"Колобок" більш Сибірський

Шанехок

Були бабаї та бабаї. Бабаї буде дратувати: "Пекі мене, бабайка, shanezhok." - "Хо плита"? Немає труднощів. "І ви скрабуєте тушки, виходите з блоку: ви можете мати досить неприємності."

Baba's aidat, туш scrubriot, a flock of methiot, і пара ручних, got messed up. Я подрібнила його зі сметаною, замочивши її в травні, і покладіть його на вікно, щоб перезапустити.

Шанежок кладуть і кладуть довгий карниз - від вікна до бесіди, від бесіди до підлоги, на підлозі до вишні, проковтнути через поріг в сенкі, від шишок до ганку, від ганку до двору, від двору за дверима, посунути далі і далі.

На юлі, але зустріч у Ушкіна: «Шанежок, shanezhok!» Я твій плакат! - "Не лякаю мене, Оушкнянь, я співаю пісні", - лікує shanezhok і chanter:

Я мастрир,
Флок метона,
Є сметана,
У травні замаріон,
На вівці є інтрига;
Я пішов мій дід,
Я пішов від бабусі,
З вами, качка, але я буду це занадто!

І пішов він: тепер до пишноти і подивився! «Шанжок, shanezhok, я поставу!» «Не підійти мене, beady biryuk! Я співаю пісню.

Я мастрир,
Флок метона,
Є сметана,
У травні замаріон,
На вівці є інтрига;
Я пішов мій дід,
Я пішов від бабусі,
Я пішов з крохмалю.
Я зустріюсь з вами, але я теж хочу!

І пішов він, і він виглядав. На зустрічі в Іові: «Шанжок, shanezhok, я поставу!» "Не пустити мене, Iowa squint! Я співаю пісню.

Я мастрир,
Флок метона,
Є сметана,
У травні замаріон,
На вівці є інтрига;
Я пішов мій дід,
Я пішов від бабусі,
Я пішов з крохмалю.
Я пішов з тегу.
З вами, Іові, але я отримаю це теж!

А потім він пішов і на і і на «Велика, shanezhka!» Що ви можете зробити! Але гомілка буде співати:

Я мастрир,
Флок метона,
Є сметана,
У травні замаріон,
На вівці є інтрига;
Я пішов мій дід,
Я пішов від бабусі,
Я пішов з крохмалю.
Я пішов з тегу.
Я пішов Іуу,
Тексти пісень, а це означає: Я хочу, щоб отримати його занадто!

І сказав він: "Слап є ляпасом". Але я, shanezhok, тепер я старий, я чую azoinally: сидіти на обличчі, але співати голосно. Шанежок стрибає на тюлі і співає однакову пісню. "[Censored] трохи пісні! Я хочу послухати йо, сидіти на язик, але співати один раз! Ляпанець на язику, але тюль во! – і ляпас на язик.