Наизнанку

Деякі жінки люблять фаршировані тварини. Ефективність також має удар на голові. Ось Василіса, дружина Івана Царевича, як мудра, і туман. Немає нічого.
«Дякую вам спалювати шкіру?» Як ти?
Але поки ви не змінюєте чоловіка, кінець ще один.
“Що ебать ви робите з вашої шкіри?” shouts Ivan. - Не будинок, маркер! Де б ви спліт, панчохи розкидані, латунь деякі, і шкіра!
Він правий, але його дружина можна зрозуміти. Сидіння, погана річ, без чохла, м'язи червоний, сухожилля білі, табурова кров. Бачення є, відверто, грішник.
"Цей будинок як шахта, як твої!", вона знову висихає. І якщо ви не любите мене, пам'ятайте, поки ви отримаєте спину шкіри, все буде через пень колоди, вниз і назад!
Я стромпед мій стопа, струганий руки і ебать мій спальня.
І Іван бачить, що все змінилося. Де підлога з'явилася, прийшла стеля, де стеля вішала, там підлогу не промивається. На столі перетворилися рапс, а коти, які вирізати ковбасу з фуршету, стали щурами.
- Закрутити мене! - Царевич кладе свою руку в кишеню і є нік! Немає кишені!
Іван кричав. вона кохана дружина, але вона вишита відьма. З рукавів кістки рухаються так, щоб вони перетворилися в качки. З такими талантами вона може кинути ніж в горлі. Шкіра мала малювати кров з носа. Не дивлячись на те, що ви отримаєте трохи жаба. Жахи, її друзі, Василиса катування всіх. Запрошення до весілля до ресторану на вечірку бачолетів, там вони їсти. І дійсно так, хто потребує конкурентів зараз? Навіть бісер?
Іван починав всіх знайомих у своєму розумі, щоб урізноманітнити, хто може бути пошкоджений. Захопити його, з розміром, в крайніх випадках і фігуру можна регулювати. Або розтягувати.
Ведмед не прийшов відразу, занадто поголені, ви можете піти розбити на деяких епіляторах. Шкіра Касчей є нестандартною, всі реберця в'ялені. Баба Яга є занадто старий, щоб шкіра її, як ебать дружини, є незаміжні і tiring. На зрілому відбиття виявилося, що Змія Горничка перемогла змагання з постачання шкіри.
«Так, це був час!» вирішив Іван і пішов на дорогу, на далекі землі, щоб пригоди небезпечні.

С ***

Царевич здувається через ліс, поросає траву, співає разом з птахами. Але птахи, порощені укуси, коли почули його роулади, похилили і закривали. Вони не люблять тенора, ви бачите. А деякі венгефузії зібрали аудію фіерцею і показав Царевичу безпосередньо на голові. Іван, звісно, не переносить такої беззаконності, сходження дерева, і потерти в гніздо фінчі. І кальмари шути в порожні, просто у випадку. Я був диханням миру і тихого.
Але тут, з ніде, головки рулони. Влаштуйте один, ні шийки, ні носу, ні з яких причин.
Привіт, Іван Царевич! він сказав.
Не хворіли, говорячи голову! Хто ти?
- Я скрабую через барни, і моє ім'я - Колобком. Василіса послав мене, ваня, щоб допомогти вам, щоб розбити ворогів.
- Ну, ебать ваших ворогів зараз! М'ясо хліба з мишкою замість очей на них пішли в війну! Ви знаєте, що? Отримаєте тут, щоб ваша скумбрія!
- Ні, Іван! Слово Василиса – право! Так, як незламний солдат, який мусить сказати гранату, я ніколи не залишаю тебе.
І Колобок прокочував уздовж шляху, прокочуючи дорожній пил з коктейлями.
- Гей! - Іван назвав його. - Де ніс?
«Збережений», він відповів коротко.
«Колобок, зануривши його,» Царевич занурився, зловив його несподіваним супутником. - Ну, це не коктейль.

С ***

Як довго, як короткі вони ходили, так як замок з'явився перед ними, неприпустимо жаху.
- Може бути, ми повинні запитати, щоб провести ніч? - Царевич запропонував.
Зареєструйся! Як розповів пам'ятник пітчингу, «Я сноозінг», «Колобок охолоджений. Всім відомо, що привиди гнізда в замках. Вони болгарки вбивця.
І як вони були, щоб піти, дівчина раптом стрибала з воріт, і як вона була в лісі! Шукаю францу, в руках - кришталеве завантаження, про розмір сорок-треті. І за її, князь дрочить, одягається тільки в вінці і другий завантажень.
- Зачекайте, трохи! - Він захопився горлом хорошої людини і знімав її після її від arquebus of забійника. - Дайте мені своє взуття!
Кулька дівчини змащена її ніжкою внизу коліна, але вона не дала, стрибала в гарбуз, стоячи на пікапі і згорнула гора.
Принц, лимпінг, підійшов до ліття ноги в крові і назвав рабом:
- Гей, до чого?
- Послухайте, твої високість! - простягається в рядок диких.
«Тейк, раб, нога дівчини і з'їсти Царство з ним». Спробуйте для всіх, хто ви познайомитеся. І до кого він підходить, це означає, що завантаження і розірвав!
На гарячому коні захопили його кінцівку і стрибають.
- Так, і більше! Зайдіть лише одну підписку, ви заощадите час! – з цими словами князя повернулася до замку.
- Чи був це Cinderella? - Cinderella рубати мишу oop. - Це сюрприз!
«Все навколо буде через пень палуби, виворіт і назад!» – згадував слова дружини і шуддер. Хтось чекав їх наступного?
- Все правильно, бунг, перемістити бруски. У нас є кімната для перегляду.

С ***

З перших променів сонця виїхали друзі. Погода виявилася гарною, але місцеві птахи не похилилися, ви можете побачити іржі про Івана.
Здавалося б, князі з'явились перед ними, виправляючи їх своєю раптовістю.
до Допоможи мені, хороших людей!
«Іван, схоже, це ви, - сказав Колобок. - Я не людина взагалі.
«Дамн, за цим курсом ми довго не досягнемо Гриннича», - Іван спит. - Все правильно, красиво, розповісти мені, як допомогти.
Тут князі без подальших слів привели їх в деяких садах ступеню, через деякий ебать потік, до неперевершених високих гірських, в яких гігант хтось пробурив дуже глибокий отвір.
Іван дивився в сумну темряву. У ньому з'явилися труси на ланцюгах, знову з кристала, в якому, як і герлінги в банці, в компактно розміщувалися сім неголені герої. Вони занурюють і відкладають так, щоб стіни отвору оббивалися і обсипаються.
«Хто, вони заспівають мертвим»,
«Нехай не далеко», - відповів Царевич.
- Чудове звання для роману! - проголошено Колобок.
- Сонце і сон. Ми втомили. Що ви хочете з нами? запитав Іван.
- Поцілуньте їх.
- Поцілуньте мій ас. Так що людина коронується з деякими миючими собаками поцілунок? Ні!
Про нас Що ви хочете?
Поглинати ці ідеї!
Ви п'яту людину, яка відмовляється! Що робити?
Як проктолог сказав до пальця, піти ебать собі! Ви, леді, Королева Єлиша, - сказав Колобок. до Він кине його на ділянку. Ми не робимо нічого тут.
Тут з'явився Еліша. Він раніше мав час засмагати з сонцем, місяць, всілякі вітер, тому він трохи втомився. Він знав, що цар хотів з нього і не був щасливим.
Я хотів би поцікавити мертвих князів. Це залежить, звичайно, на якому етапі декомпозиції. І я не зареєстрував героїв!
Ми не вбиваємо принцесу для ваших змів. І вони вже готові лежати, Іван сказав. Не слід дурити, але робити, як вони кажуть. Моя дружина виповнила всі казки на ніч, і ви будете відключені при необхідності.
І почався великий веселощі. Elisha, linging the ебать, поцілунав the shaggy hare. Прокинувся, побачивши, що занурить, він був підданий, він ебать всі трупи в заголовок. До п'ятого героя цар вже схожий на стейк з кров'ю.
"Ойде звідси, - сказав Іван Колобку, "або ще він у спеку і отримає мені." Я вбити його потім.
«Як Negro сказав на голову, ви не толерантна людина!» зважили Колобок.
А їхні друзі продовжили свою подорож.

С ***
Вечори, мандрівники ввели невелике місто, і побачили картину, смажити до дна.
Поруч з камерою Буратіно кладуть дилапсовані, не буває, складавши сучки руки на смолу грудей. Навколо його натовпував своїх друзів: Малвіна, Піро, Артемонта, і Харлекін, де без нього. Помаранені посмішки дуже погані в гармонії з загальним настроєм. Поруч, націлений на сліпу око в порожнечу, сіро-шерстий старий ман. Підійшов мандрівників.
- Привіт! Я Царевич, Іван запровадив себе. - Яка ваша надзвичайна ситуація? Чи можна допомогти?
Стара людина виходила з бодіння тьмяного чоловіка і зірвала на мандрівників.
- Так! Мені потрібно! – він виглядав на Івана і вийшов з-за гомілки. Я знаю, що Буратіно є людиною дерева, тому ми зробимо його з людини. Я думаю, що це почуття.
З цим словом він сам прокинув на Царевичі, але Іван знищив його логічні споруди Буратиною між очима. Стара людина згортала, захопивши всю ляльку.
- О, це батько Карло! - Колобок визнав його.
- Да? Він вийшов з Ватикану на початку!
до Це не те, що ви думаєте, Іван! Прийміть свій пень!
- Чому? У мене є меч, Царевич дивився.
- Візьміть його, візьміть його. Не просте! Вона виготовила живу людину з небайдужої матерії, тому зворотний процес для неї один раз спить.
Іван подрібнив плечі, підняв інструмент, і вони пішли.

С ***
Вони побачили багато чудових речей на шляху. Палець від хлопчика, курка на фундаменті, Роостер, Сніговий король з кутикулом замість пеніса... Нарешті.
Шалупа Змія вільно простягається на краю скелі, що дозволило Горинич зробити раптові рейди, рейди і стрибки на с. нижче. Друзі занурилися ближче (після того, як не існує сенсу пропогання), об'єдналися з навколишнім середовищем і почали його вивчати.
І це не так. У дворі гуси ходили серене, одяг висушений на тросі, іржистий велосипед лежав в кропиві. На паркані головки попередніх гостей красиво розташовуються, акуратно на планках висаджують. Це гарне прибирання номерів.
Сам власник ризикував повісити крупу над абісами, очевидно, збиравшись до ситу, до захоплення села. У своїх зубах він проходив на гілці плоского дерева, а в лапах він проходив три газети.
Іван подивився на Посполитий Горнич. Магія Василісино також принесла свіжу потоку - поганий бастард мав лише одну голову, але три ас.
- Нещастя! - зважений Царевич.
до Що не так з ним? - Я шкодую.
- Ви знаєте, скільки потрібно їсти, щоб отримати три вакансії. Харя буде тріщиною. Бажаю, я гона сяю його. Не можна руйнувати основну шкіру.
«Ас Чикатило сказав, що це не слова, які фарбують людину, але дії,» Колобок закріпив його у спосіб.
Іван викривав його гострий меч, вийшов з кущів і розтертий сміливо:
- Гей, ви трикутник! Отримайтеся на ярмарку!
Поор Горинич практично кинув цеглу на с. з сюрпризу, але швидко приймав в лапи. Не даючи собі неприємності, щоб витягнути його штани, тому що він був без штани, подарував Івану блискавку, витягував героїчним мечем, і зламав голову проти жилету.
Моя голова болить.
Чи існують інші пропозиції? запитав Гринич.
«Це, змія, ви перейдете в неї», - сказав Царевич, і поклавши руку в глибоку кишеню. Я збираю вас з Папою Карло.
до О, ебать, не так! Що ви хочете зробити для мене, але не stab Papa Carlo з Stameska! До речі, що це Карло Дад в будь-якому напрямку?
- Тепер ви будете знати! - сказав Іван Горнич і один інсульт відрізав його ас.
- Я все! - загинув Серпента і загинув.
"Я думав, що замість одного асуса він вирощував ще два нові!
«Так виростили,» Колобок відмітив сумно. - Тільки ви.
Принц захопив себе внизу спини.
«Всі дні!» він запам’ятався і втратив свідомість.

浜у 涓 蹇

Джерело: http://