527
Це Колобок.
Ви знаєте, що ми були захищені як діти?
Вони не сказали всю правду, щоб не травмувати психіку дитини. Приклад народження. Хто стерк приніс, хто знайшов у капусти. Це було лише пізніше, що ми знайшли, що це дійсно не так.
У випадку дитячих оповідань, що сталося.
Як історія Колобока.
Він був насправді народився фреак.
М'ясо і кістка. Або ж одна кістка, череп. Тому що щука є однією головою...
Стара жінка і стара жінка.
Стара людина раз запитала:
до І чаво, стара жінка, ми ганчі? Подаруйте мені помічника і спадкоємця швидко!
Стара жінка вже спінінг, крейда на ячмінь, на панах скребка - якось піднялася, вставляється ...
Не рік пройшов, не шість місяців, але трохи більше. Стара жінка набрякла - що твій гарбуз, вона болить її не в пологів, а дорослим способом. Стара жінка кинулася, побігла і лякала, і давала народження старому чоловіка в страшних суєтих і літрах крові не сина, а не дочка, але нещасливий - без рук, без ніг - одна голова.
- Ви божевільні, сіг? - загинув старий чоловік, - хто ви народилися мені? Немає руки - будинок не буде виходити неправильно, паркан не зафіксувати, немає ніжок - старий чоловік не запускається для пляшки, навіть не вух, глухий як пень, трохи!
«Чи є очі, – стара жінка відповіла йому, – поб'є ваші роги на вас, поганий п'яльник, і ви будете співати на підлозі обличчя – ви будете ковтати гіркоту разом». І хороша причина - з гранатом ...
Стара людина і стара жінка боролися щодня.
Набридло шукаючи те ж саме, він вирішив піти.
Я чекав для всіх, щоб засипати, і відкататися з вікна до лавки, від лавки до підлоги - так до дверей, подрібнити поріг в відтінки, далі до ганку, від ганку до двору, від двору - за воріт, далі і далі ...
Він розкочував, розкочував, а потім він зустрівся з халатом:
- Фак! Відтінок для чудового фрика! - відірвав гайку, - але відійти від сісти вниз, або морква не буде проростати!
А колобок не чує - глухий.
Він намагається читати губи, але не має губ, важко зрозуміти когось, хто говорить всім, але торкається зубами.
Я думав, що він просить його співати пісню.
Він стрибнув на пень і санг:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
У сні, народився через пабик,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Він пішов від старих чоловіків...
Я заєць у вухах з вузликом на голові, щоб він не почув цей нейролінгвістичний програмування, і він зберігає кричати, але він не зупиниться. А потім заєць пробіг, втратив всі його блукати уздовж шляху, відсмажуючи вузьке отвір на краю лісу, і загинув, бо він не міг вийти.
І нашийник згорнув на...
Він розкочував, розкочував, вздовж шляху, в лісах, в низинках і полями, і зустріти його сірого вовка:
Колобок, не буде фольго - вовк також не має губ, які не будуть чіткими, але відразу ж приймали пісню і санг:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Він відірвав від старих чоловіків,
Не розумію мене...
Коли вовк почув слово «лобок», він відразу перезбудився. А колобок співає і співає, сортований рожевий, але розкриває його м'який. Вовк каже йому,
- Гей, дитина, не хочу, щоб зробити деякі швидкі гроші, повагу Дядько Сірий?
І живіт не чує вовк.
Потім вовк витягував його елда, взявши за згоду слова про гайку, які не об'єктували, і кинулися до kolobok.
Колобок отримав рубаний і ран з сірого торофілу. Він прокочував і прокочував, всі його лобові в конях і абразії не залишали сили, там не було сил, що вестибулярний апарат не може стояти, і раптом він почув його не далеко. Вовк був відлякуваний, хвіст загорнув навколо дерева, щоб не загорнути, але загинув, торофіли, як ви знаєте, не потрібно свідків.
1 999 р.
Комір розгорнувся в його, виправте алею. Це стає темно, страшно, клас! Поки він бачить світло. Він розгортається ближче до світла, подивіться – і ведмедя стоїть, пропускає через отвір в зубах, дивиться на себе – він хоче щось...
А ведмед каже:
- Гей, buddy, що? Що це таке? Як, як, це, як, готівка або що?
А кольок підтягував свою пісню:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Не розумів.
Вовк загрожував мене з нею.
Але я уникла його...
- Вінар, ер, бро, що ви дійсно завантажуєте Nna, Рамки перемішують вгору? - Ведмед почав поширювати свої пальці - що бліцард, в природі, що дерево, що паб, мобільний, слухайте, дайте Ецсам, шахрай.
Я боївся пальці ведмедя, викопаний в кущі і закочував ще швидше, від цих непристойних місць, в природі. І в пересліді він потішив щось про область, латва, програвач і про І буде-теар, але комір все ще не чув, адже від народження був глухий ...
Він прокочував, шукаючи - будинок стоячий, двері відкриті, але дим паданий, пахнуть сіною. Ну, він вважає, що він повинен бути гарним, теплом. Почуття, як по-домашньому.
Він розкочував колок на двері, а з дверей він занурив свою пісню:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Не розумів.
Але я його ухилявся.
Я був погрожений в рай.
І вони погані,
Але я знайшов будинок,
Я жити в ньому зараз...
І сталося, що це був будинок брата.
З порошковою свідомістю, глухою знаннями Колобкова, чудовою піснею і завантаженням, фоскс слухав і слухав, простягнув, а потім забрав його і їсти його, бо дим не був простим, але голодуванням.
Це те, що історія кальмарів насправді виглядає як.
Не про те, що ви знали її до.
Але не скажеш її дітям, психіки дитини це не річ.
Коротко, не сильно в природі.
й
Джерело:
Вони не сказали всю правду, щоб не травмувати психіку дитини. Приклад народження. Хто стерк приніс, хто знайшов у капусти. Це було лише пізніше, що ми знайшли, що це дійсно не так.
У випадку дитячих оповідань, що сталося.
Як історія Колобока.
Він був насправді народився фреак.
М'ясо і кістка. Або ж одна кістка, череп. Тому що щука є однією головою...
Стара жінка і стара жінка.
Стара людина раз запитала:
до І чаво, стара жінка, ми ганчі? Подаруйте мені помічника і спадкоємця швидко!
Стара жінка вже спінінг, крейда на ячмінь, на панах скребка - якось піднялася, вставляється ...
Не рік пройшов, не шість місяців, але трохи більше. Стара жінка набрякла - що твій гарбуз, вона болить її не в пологів, а дорослим способом. Стара жінка кинулася, побігла і лякала, і давала народження старому чоловіка в страшних суєтих і літрах крові не сина, а не дочка, але нещасливий - без рук, без ніг - одна голова.
- Ви божевільні, сіг? - загинув старий чоловік, - хто ви народилися мені? Немає руки - будинок не буде виходити неправильно, паркан не зафіксувати, немає ніжок - старий чоловік не запускається для пляшки, навіть не вух, глухий як пень, трохи!
«Чи є очі, – стара жінка відповіла йому, – поб'є ваші роги на вас, поганий п'яльник, і ви будете співати на підлозі обличчя – ви будете ковтати гіркоту разом». І хороша причина - з гранатом ...
Стара людина і стара жінка боролися щодня.
Набридло шукаючи те ж саме, він вирішив піти.
Я чекав для всіх, щоб засипати, і відкататися з вікна до лавки, від лавки до підлоги - так до дверей, подрібнити поріг в відтінки, далі до ганку, від ганку до двору, від двору - за воріт, далі і далі ...
Він розкочував, розкочував, а потім він зустрівся з халатом:
- Фак! Відтінок для чудового фрика! - відірвав гайку, - але відійти від сісти вниз, або морква не буде проростати!
А колобок не чує - глухий.
Він намагається читати губи, але не має губ, важко зрозуміти когось, хто говорить всім, але торкається зубами.
Я думав, що він просить його співати пісню.
Він стрибнув на пень і санг:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Він пішов від старих чоловіків...
Я заєць у вухах з вузликом на голові, щоб він не почув цей нейролінгвістичний програмування, і він зберігає кричати, але він не зупиниться. А потім заєць пробіг, втратив всі його блукати уздовж шляху, відсмажуючи вузьке отвір на краю лісу, і загинув, бо він не міг вийти.
І нашийник згорнув на...
Він розкочував, розкочував, вздовж шляху, в лісах, в низинках і полями, і зустріти його сірого вовка:
Колобок, не буде фольго - вовк також не має губ, які не будуть чіткими, але відразу ж приймали пісню і санг:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Не розумію мене...
Коли вовк почув слово «лобок», він відразу перезбудився. А колобок співає і співає, сортований рожевий, але розкриває його м'який. Вовк каже йому,
- Гей, дитина, не хочу, щоб зробити деякі швидкі гроші, повагу Дядько Сірий?
І живіт не чує вовк.
Потім вовк витягував його елда, взявши за згоду слова про гайку, які не об'єктували, і кинулися до kolobok.
Колобок отримав рубаний і ран з сірого торофілу. Він прокочував і прокочував, всі його лобові в конях і абразії не залишали сили, там не було сил, що вестибулярний апарат не може стояти, і раптом він почув його не далеко. Вовк був відлякуваний, хвіст загорнув навколо дерева, щоб не загорнути, але загинув, торофіли, як ви знаєте, не потрібно свідків.
1 999 р.
Комір розгорнувся в його, виправте алею. Це стає темно, страшно, клас! Поки він бачить світло. Він розгортається ближче до світла, подивіться – і ведмедя стоїть, пропускає через отвір в зубах, дивиться на себе – він хоче щось...
А ведмед каже:
- Гей, buddy, що? Що це таке? Як, як, це, як, готівка або що?
А кольок підтягував свою пісню:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Не розумів.
Але я уникла його...
- Вінар, ер, бро, що ви дійсно завантажуєте Nna, Рамки перемішують вгору? - Ведмед почав поширювати свої пальці - що бліцард, в природі, що дерево, що паб, мобільний, слухайте, дайте Ецсам, шахрай.
Я боївся пальці ведмедя, викопаний в кущі і закочував ще швидше, від цих непристойних місць, в природі. І в пересліді він потішив щось про область, латва, програвач і про І буде-теар, але комір все ще не чув, адже від народження був глухий ...
Він прокочував, шукаючи - будинок стоячий, двері відкриті, але дим паданий, пахнуть сіною. Ну, він вважає, що він повинен бути гарним, теплом. Почуття, як по-домашньому.
Він розкочував колок на двері, а з дверей він занурив свою пісню:
Я колок, круглий,
Я лущий, жовтоть,
Я задуманий як грибок,
Я відійшов від дому.
Я побігла шлях,
Грев, виріс, зрілий,
Не розумів.
Але я його ухилявся.
Я був погрожений в рай.
І вони погані,
Але я знайшов будинок,
Я жити в ньому зараз...
І сталося, що це був будинок брата.
З порошковою свідомістю, глухою знаннями Колобкова, чудовою піснею і завантаженням, фоскс слухав і слухав, простягнув, а потім забрав його і їсти його, бо дим не був простим, але голодуванням.
Це те, що історія кальмарів насправді виглядає як.
Не про те, що ви знали її до.
Але не скажеш її дітям, психіки дитини це не річ.
Коротко, не сильно в природі.
й
Джерело: