Займали своїх друзів, ходили додому з гойдалками та поставками для нашого військового майбутнього. Один місцевого хлопця, один з Вінниці, і журналіст з Росії. В даний час SS-випадок (Севастополь самозахист) розбиває двері. Моя подруга просить, що робити? Я не знаю. У мене є адреса, але вона для мене, щоб піти там окремо. Я також закликав активістів, які я знаю.
до Що робити?
Прей, вони розповідають мені, головне знати, де вони йдуть. Тоді ви можете приїхати і придбати гроші. Червонемпіон, як жертви Кіднапінгу. Нормальна практика. Я рятувальний два люди сьогодні, збитий, але найголовніше живий.
Люди, які збираються. Про те, що хтось знову зникнув. Дівчата захопили на в’їзді до Криму, хтось втратив сусіда, хтось побили. А друг пише, що він був мисливцем в місті.
Ми маємо кольорові стрічки в нашій кишені. Просто в разі. Корисно.
Ми орендували офіціанти в ресторані Рим на площі Нахімова. Ми не зловживали в інтернеті. Я і мої друзі Рома і Маша з Києва. Марія Skyped з батьком, забуваючи бути обережним. Про настрій в місті. Два уніформованих поліцейських і двох козаків вводять. Вони просять документи. Учні показали паспорти з дозволом на проживання в Києві, хоча у мене був паспорт, наказав, що я був з Ялти, і я не взяв паспорт. Помітно і наполегливо ми надягали в будиночок мавпи і взяли до Леніна ROVD. До речі, я застрягав перекручений паспорт під моїм одягом в області біцепсів. Ось ми йдемо. За допомогою системи дверей і барів до четвертого поверху. Хлопці, які перебували в передпокої, і я був першою особою, щоб перевірити.
? Колапс )
Я багато і багато. І про складну долю життя в Ялті, і про ремонт на дачі морем, які батьки просто закінчили на кредит і чекали на літо, і зараз поспішають. Повністю відмовлено у наданні відбитків пальців – православна віра не дає. Не знаю, чому. Я шукав, навіть вимушено знімати взуття. Вони були повністю змащеними, але вони ніколи не доторкнулися руки. В кінці години, вони дозволяють мені зареєструватися протокол в ім'я якогось іншого, взяв на себе картину на телефоні, взяв картку з зопарку, і вирішив дати.
Маша і я зроблю благополучно і попросив чекати другу Я пішов від гріха.
У найближчому офісі він пише:
"Політно зв'язавшись з RO (повідомо про те, що ви будете жити на Майдані) тільки один раз звучав на диктофоні від лейтенанта) У той же лейтенант запитав мене і попросив мене вийти за хвилину. Я хочу взяти тіло, я сказав, що він не збирається кудись. Через два хвилини він працює з офісу з телефоном, а другий символ з'являється! Він показує текстові повідомлення від друзів, які дізналися, що ми перебуваємо в Криму і скажуть: «Коли буде пам'ятник Леніну?» Людина запитує мене, щоб дати йому мій ноутбук (особисті деталі були довго на крипто диск, ебать ви знайдете) Про нас А потім побачили, що люди з Києва на комп'ютерних фотографіях Майдану, Севастополя та Леніна!!! Другий, третій, четвертий персонаж! У скатертинах, поніте, на запитання «Чому ти?» штовхайте куртку і посмішку демонстративно. І тепер без ноутбука і телефонів я сидю на півгодини в наступному офісі. Я врахував всі персонажі з інтелектом не вище, ніж нижняк і лейтенант разом. «Хто заряджається? скільки ти? Що потрібно? Що ви думаєте? (до відповіді останнього питання, я повинен стояти перед ними, в якому вони народилися, і показати все до сантиметра). Може бути, вони доходять до Європи? Вони не торкнулися руки, просили хвилі перед ними.
Я знайшов відео з Роми на моєму ноутбуці, де я поставив боргу на військовій ч, деякі плакати з дії (літнього вечора!!! за День Шевченка) і фотографії. Згідно з заявою Міністерства закордонних справ України, Державної фіскальної служби України Рома впав на фольгу, щоб нічого не знати, де я жити не пам'ятаю, ні прізвище і номер, зустрінеться з шансом.
Але бачити родичів Севастополя ще боїться, хлопці не били.
Баша на людей, які забувають, що їх оточені іншими.
Після референдуму я пішов до Києва. Севастополь засвідчив Рашистів і їх симпатізаторів, які не знають, що вони роблять. Українські телеканали та українські прапори Попри те, що Росія не допоможе їм, але змусить їх гірше, не має значення їм. Росія відхилятиме все про санкції і на нас, Жидобандери всіх верств, релігій і поколінь. Будь-який, хто бажає свободи.
Вони починають спалювати відьми.
Микола Базаркін

Я знаю Коля. Він потрапив у США 5 років тому від Канади до південного Чилі. Це був як рік і половина. Я отримав разом з усіма. Виконаний пакіфіст. І я бачу, трахнув вгору. Я не вірю в медіа, але Kole do.

Насправді, це момент, що говорить. У Криму журналісти гасуть і зраджуються. Завжди буває в таких випадках: коли щось погане, нехай і кримінальне, і вони намагаються не залишити слідів. Або коли вони відчувають глибоко неправильно. Ось чому я повинен називати речі своїми правими іменами. росіяни, які підтримують Путіна, є найбільш кримчанами (хоча остання - дика суміш націй і радянських народів).
JavaScript licenses API Веб-сайт