Інструкція з приготування з картоплі з начинкою

2 роки тому в Cookbook я читаю Кекси Картопляне тісто фаршироване. Здивився, що форма торта дається за допомогою кухонного шпателя з отворами.

Після першого приготування я зрозумів, що цей рецепт є справжнім пошуком для кожної господині! Моя сім'я часто просить мене зробити ці дивні картоплі. На вечерю такі торти просто не встигнуть остудитися, вони харчуються практично миттєво!

Картопляні торти сьогодні редакція "Сайт" Розкажіть, Як зробити рельєфні коржі Картопля фарширована. Не можна відірвати!

Тест інгредієнти
  • 450г картоплі
  • 1 яйце
  • 4-5 ст. борошна (2 в тісто і 2-3 для хлібіння)
  • 1 ст.л. крохмаль
  • 0,5 ч.л. турмерної
  • сіль

Наповнення інгредієнтів
  • 300г печінки
  • 2-3 цибулини
  • 1 невелика морква
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Щоб приготувати начинку мити і очистити цибулю і моркву. Зріжте цибулю дрібно, замочивши моркву на дрібній тертці. У сковороді з невеликою кількістю рослинної олії обсмажити цибулю морквою до золотистого кольору. 862515

2. За допомогою блендера або м'ясного подрібнювача попередньо відварена печінка. У зручному контейнері змішайте обсмажені цибулю з морквою і вареною печінкою. Добре перемішати, посолити і перець за смаком, знову перемішати.

3. Очистити картоплю, мити і варити в солоній воді. Картопля пюре. Додати яйце, сіль, борошно, крохмаль (старше можна замінити борошном) і турмеричною. Добре перемішати до однорідності. Інструкція з приготування з картоплі з начинкою

4. Кріплення картоплі з усіх боків в борошні. Використовуйте руки, щоб сформувати комір. Ця цибулина передається на кухні шпатель з отворами, а потім формує невеликий шар. Відправте начинку посередині. Інструкція з приготування з картоплі з начинкою р.

5. Фіксуйте краю, як пиріг або пельменя, після чого поверніть лопатку над, торт знепаде. Зверніть увагу, що тісто м'яке, тому потрібно ретельно обробити. Виконайте те ж саме з усіма іншими заготовками, а потім покладіть їх на дошку посипте борошном.

6. Поставте заготовки в нагрітій олії з двох сторін. Готові коржі спочатку ставлять на паперові рушники, щоб поглинати зайвий жир, а потім подавати на стіл. Інструкція з приготування з картоплі з начинкою

7. Це, Торти рельєфні Готовий. Бодибилдерши! Інструкція з приготування з картоплі з начинкою

Також я пропоную, як зробити картопляний торт з пюре і курки. Ця страва вражає своєю яскравою зовнішністю, захоплюючим ароматом і незвичайним смаком. Цей торт можна приготувати будь-яку начинку, яку ви залишили в холодильнику. Це смачно!

Ці торти люблять насіння – їсти, і ви не можете зупинитися! І вони дуже ніжні і м'які, не закручуються протягом тривалого часу і залишаються свіжими. Ви не знаєте? Спробуйте цей рецепт і подивіться на себе!

Розкажіть ваші друзі про цей цікавий спосіб приготування. картопляний млинДякую за це.