Про нас

Головна
Одне з моїх дуже хороших друзів з Япу хвора дочка. Я дізнався про це сьогодні. І так як я не хочу просто створити тему «Ми бажаємо здоров'я дівчини», а потім я покоїв на швидку руку КГ в моїй адресі я приймаю, критика та інші вітається, але я запитаю без mate – НАЗ ЧІЛЬДРЕН

САШУЛКА - РЕКОРД!!!

Чарівна маленька фея від Faraway Novocheboksarsk...

У одному віддаленому місті... добре, як далеко, для мене – дуже далеко, жив маленька дівчинка Сашулка.
І ось якось навесні, чи перелякає авітаміноз її, або якийсь серйозний вірус, але дівчина знизилася...
Дуже поганий для Сашулки - боляче шия, тепла зламала, ні пити, ні їсти маленьку дівчину не хочу, навіть з улюбленою іграшки - пухнастий і м'який накид не грали. У пошуках різних лікарських засобів і цілющих порошків, але всі лікарські засоби допомогли тільки за короткий час, і не пустили неприємного недугу, красиву як казково-тальну принцесу дівчини.
Одну ніч, коли Сашулка була забута в короткій сні, і її мама втомлялася від злиття на краю ліжка, ведмедя оклюка вирішила боротися з питанням відновлення коханої маленької господині.
Він тихо стрибнув м'які лапки з полиці і пара разів перевернулися, від удару до підлоги, практично одягаючи на всіх не «пограшних» слів, очолюваних до вікна. Розгортання фіранок, чіпляючи на всі кінцівки, губи і навіть в часи вуха і вилікуючи день, коли навіть підказка кігтів був видалений заради безпеки дитини, він відкрив вікно і рульове колесо з його хвоста, так як якщо пухнастий повісить блиск, запланований на краю лісу.
"Справження кальмарів нервово-копати в боці ..." - змащено досить оклюка і в той же момент почула нервову кишеню над головою: "Я сказав, що ви будете горіти, нехай краще в порожнистому, тепер запах поліцейських в траншеях на парашутах за нами, все - драпір, до зоопарку ми зараз прямі дороги ..."
Раксон підняв голову і розпиляв три кальмари, подрібнені разом з хвостовиками. Правда, очі кальмарів соковито нагадують очі сова, що страждає від запору, і хитрість соковитого кольору і запаху зливається з гілки. У своїх лапах ховаються кальмари.
- Тааак, - squinted sullenly проціджений окнот - squinting palim?
- ДУЦ... це - один з кальмарів спробував відповісти.
- Хей-шей, другий
до О, мати травневого кальмара ... - третій, один мменьований і хитрощів міцний.
- Дерев'яні палички для виклику або ми розповімо все на місці? - Рахунок, намагаючись небезпечно вибухнути його зморшкуватою бавовняною скринькою, приступивши вперед.
- Все про вас.
- Ви, хлопці, хлопці.
- Розкажіть мені !!! - screamed the третій і не releasing a smoldering рукав, згорнуті з гілки безпосередньо в запущену шпильку.
Він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він, він.
до Ми це, вперше ... про кальмари ми сказали драже - кажуть вони - настрій піднімається, апетит ... - в цьому місці кальмари витертий і зігнути практично точку до рахунку, лягли бес - є бунг, солодкий ...
Ноп. Тільки тут гумка є старою, ігноруючись в області хвоста, Коон приручив сірий блиск до кальмара - де пори?
до Там, - покінг його лапи в сторону загустки кальмарів.
Я пробачаю вас вперше, але в наступний раз ви йдете в цирку – кланисті устілки – і окноту хвилював свою лапу в темряву.
І пішов він до спини, і він пішов до спини.
«Велл, кальмари ... Бог заподіяти такий візит, якийсь день вони приїдуть... й

Після ходьба кілька хвилин настоянка раптом стромлюється на щось м'яке і заспокійливе на животі, поховавши ніс в білому теплій мулі. Від самого себе і сказав в сюрприз: «Ми не дзвонимо зебра як ...»
Раксон дивився навколо. На очищенні, освітленому місяцем, заєць кладуть лінь і непомітно.
Кролики лежали під грибами.
На деяких гарах, гриби знизилися і розтоплюють їх.
Зебра, що ви хочете? попросив один з них, дивлячись на оклю ззаду тулуба гриба, не тільки косою, але і не в змозі зупинитися навіть на другий з обертовим оком.
- Мені подобається ліки.
- Шишег? - Загибло загинув гриб, з якого вухо настало протрудування, а потім скручуємо як знак питання - і що не в Африці, ми направляємо вам в останній тиждень, коли підлокітник крокодил перекинувся на зиму ...
- Так, я не за себе - від захворювання необхідно, дівчина, господиня - зважився на гайку і подивився на гайку з надії.
- Ви скажете ліки - на даний момент пурпурний око гаври припинили - ми допоможемо, тільки вам допомогти.
- І як?
- Ви знаєте, що це де ми зараз?
«У лісах» відповіли невиліково.
- Детальніше
- У очищенні...
- Неприємно - на грибі радий! - і гаймо сюрприз, так як якщо просто непристосувати, лизати гриб - так ми б'ємо під грибами і втратили страх ...
- Як ви втратите його? - Я дивився.
Хто знає, чи по дорозі тут, або гриби подрібнили його... В цілому, угода: ви знайдете нас страхом, і ми знайдемо вам ліки. Добре?
- Добрий ранок. Чому потрібно боятися?
- Дихання без страху, ми ще не занурюємо, тому - грибні гриби деяких видів - весь ліс вже сміється, крім кальмарів ... Непросто для них – вони боляче підштовхують шампури цього року. І якщо вовк блукає, то з'їсти нас, і ми не віддаємо, ми прихуємо під грибами...
- Все правильно, ми отримали його. Як виглядає твій страх?
«Ви будете бачити, ви будете розуміти», - сказав він кролик.

«Для цього страху шукати і що подивитися на всіх ???ях» Так він ходив, ходячи там, де очі виглядали, коли раптом він чув "пам-пам". «Піф-Піфа» слухали і переїхали на дивний звук. Дивлячись з куща, він побачив невеликий сірий круглий люм, що кидає минулого, натягуючи гучно, вздовж шляху. «Пелетка в камуфляжі, це ...?» – здивований окнот, як наступна щітка разом. Колобок ковен?
- Ти колок, вушений матрац! - раптом звучав ззаду, - відімкніть трек! Сніжка! Ми завжди раді! Кавальрі!
- K-k-cavalry?! - Рахунок навіть припав на хвіст з сюрпризом.
до Ну, дейк, кожен їжак в душі кабалер! - знову оголена за спиною і зробив невеликий гачок навколо окноту, зануривши ніс в шлях, наступну струнку кинувся.
- Чому ви працюєте по стежках? - Переміщення з відбілювання доріжки в нічному лісі, рахунка попросила плутати.
“Даркість!” наступна кулька, що розтирається, “для швидкості!” Ви вже є!
до На k-k-k-ka-a місце? ?
до Хтось на себе! Що це?!
- Чому ви так гострі?
до Не гостро! Вони швидко!
- Доджі!
- Гнучка!
- Брав!
- Важкий!
- Навички!
Він занурився над лісом і слідують диким роумлінгом.
- Так що?
Дуже плутаний окнот може бути тільки снопа в відповідь:
до Ви бачили страх?
«Це?!,» невеликий сірий м'який гломерулес впав у лапи рокноту, думав наш! Але це не працює! не христина! не дихає! Тільки вологі під ним весь час!
У цей момент окнот відчував себе: «Для цього страшного страху. й
до Спасибі ... - він зрізався і ледь встигнути ковзати перед черговим літаючим сірим стрибком, переїхала назад до пори.
Але просто крокуючи на очищенні, окнота зрозуміла, що він зробив помилку, невеликий сірий стрибок в руках відразу стрибнув і перетворився в взуття, з'ясував сірки по всьому лісу, і ті дико іржавіючі: Ой! Боти! Рахунок! Місяць! Гриби! Ліс! Аaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa зникне з вигляду. Після них взуттєвий галокрилий, даючи на останньому таку курку до окноти, що він, летивши пару метрів, поховавши в кущі...
« » » » » » » » » » » » » » » Все пішли. Рахунок думав з відчайдушністю, а в цей момент на обличчі з десь вище планував квітка з шматочком паперу, на якій він був написаний:
«Презентований листок. Інформація про пацієнта.
Склад: Квітка Отця.
Фармацевтична група: таємничий.
Показання: для виконання побажань.
Протипоказання: Скарга, діти старше 16 не застосовуються.
Спосіб застосування і дози: зробити побажання замість їжі, дози - 1
Побічні ефекти: не описано.
Правила відпочинку: скарб. й
Пощастий раксон зважився, думав другу і почав гасити.

Уранці щаслива мати Сашулка не може бути народжена таким несподіваним і миттєвим відновленням своєї дочки, і вона поцікавила її матір, здійснила цілий день з її плюсовою ложкою, вибираючи гілочки і гілочки від його брудного пальто, ніколи не перестаючи бути здивовані і відроджуючи його всім для ходьба без своєї господині під час хвороби.

浜у 涓 蹇

Джерело: