Жорстка робота дітей в М'янма (11 фото)

Чоловік, який відвідав Мианмар, вирішив розповісти нам про складне дитяче життя людей цієї Республіки.

Один у трьох дітей віком від 7 до 16 років у Мянма працює. Він, як правило, є найважчою роботою. До недавнього часу, робота дитини активно використовувалася військовими, тисячами дітей працювали в армії, як вантажники, а солдати збивають і ріпакували їх. Під час воєнних конфліктів військові використовували дітей, як людські щити, були випадки, коли вони випустили в шахтні поля для «підвищення». У армію діти не тільки працюють, але і служать. Вони постачають її з 12 років. У 2001 році група 13-15-річних солдатів виконувала 15 жінок. До 18 років в М'янма близько 70 000 солдатів. В останні роки під тиском з міжнародної спільноти кровоносний режим розм'якшує трохи і діти тепер переважно працюють на будівельних майданчиках. Сьогодні М'янма займає перше місце в списку країн, які використовують дитячу працю. У другому місці Північна Корея, потім Сомалі.

Жінка з цеглою на голові не дивує нікого.

Я відвідав кілька будівельних майданчиків та дітей.

Майже все зроблено вручну. Не можна сказати про людей.

Це переважно дівчата. Для важкої роботи дівчат дають від 6 років. вона 8 років і вона несе цементний розчин. Я намагався піднімати цей басейн, він зважає 20 фунтів і більше.

68233618

Де шукають правозахисників? І я заготів, кровоносний режим виводить всіх захисників прав людини з країни.

Завантажувальний рубль на дочку. У фоні з цим рублом грає дитину. Ведуться роботи на будівельних майданчиках з цілими сім’ями.

Тепер тут весела частина. Тільки дорослі отримують гроші на роботу. Діти не оплачені, вони можуть бути в курсі якомога більше. Так дорослі сидять і курять під час роботи дітей. Якщо немає дітей, жінки працюють.

У вільний час діти ловлять вошей від батьків. Звісно, немає питання про будь-яку школу. 40% дітей в Мианмарі не отримують освіти.

Якщо пощастило, батьки можуть продати своїх дітей в рабство в сусідніх країнах, де вони навіть будуть платити трохи. Побачити особливу удачу, щоб отримати до чайних посадок. Не існує труднощів і є шанс вижити. Власник конструкції бере своїх робітників на телефоні і має задоволення. Він не отримував дітей, своїх батьків приніс їх. Я оплачував 4 чоловіків, які принесли їх сім'ї. Я не хочу, хто працює там, це їх сімейний бізнес, я не входжу в чуже життя.

Ось як вони живуть.

Джерело: zyalt.livejournal.com