Вода країна Myanmar

Вода - життя. Він був і завжди буде. Вода забезпечує харчування і заощаджує від спраги і посухи. У моря, річка або озеро, що означає рибу, і ми не будемо голодувати. До тих пір, поки є вода, у нас є щось пити наше тваринництво, що означає, що є молоко і м'ясо. До тих пір, поки є вода, ми маємо щось для води наші культури, що означає, що у нас є хліб.

Вода не тільки земляна їжа, але і духовна їжа. Це неможлива краса західних і світанок, це магія води, яка може змивати всі страхи проблеми, це школа гармонійного життя людини і природи, увага до тварин і турботи про них, це пенчан для задоволення гідності буддійської медитації, а школа мужності і взаємодопомоги.

Звісно, живемо на воді, ми дуже швидко перестаємо помітити всю красу і гармонію навколишнього світу, але це не означає, що світ навколо нас перестає впливати на нас. Не варто збігатися з тим, що племена, що мешкають на воді, завжди хоча б трохи, але відрізняється від їх земель сусідів. Зараз я хочу поділитися фотографіями людей в Мианмарі, які підключили їх життя в воду. На озерах Inle і Sangkar в центрі країни.

Головне, якщо ви живете на воді рибальство. І Мианмар не виняток. Майже кожен ловить рибу тут, і з дуже маленького віку. Вони ловлять сітки, сітки, каструлі, ловери, всілякі пристрої, просто не своїми руками. А якщо ви познайомитеся з чоловіком, який не є рибалоком, то запевняйте, що батько, брати, друзі будуть рибалки.

Незважаючи на те, що вода об'єднує людей, є ще міцним поділом між селами і національностями. І багато мають свої особливості. Наприклад, Inle славиться рибалок, які рядають з однією ніжкою. В будь-якому місці немає рядків. Ще одне озеро відрізняється. Ровінг, потрібно сказати не так багато ніг, як тіло, використовуючи ногу в якості важеля.

У той же час, я ніколи не бачив рядка з двома оарами, сидячи в центрі човна, як на замовлення з нами. Рибалка завжди сидить на свербіж і ряди з одним вівцем - ніколи не два. У той же час часто човни настільки дрібні, а відстань від води до боків настільки мінімальна, що не зрозуміло, як вони ще попливають.

На додаток до оару обов'язковий атрибут - довга бамбукова полиця - рівень води не завжди високий, а пасма поширена. Це де знаходиться бамбуковий стовп. В цілому бамбук має дійсно унікальні властивості - дивно міцні, гнучкі, не гнилі в воді. І в Мианмарі росте на кожному кроці.

р.

Якщо ви хочете взяти катер, будь-який катер розповість вам, що потрібно повернутися додому після темного, адже ніхто не купить в темряві. Не вірно. Риболовці знають кожен дюймовий озер і можуть плавати сліпих - темрява не перешкода. І рибальство починається до снів, і закінчується після заходу сонця.

Як я сказав, на озері можна знайти різні пристрої для риболовлі. Я не можу сказати, що це більше фотогенів, конусоподібна сітка або невелика сітка з навантаженнями, які ви повинні кинути кожен раз, коли ви стоїть на човні. Щоб бути справедливими, ці мережі стають менш поширеними. І найчастіше є звичайні сітки, які вводять в воду, а потім повільно вигорають і перевіряють для риби. Тим не менш, для того, щоб не покладатися на шанс, деякі рибалки активно допомагають рибу отримати до них на вечерю, проїжджаючи її в сітку з сильними штрихами накладки на воді. Тепер я можу сказати з впевненістю, що рибальство може бути досить нудною окупацією, яка вимагає хорошої фізичної форми. А можна дивитися дії рибалок на години.

Неподалік знаходяться озера. Є багато рідкісних птахів тут. До речі, навіть у готелі на столі, поруч з чайним набором, ми знайшли книгу – довідник до Птахи Мианмара і великі бінокуляри в шкіряному корпусі. Не про готель, хоча. Не тільки птахи, але всі рослини захищені. На фото чіткості красивих квітів. Але це не вірно. Це все водопровід, що забезпечує човни тільки доступ до села, розташованого на березі. Рослини плавають в воді, але разом утворюють масу так щільною, що вона стає неприпустимою для човнів. Однак ви не зможете прогулятися на них або, ви відразу ж будете в воді. І місцеві жителі хворіли безкоштовно протоку, відштовхуючи довгі палички, що плавають товщі в середину озера.

р.

Життя на воді не обмежується риболовлею. На Inle можна знайти плаваючі села, будинки на схилах і навіть плаваючі сади. Однак не всі рибальські села знаходяться на воді, багато скромно займають своє місце на березі. І для зручності спорудження довгих міст, багато метрів на відстані озера. Мости слугують своєрідною парковкою для рибних катерів, рибалок йдуть до неї, так як рівень води в озері може істотно відрізнятися, і їх дружини все ще зустрічають своїх чоловіків на таких мостів на заході, поверненні додому зловживанням.

343694

Тварини люблять і купуються щодня. Увечері, корови і буффало себе з великим задоволенням занурюють себе в прохолодну воду озера, щоб трохи охолонути. Тим не менш, власники автомобіля не відпочивають на цьому, але ділігентно вимити тварин з чимось схожим пральним миючим засобом - тому цивілізація надходить до цієї далекої землі.

р.

Життя на воді: Більшість часу витрачається на човни. Якщо вам потрібно дістатися з дому до саду за допомогою води :

р.

І хто живе в цьому будинку. Однак найчастіше ці будинки поєднуються в села.

Немає душі. Мийка на вулиці. Хтось з човна, хтось на березі, шампунюючи голову, а потім ретельно поливаючи себе з баночки або басейну. Завжди вимити в одязі. З більшістю життя на березі, люди Мианмара дуже скромні, я б сказав сором. Жінки завжди щільно загортаються в довгий одяг. А коли ми бажали взяти картину рибалки, які зносили стовбури і футболку, він злегка підійшов в воду, там, щоб ми не змогли бачити, покласти на штани, і тільки потім погодилися на фото.

р.

р.

1937537 р.

Тут слід провітати. Якщо ви не відштовхуєте всі квіти в озері, човен не зможе підходити до берега.

р.

І, нарешті, кілька захід сонця над озером. Риболовці дивляться їх щодня :

р.

Джерело: prophotos-en.livejournal.com