Казка Падонського Колобока =) (але моральність така ж) *

Стара людина жив. І був щось трахнув до... Стара людина говорить,
- Гей, старий чоловік, ми можемо запускати суглоб? Що таке ебать?
Оцінено, оголена, сидячи ... Fucking застрягти їх вгору ... І тепер я отримую fuckin' smack на smack.
«Ми можемо їсти щімо», – каже старий чоловік.
«Я соромлюся питання, я думаю,» відповіла стара жінка.
І так, ебать, бігти що-небудь, fussing, uffing a пара скребкування ебать,...
Це те, що я зробив, і це те, що я зробив. А дідусь, притушений - відкриває очі, і здавалося б, якби він живий, це kulebak-kol-fucking ...
Він кааак відштовхує його, і що круглий, ссуко, проколюється під стіл ... А потім почали зловити його. Дідусь для пітфорка, бабуся для ... Весь будинок трахнув вгору, трахнув вгору. І kolka fucked вгору... Він був ебать кричуща від них...

Він розкочується навколо кричить... Ось ведмедя перед ним.
Тексти пісень, а це означає: Я тебе їсть, я їсть ведмедя.
- Зареєструйся! «Фукінська хутрія?» відповіли брук.
І на пагоні, ебать, точка грає... Jump-jump alt 13, ліс-полу...
Тока дух перекладений ... Вовк на дорозі.
до Де кущ? - Вовк просить.
- Я Бабкін, матуся! - Я не плутаюся.
Я збираю вас зараз, я збираюся їсти мій вовк.
до О, ебать ви! - Бравелло папуги коміра.
І знову, всі ебать новий ... Ліс-поле - це удар! Річка! Добре, ебать зробити це, стрибати float ... І вовк, він стрибав, бум, з іншого боку території Перворовського.
Сент fuckin' kolobok і пішов на wank a леді.

У воду з'являється трахкавка, і є заєць.
- Ти трохи, ти ебатьін' stupid! - У ваших серцях я отримував колобок і побив на косі.
Я не чекав такого повороту подій, і віддали перевагу слоу. А комір за ним... Він сказав: «Я ебать і їсти!» Я. Це був довгий час, так як hare got подібно це...
А потім лисиця вийшла... Всі так нечітки, в червоні мережива колготки ... Захоплюючий пекл, словом. Саме там, де жарт пішов і він працював. Стійка, як паль-ап. Навіть земля кинула трохи, добре, на очах такої і такої жінки.
І вона дивно grabbed його по ебать... І пішов її... Він не бореться. Натягнувши її внизу отвору і оберіть її.
Ось як укуси! Дивитися, хлопці!