Кремль в Криму

Олег Козирев

Прийнято. Кремля зуміла втекти до Криму.

Не спілкувалися з друзями в стилі:
до Чи не наш Крим.
- Так, не скажеш мене. Аляска, чому ми віддаємо Аляска?
- Я. І БеллінгсХаузен не турбував Антарктиди.
до Так, пінгвіни будуть чудово мати в Росії, вони веселі. І коала.
- Я. Наші пляжі, які ці пляжі? Не менше Америка має Гаваї.
Якщо Росія мала свою Гаваю.

Такі розмови не означали, що ми хотіли б виграти щось або відкусити, але лише таку вічно російську «якщо тільки Kabys». Звичайно я б. А колонія на Марсі. І більший будинок. І будуть вищі пенсії. І навчайтеся вирощувати зуби. І золоті рибки.

Це природний і нормальний для людини подряпини його живота на пляжі, щоб подумати про те, що так добре для себе і чому б не за свою країну.

І так це так сталося, що майже попадало в опади рейтингів, майже заселивши всю економіку, майже всі вже зрізали і збудували червоні книжкові ліси, майже всі береги країни загиблими, майже всі реформи не вдалося, школи і лікарні методично закінчували від правителя, над яким була вже сміється ціла країна, цей правитель раптом згасає з квадроміра, загнічує його хвоста і несе Крим у своїх зубах.
Це саме той самий фрагмент чарівних снів майже всієї країни (не менше чоловічої частини його).

Бог, що це, виходить, був правий «Наша Раша». Зареєструватися! Тут він, наш Кримушка, родопат, рідний, nerd of our kin. Приїжджайте тут, Кримчура, де ви були всі ці роки, впадаючи в піску, влийте в вухах, торпедо шахту в велю. І є такий високий триколір в моєму серці. Це історія прямо перед очима. Так само, як Петро Великий, так само, як і Рурик, так само, як Єрмак — ось це — перед нами, ми сміливо ввели в армію квартиру до нашого брата, особливо з тих пір, як і у нас були ключі та брат немислимо дозволяти нам в приміщення жити з морською зброєю. І виграли славну перемогу. Більярдні бендери кладуть в одну паличку. Тут вона міцна російська, тут вона хороша.

І країна раптом дивилася в новий спосіб в ці зло прикуси очі, що Крим приніс нам. Ну, як не сором'язливі Його, як не пробачити блоя Кремля. І тут він урочисто переноситься на ланцюжок золота. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І він знову занурився в башту, люди зайнято загортаються ланцюжками і відправляються на скребкування п'ятої колони золотого хутра.

Ми стояти в опозиції, плутати. Навколо нас урочисто керуються janitors-Tajiks з російськими прапорами, обстрілом RA-SI-Ya! Якщо ми не відразу стали патріотичними. Немає нічого ми можемо зробити. Кремль, миючим кремом, має загиблий в Крим, приглушений до нього, як життєва лінія, так і міцна фірма на деякий час. Ця твердість не заваджена для Росії або світу. Але він взяв додатковий час, допущений до себе. Не для довгого, хоча.

English, Українська, Français...

Tags

See also

New and interesting