Художня презентація реальної справи

Покажіть вам історію... Новий рік... Я не ваучу за надійність і точність в деталях, бо я відчую від третьої руки, щоб говорити.
Це був шість або сім років тому на околиці великого міста Рассеу. Як це було на околиці? Ви можете сказати в с., до якого, вирощуючи в хлібі, місто досягається. Ну, це був спрагий грудня, пізно ввечері, людина пішов додому, природно, приймаючись з нагоди майбутнього свята. Вішак, спустошений двадцять град, прогулявся легким серцем, з зарплатою і дарами. Вдома дружина смарт, вона готує до святкового столу, діти закінчили чверть без трьох, і, знову, завтра, кожен улюблений відпочинок... І так яскрава в душі була, щоб поділитися цим простим щастям з кимось, що виграли з алеї собаки, він охопив як рідний. "Дов, хороший собака, отримайте ковбаски" - злегка виплетений язичок, але при торіонній ніжності він сказав. Але собака, тільки коротко шукаючи запропонований ласощі, збиваючи і побігти п'ять метрів назад в алею. "Чому ти, ступеню? Хороша ковбаса! – механічно продовжуючи продовжити лікування, він взяв кілька кроків... Поперек, не відразу помітний через кущ посипається снігом, людина сідає на лавку, лежачи до паркану. "О, людина, що ваш собака?" запросив себе. Немає відповіді... «Залиште, що ти закохався?» він пішов ближче.

Легка посилка вдихання сидить раптово з'явилася тривожна тривожність, а сильний запах свіжого п'яного підтвердженого припущення. «Чому ти... послухай додому, замерзнути тут, взимку, морози... приїхати, достати, поїхати... де ти живеш?» Відповіді було нерозголошення метелика. Усвідомляючи, що обговорення не вдалося, він трохи торкнувся, з якоїсь причини дивиться навколо, так як якщо чекати когось, щоб з'явитися з морозива синій, готовий розповісти - хто це невідоме на лавці ... "Що про тебе, собака?" Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви показати мені, де ви живете? Але собака тільки збивається спокійно і кладеться на ногах сидця, так як приготуванні почекати всю ніч - коли господарка прокинеться ... «Увімкніть, що робити... поїдемо до мене, спати, а вранці ми дізнаємося, хто ви, – сказав більше для себе, ніж для кого, хто перебуває в прострації, допомогло йому піднятися і повільно призвело до свого дому, добре, що залишилося тільки блок. Собачка зрізана, очевидно, звикла до цього способу перевезення господарського будинку, і безглуздий обрізається в передпокої, і не доторкнувшись шматочок ковбаси, залишених біля нечітки. У домашніх умовах наш герой, не слухаючи занадто багато до роз'яснень своєї незадоволеної дружини, завантаживши підопічну майже підвішуючи на ньому на ванній маті. Не в кімнаті прокладено, тому що оформлений в залі двометровий діаметр Різдвяного дерева приймав весь простір, на якому інакше можна відкласти відчуження. «Нехай він буде лежати до ранку, він буде пити воду вранці, він сказав подякувати Вам знову, що він не залишить вулицю до замерзання», - сказав він і укладав в ліжко дружини перед рукою. Згодом діти заспокоїлися і навіть здавалося осені, з'явився м'який, оксамитовий, затишна тиша властива хорошому приватного будинку. З морозу він заморожує, і протягом декількох хвилин він впав в глибокий сон без снів. І стоячи...
Свою дружину, невимушено доторкнувшись до ванної кімнати, яка стала укриттям невідомого п'яного вечора, закріплена манта на кухні до святкового столу. Помилково рухаються губи підраховують лежачи плоскі ряди, потенційно-аппетитні заготовки, «достатня... сестра прийде з чоловіком, з дітьми, співрозмовником, друг Наталашка обов'язково прийде з новим галом, і Зинка обіцяє, але перший день прийде, але не один, і сусід, Тітка Паша повинна взяти пару десятків, і навіть гнів і цукерок, щоб захопити, її онуків влітку допомагали в саду, хороший хлопчик, і Тітка Паша піднімає його самостійно, два для пансіонату, що є святкувати». Практично охоплюється цим внутрішнім монологічними і монотонними рухами, вона мимовільно подрібнила, розуміючи, що для другого або третього часу вона почула півхрип-халфстон, що виходить з ніде. «Уг!» зважений рельєфом, знаходячи джерело звуку – це один у ванній кімнаті. Моан не з'явився знову... Крім того, здавалося, що всі звуки зникли, так як якщо вуха були закладені ... Після стоячи на пару хвилин в тиші, вона не могла стояти її і їхати до спальні. Побачити чоловіка на плечі – «Лок, є це... подивіться, він не зданий дихати...» Але вірним видано гасіння протесту проти пробудження у відповідь, вивів особливо сяйво з нісом і продовжував сяйво мирно. Не вдається досягти свого чоловіка, вона надійшла в розплідник і перетворилася на нічний ліхтар на тумбу біля ліжка її зварного, дванадцятирічного сина. "Одяг." Олея називається тихо, син... Я один... мій батько приніс п'яний чоловік там, він скинув у ванній кімнаті, і він загинув зараз... вона заспокоїлася відляку. У сина настало трохи, лякаючись на лікті, і зірвав на її неперевершено, дзвіночок странуозно захопивши очі і блимає. ... «Мом, я не збираюся, я боїся!» – він охолоджує себе в слизькій ковдрі з плечима – розповідає Дад! «Ока, сон.» І знову вийшов в коридор, стояв, прослуховуючи тишу будинку, нещодавно так торкнувшись, і тепер натискаючи на плечі, на серці. Після кожного кроку я пішов до ванної двері. Проведення свого дихання, вона відкрита... Що було лежачи на місяць тому, люблячий зв'язаний її від довгих патчів мату, і no-breath-shal ... Світло від коридору відобразився на своїх відкритих очах. За кілька секунд, за всю вічність вона виглядала чарівно, потім різко закрити двері. "Лорд, я стоячи тут, я повинен викликати швидку допомогу." Намагатися заспокоїти її стручку, вона повернулася на кухню, взяла телефон. "Привіт, це амбулаторія?" Приходьте швидко, ми тут, здається, чоловік загинув! – і тільки відірвав половину-хіспермою цієї фрази, я зрозумів, що потрібно було сказати досить по-іншому, що зараз вони не прийдуть незабаром... “У поліціях була названа?” труба відповів, “завдяки поліція”. "Чому поліція? Він загинув себе, вона плуталася. «Я не можу бачити, як він помер. Дзвоните до поліції, що це спосіб. "Чому він не вмирав, можливо, він несвідомий!" - але труба вже збивала якось зроблених довгих ріжок. "Год, що так-і-со" - намагається заспокоїти внутрішню тантру, забив 02. «Подати 03 номер 02 і ви будете приймати і вилікувати». Вона подрібнюється нервово. "Міліція"? У мене є людина, здається, загинув - вона спробувала описати ситуацію в декількох словах - будь ласка, зателефонуйте, розповісти про швидку допомогу від нас! "Додати"? Не торкнувшись нічого, вони прийдуть до вас знову. «Тв з ранку... це занадто мало, щоб прибути найближчим часом». В цей момент собака прокочувала... «Це його собака, так що він дійсно загинув, – думав дещо відданий, потім – до тих пір, поки діти не боїться взагалі – пішли до розплідника. На клумбі, загорнуті в ковдру з головою, видно лише очі. «Уві сні, сина», - сказав вона втомливо, «поглядав, сон, я назвав поліцію і швидку допомогу, вони прийдуть, все буде відмінно». "Діти тут...." «Окай, я сидю,» сидів на краю ліжка наймолодшого, який також збив і дивився сюрприз. "Мом, собака криється, - сказав він. «Так, син, вона криється, вона сумна. Ви спати. Собака буде йти додому завтра і все буде відмінно. Половина години пропущена в тиші і на десять чеків. Собака не закриває ... Не дивлячись на те, що наймолодіші губи сина були стрункими, і що він був про крі, вона проходила в передпокій без слова. Собака була німою, коли вона з'явилася. "Ойдіть, перейдіть," кинувся собака, "Коме, даю тебе, їхати додому". Собака знизила свою голову, розтоплюється глухим, але обіграв. Захопивши за ним хвіртки, вона стояла трохи на дворі, дихаючи в морозному повітрі і намагаючись принести її думки і почуття в порядку. «Щоденне, ранок прийде, все вийде». Повернувшись до дітей, вимкнено нічне світло – «зніміть» – сідайте на стілець, а, до власного сюрпризу, через кілька хвилин я відчув, що падає дупа. Товстушка і нервова втома взяли на себе паль... "Джошкін кішка!" Зареєструйся! Чоловічий голос. Вона звучала так дивно, що в одній точці вона запам'яталася, що сталося. Прокидивши погляд на дітей - «покоївка» - виходила в коридор, щільно надягаючи двері за нею. «Я буду шукати – хто хоче, можливо, хто знає його». Я зроблю його на своєму мобільному телефоні. Вона просто недбала назад ... Він був восьмий ранку... По два, коли поліція і амбуланс нарешті прибули, вона, не змогла вірити, що все, якось утворилося, зуміло гасити і зробити салати, подякувати вам, дітям після сніданку вирушають, щоб їздити на гірці ... "Харт," лікар сказав не байдужим, "не треба пити так багато". За час і половина питань-запитів-відповіді-відповіді-відповіді, всі ті, які прибули раптово якось до виходу, якби пам'ятати, що різдвяні дерева і столи чекали своїх будинків ввечері. Зареєструватися І тіло? Чому ви не приймаєте? вона ледве знайшов міцність, щоб сказати, що це достатньо чути. «Замовити вантажівку, чекати. Адреси багато і не можуть бути доступні сьогодні. У повному прострунні вона нащадилася на стілець. «Луція, що ти? Ви хворіли? Ну, заспокоївся, знайшовши" - підняла очі - чоловік став поруч з ним, витримуючи склянку води. Це Борис, брат дружини. «Міш, вони сказали, що вони, ймовірно, не взяли його сьогодні», - сказав він, що ламається в сльози. «Ми оселимо все зараз» Борис був похмурим, але спокійним, «ми зателефонуємо, куди нам потрібно». "Хелло? ... не скажеш мені... але якщо я вдячний вам? ... будь-який ..." Автомобіль прийшов в чверті години, Борис тихо розмовлявся, подавав над векселями, і орган був проведений.

І був вечір, і Різдвяне дерево, і хіми, і сплеск шампанського, і сміху гостей, які дізнаються про інцидент тільки через кілька днів.