Пристосування часу

р.
Після того, як час був маленький хлопчик. Він побіг, стрибати і насолоджуватися життям. Він завжди прогулявся від нього і насолоджувався своїм часом. Це був великий, товстий, ірди - там було багато, в слово. Вистачить часу на все і завжди: щоб грати з друзями, і дивитися телевізор. Хлопці не мали проблем з часом, а час з хлопцем.
Коли хлопчик виріс, він мав друзів і колег, були так звані випадки.
Що потрібно трохи часу. Хлопець зрізається від часу трохи: потім закріплюємо машину, потім ходимо з дівчиною. Час йде після хлопчика і посмішки - ще раз!

Друзі, друзі, друзі, колеги прийшли до хлопчика з проблемами та турботами. І кожен з них необхідний час. Не завжди хочу вбити свій час, але інші люди допомогли йому. Сусід прийшов в гості ввечері, тільки щоб поспілкуватися, брат-в-право просить піти в місто з ним, або один нудний. А потім триголовий монстр Тетеко (телевізор, телефон, комп'ютер) кожен день вимагає його частки.
В той час, коли хлопець поглянув, що він сам був ріжучий, який інші люди, щоб зробити шматки, але сказав нічого: це сором'язлива, це страшно, це незрівнянна. Хлопці не встигли!
Син прийшов до нього і сказав:
- Дад, нехай до зоопарку або кіно!
І сказав він:
- Вибачте, син я не маю часу!
Мій батько назвав і сказав:
до Як ви, чому ви не зателефонуєте?
- Вибачте, Я не маю часу.

Час - це ваш дорогоцінний, найбільш невидимий ресурс. Дізнайтеся, як керувати ним, дізнатися, як встановити цілі, планувати речі, життя, так що один раз ви поглянете назад, ви побачите ваш радісний час, який ви завжди будете достатньо для всього!