Картини українського художника, дуже хворі з шизофренією Оленою Emchenko (з її поясненнями)
Двох робітників з розсмоктування помаранчевих нарядів виконали добову норму тренування і припустимий в п'яти радості. Перший намагається підвести Дух Донецької землі, який може здогадувати її з обмеженими можливостями. Її яскраве обличчя зосереджено. І вже знайшов своє жіноче щастя і намагається не пропустити його. Плетені і очі її загадкові. Ділянка жіноча, як мінлива вітрова прогулянка в лініях живлення.
Подумав про її складне життя. Її столовий паз - тільки генетично модифікований яблуко і груша прикрасить його. Одяг зношений, душа була пустою. І тільки пронизливий нагадує її з тих часів, коли вона, як її дідусь, жовчила на гарячому Донбасі.
Колобок виходить з вікна з гіркотою і довгою. Зробивши незручний рух за лаштунком, він постраждав від травми виробництва, і лікарі кладуть на нього простези. Колобок пропускає завод, його бригада, яскраві скручування металевих стружок. Як вам допоможуть твої бабусі?
Пізній посмічений на звичайній чайнику - чоловіки перетворюють її в місячну машину! Він виглядає гордо на інших чайних майданчиках. Але вони знають - щастя місячного апарату змінюється - сьогодні ви на вершині Всесвіту, а завтра граната дружини власника збиє вас лопаткою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Донецькі землі. Але продуктивна робота не зупиняється - труби диму, охолоджувальні вежі нагрівають небо! І тільки сірий собака, відчув його відчайдушність, блукає його шлях. Він знає, що м'якір не буде годувати стягувача, і тому ягнята про свою дорогу, що ведеться в нозі.
р.
Повітря працівника, що оточує від невеликого столу, відображає її гріх. Учора, вона вивантажила струменеве паливо для прибутку і одного літака збито. Тіні померлих пілотів, які захоплюють її. Вона зробила це знову сьогодні. «Що чекає сміливі повітряні підкорювачі? мусить твоїх робітників. Shame заповнює свої щіки і світ перетворює червоний.
Донецький хлопчик вперше занурився клеєм Wonderful of its vision - він уявляв красиву казку, яка полетіла над Донецьким степом на білому жолуді. Але хлопчик ще не помітив непристойних відчуттів, які висаджували за спину, щоб взяти зразки вугільної золи з найближчої копанки. Не включайся, дитина! Скажіть, скажи, піти, чарівність! й
818406
Призначений сонцем, прибудинковим інвесторам будівельної фірми, що стоять на постійній основі. Непристойні крокуси, вибравши багато грошей, побудували тільки крихітні будинки з великими квартирами, в яких дитина не введе. Здається, що ці будинки не мають фундаменту, а їх вікна просто фарбуються акриловою фарбою Дніпропетровська ЛКЗ на 22 грн за літр. І тільки медитативне звершення шахти приносить мир розуму душам цих непристойних людей.
6810876
Проживати працівниками дочірньої ферми ФК СКА! Безкоштовний робочий одяг, повний соціальний пакет, свіже повітря! І сьогодні ці люди зуміли відірвати свої втрачені депозити у Сбербанку РФ. Все сприяє любові ігор гарного сілера з чоловіком зі своєю гордістю! Проте, вона ще не зрозуміла, що минуле ночей її чоловік був укусом, і вже почав трансформуватися. На правій нозі сяйво! Але корова добре знає про це, яка вже була атакована вершковою свинею, і навіть кинула одну ситу. Її поросятий, її вузькі очі...
Покрокова куска angelka ненависна на мене з її іграшками очі, як фольга. Що вона не знає, що я знаю, як вона використовувалась, щоб пережити мене минулого тижня, коли вона п'яна з чоловіками в Minute Cafe. Але я пам'ятаю все і ніколи не пробачаю цей глухий вигляд через мене в блакитну відстань, де swallows scurry, foreshadowing a light Може дощ...
Dagestani woman-kangaroo думали... Дуже важко мати карликовий чоловік, який є алергічним для жіночого волосся. Він так невеликий, вразливий, так беззахисний! І так довіряльно притискається до червоного плаття Мінського швейного заводу No 2 (c. 8 с. 20 kopecks.) Сонце майже встановив над горизонтом, а незабаром людина буде спати в сумці коханого, де його брат вже прокладений.
Габаритний зображення
Джерело